2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    329
Selamlaaar, ben de cinsiyet tahmini alabilir miyim? ☺️ 10 haftalıktık burda

Eklentiler

• IMG_0536.webp
    IMG_0536.webp
    61,5 KB · Görüntüleme: 52
günaydın kızlar,:KK200:
benım dun ıkılı taramam vardı, kan verdimm.. inşallah tertemiz çıkar :dua: :KK200: 12+3 tüm..
öncesinde kendi doktoruma göründüm, sonra radyolıjiye geçtim detaylıca bakıldı, ense, burun, kalp kapakcıgı vs bır kac seye bakmıslar güzel geçti..
inşallah kan sonucumda güzel çıkar , hepimizinki tertemiz çıksın ve sağlıkla kucaklarımıza alalım:KK37::dua:
ıkı doktorda %70 kız dedi ama bakalım, nasip inşallah sağlıkla gelsinde hayırlı evlat olsunlar :KK37:
Yaaaaa ozgisimm poncik bir kız annesi mi olacaksın 😍 sağlıkla gelsin insallh minik prensesss ❤️

Aynen ben de böyleyim yıllardır eşimle kız hayali kurduk doktorumuz da kesin konuştu kız dedi hatta bize de gösterdi ama bu hikayeleri okudukça değişmesinden korkuyorum 😄

Evet ya sorma. Pembiş emziklerimi bile aldım değişmesin artık 🤣🤣

Hadi kizlar yokmu yorum yapan bi onceki sayfada sordum kristialia sendende tahmin bekliyorum lütfen🙂
Canım senin fotoğraflar pek net görünmedi bana. Bebeğin hareketliydi galiba ☺️ sonraki fotoğrafında bakalım biraz daha sabret bence ☺️

sonuçlarınıza çok sevindim darısı başıma
Benimde bugün sadece değerler çıktı
Ama sanırım bi belge grafik ve değerler çıkması gerekiyor değil mi ?

Papp-a ve beta hcg tek başına anlam ifade etmiyor maalesef ben de çıkana kadar meraktan çatlamıştım☺️ Kan sonuçları ense kalınlığı yaş kilo bebeğin haftası gibi kriterlerle değerlendirme yapıp oransal bir risk çıkarıyorlar. Atıyorum sende normal olan kan sonucu başkasına risk olabilir. O yüzden belli bir referans aralığı yok bunların. Mecbur sabredip kesin raporu beklemek lazım 😕

Papp-a ve beta hcg tek başına anlam ifade etmiyor maalesef ben de çıkana kadar meraktan çatlamıştım☺️ Kan sonuçları ense kalınlığı yaş kilo bebeğin haftası gibi kriterlerle değerlendirme yapıp oransal bir risk çıkarıyorlar. Atıyorum sende normal olan kan sonucu başkasına risk olabilir. O yüzden belli bir referans aralığı yok bunların. Mecbur sabredip kesin raporu beklemek lazım 😕
Ayyy çok teşekkür ederim en açıklayıcı cevap buydu sabahtan beri araştırıyorum bu ölçütlerle degerler bulamadım çok çok teşekkür ederim 🙏🏻🙏🏻

Back
X