- 19 Eylül 2018
- 14.254
- 38.084
- 598
Ayyy mini minnacık bir çıkıntısı var sanki ucundaBenim bence erkek
Pipiye benziyooi buvideodan çektim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy mini minnacık bir çıkıntısı var sanki ucundaBenim bence erkek
Doktor eminlikle konusmus bu sefer hadi bakalimHala ikna olamadımönce erkek şimdi kız diyince
Bence de erkekBenim bence erkek
Tabiki söylediklerinizde sizde haklısınız ama ben içeriklerini fazlasıyla araştırdım bu konuyla ilgili vakalarıda çok araştırdım türkiyenin sayılı en iyi doktorlarından bi tanesine götürüyorum kendisine çok güveniyorum oda benimle aynı fikirde ben herşeyin öncelikle takdiri ilahi olduğunu düşünüyorum tabiki tedbir önemli ama bu aşıların içerikleri tedbirden çok yan etkilerin olduğunu düşnüyorum ki şayet koronadada buna hepimiz ne yazıkki şahit olduk.merhabalar takdir tabiki sizin ama benim 30 yasındaki arkadasım menenjit aşısı olmadığı için ölümden döndü hala yürüyemiyor aylarca fizik tedavi görecek bebeği aşılı olduğu için bulaşmadı şu an türkiye suriyeli krizi yaşıyor ve ciddi kızamık vakaları başlamış bence çok güvenilir bir
drdan tavsiye alarak ilerlemek lazım burda bile hamile olup kızamık gecirip bebeğini aldırmak zorunda olanlar oldu ve bu aşı olmadıkları için olduama siz tabiki daha iyi bilirsiniz
![]()
Canım geçen cumartesi gittim 11haftaliktiAyyy mini minnacık bir çıkıntısı var sanki ucundakaç haftalık çekildi
![]()
Oyy evet biraz dik gibi nub’u sankiCanım geçen cumartesi gittim 11haftalikti![]()
aynen bızde oyle konustuk ama doktorum amnıyosentez onermıyorum düşük açısından dedı 400 usd genetık tarama yapılabılır vs dedı, benımde 7asgıstosta ıkılı testım ınsallah hepımıızn cok guzel cıksın sağlıkla gelsınlerİkili test sonucuna göre fetal DNA yaptırırız dedik bakalım 10 güne kadar çıkacak inşallah güzel gelir sonuçlar doktor %85 doğru oluyor ikili dedi ama ikilide sorun olursa fetal dna yerine amniyosentez yapmak daha iyi olur teşhis oluyor dedi
evettt bızımkıde 3 hafta sonra bellı olur dedı yaaa, ınsan cok merak edıyooOyy evet biraz dik gibi nub’u sankidoktorlar tam açıklamıyorlar değişebilir diye galiba
çok ısrar ettim ben de hiç söylemedi
ilerleyen haftada tamamen net olunca söylerim ben dedi
Benim bebişede yorum yapar mısınız sizce nedir cinsiyeti ?Oyy evet biraz dik gibi nub’u sankidoktorlar tam açıklamıyorlar değişebilir diye galiba
çok ısrar ettim ben de hiç söylemedi
ilerleyen haftada tamamen net olunca söylerim ben dedi
Başka açıdan fotosu var mi acaba soldaki koyu kısmı çözemedim kordona da benziyor çıkıntıya da çok emin olamadımBenim bebişede yorum yapar mısınız sizce nedir cinsiyeti ?![]()
O çıkıntıyı bende öyle sandım doktor o kordon dediBaşka açıdan fotosu var mi acaba soldaki koyu kısmı çözemedim kordona da benziyor çıkıntıya da çok emin olamadım![]()
Başka açıdan fotosu var mi acaba soldaki koyu kısmı çözemedim kordona da benziyor çıkıntıya da çok emin olamadım![]()
12+3Kaç haftalıksınız![]()
Allahın izniyle bişey olmaz siz içinizi ferah tutunYa ben 4 hafta hamileyken ciğer yıkadım doğradım. Bi güzel dokundum. Pişirdik yedik çok da yedim. Bişey olmuş mudur ya ? O zaman hamile olduğumu da bilmiyordum.
Ben büyük risk aldım ya doktordan çıkınca bi sürü kız kıyafeti aldık eşimleAy hadi bakalım hayırla sağlıkla gelsin inşallahinşallah kızdır
pembis pembis giydiririz
![]()