- 18 Ağustos 2016
- 5.301
- 22.205
- 348
Sen yazınca baktım benim 50den az ama kız![]()
Ah be ilk defa tutmayan birine denk geldim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen yazınca baktım benim 50den az ama kız![]()
İnsallllah bende tutarAh be ilk defa tutmayan birine denk geldim.
Aynen ben de böyleyim yıllardır eşimle kız hayali kurduk doktorumuz da kesin konuştu kız dedi hatta bize de gösterdi ama bu hikayeleri okudukça değişmesinden korkuyorumBana 16. Hafta kız dedi doktorum. Değişmesin ya bu hikayeleri duyunca korkuyorum çok alıştım kız fikrine![]()
Yaaaaa ozgisimm poncik bir kız annesi mi olacaksıngünaydın kızlar,
benım dun ıkılı taramam vardı, kan verdimm.. inşallah tertemiz çıkar![]()
12+3 tüm..
öncesinde kendi doktoruma göründüm, sonra radyolıjiye geçtim detaylıca bakıldı, ense, burun, kalp kapakcıgı vs bır kac seye bakmıslar güzel geçti..
inşallah kan sonucumda güzel çıkar , hepimizinki tertemiz çıksın ve sağlıkla kucaklarımıza alalım
ıkı doktorda %70 kız dedi ama bakalım, nasip inşallah sağlıkla gelsinde hayırlı evlat olsunlar![]()
sonuçlarınıza çok sevindim darısı başımaİnsallllah bende tutar![]()
Zaten cinsiyet değişecek diye korkmaya başladım bunu yapmayın banaAh be ilk defa tutmayan birine denk geldim.
Aynen ben de böyleyim yıllardır eşimle kız hayali kurduk doktorumuz da kesin konuştu kız dedi hatta bize de gösterdi ama bu hikayeleri okudukça değişmesinden korkuyorum![]()
Canım senin fotoğraflar pek net görünmedi bana. Bebeğin hareketliydi galibaHadi kizlar yokmu yorum yapan bi onceki sayfada sordum kristialia sendende tahmin bekliyorum lütfen![]()
Peki betahcg kaç çıkmış ? Benim sadece değerler yazmış doktorum rapor çıkınca bakayım dedi ama meraktan öldüm bende1742 mıu/l çıkmış canım benim
Benim de oluyor bugün biraz dışarı çıktım karnımın sol tarafı ağrıyor birkaç gün önce kasık çizgisi boyunca tamamen ağrıyorduYa kızlar benim hareketle artan kasık ağrım var yarın bi kontrole gideceğim sizde de olan var mi
sonuçlarınıza çok sevindim darısı başıma
Benimde bugün sadece değerler çıktı
Ama sanırım bi belge grafik ve değerler çıkması gerekiyor değil mi ?
Yok hareketli degildi aslinda fotograflarda gayet net ama anlayan cikar belkiCanım senin fotoğraflar pek net görünmedi bana. Bebeğin hareketliydi galibasonraki fotoğrafında bakalım biraz daha sabret bence
![]()
Ben pek anlayamadım bakalım belki gören çıkarYok hareketli degildi aslinda fotograflarda gayet net ama anlayan cikar belki![]()
İyi gelmiştir içini ferah tutPeki betahcg kaç çıkmış ? Benim sadece değerler yazmış doktorum rapor çıkınca bakayım dedi ama meraktan öldüm bende![]()
Ayyy çok teşekkür ederim en açıklayıcı cevap buydu sabahtan beri araştırıyorum bu ölçütlerle degerler bulamadım çok çok teşekkür ederimPapp-a ve beta hcg tek başına anlam ifade etmiyor maalesef ben de çıkana kadar meraktan çatlamıştımKan sonuçları ense kalınlığı yaş kilo bebeğin haftası gibi kriterlerle değerlendirme yapıp oransal bir risk çıkarıyorlar. Atıyorum sende normal olan kan sonucu başkasına risk olabilir. O yüzden belli bir referans aralığı yok bunların. Mecbur sabredip kesin raporu beklemek lazım
![]()
Teşekkür ederim burası iyi ki varİyi gelmiştir içini ferah tut
Biz cinsiyetini öğrenince kızımıza ilk alışverişimiz olarak çok tatlı bi takım aldık ama daha fazlasını almamak için kendimi zor tutuyorumEvet ya sorma. Pembiş emziklerimi bile aldım değişmesin artık![]()