2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Kızlar bu mantar enfeksiyonu ne kadar kötü bişeymiş ya ilk defa başıma geliyor ama şok içerisindeyim
Her mendille silişimde akıntı geliyor ama böyle normal değil dolu dolu
Ayaga kalktıgımdada sanki altıma kaçırmısım gibi iç çamasırımın heryeri akıntı oluyor çok tuhaf
Günde 5-6 kez iç çamaşırı değiştiriyorum 🤮☹️

Allah bağışlasın canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Benim bı kızım 4.5 yaşında diğeri 3 yaşında ve 12+1 haftalık hamiletim. Ama bu sürpriz oldu hiç beklemiyordum eşim kendince korunuyordu. Hatta reglim gecikince eminim hamile değilsin diyordu. İnşallah hayırlı bir evlat olur
Maşallah Allah bağışlasın canım ☺️ rabbim hepsini hayırlı evlat eylesin

Kızlar bu mantar enfeksiyonu ne kadar kötü bişeymiş ya ilk defa başıma geliyor ama şok içerisindeyim
Ayaga kalktıgımdada sanki altıma kaçırmısım gibi iç çamasırımın heryeri akıntı oluyor çok tuhaf
Off evet maalesef çok kötü bişe hamile kalmadan önce geçirmiştim. İç çamaşırlarının ağ kısmını yüksek ısıyla ütüle mutlaka..

Off evet maalesef çok kötü bişe hamile kalmadan önce geçirmiştim. İç çamaşırlarının ağ kısmını yüksek ısıyla ütüle mutlaka..
Evet canım ütülüyorum bu kadar çok çok akıntı gelmesi normalmi ya enfeksiyon oldugumu bilmesem suyum geldi diycem

Bende bi zamanlar olmusdum kaşıntıdan ölüyodum bide igrenc akıntı geliyordu bana o zamanlar doktorum kendini kaynanmış suyla yu tuvalet suyuyla yıkama demişti
Bende kaşıntı yok ilk gün olmuştu evet bende sıcak su tutuyorum ama şunu fark ettim sıcak su tutunca akıntı daha çok geliyor

Arkadaşlar 2.5 aydır kanamam vardi 1 ay önce de bana günde 3 kez fitil 3 gün önce de haftalık da igne verilmişti düşük tehlikem var diye 1 aydır tuvalet hariç kalkmıyordum. Ve kanama hiç azalmamisti. Bugün doktorumu değiştirme kararı alıp başka bir doktora gittim. Meğerse vajina girişimde kocaman bi yara varmış ve sürekli kaniyormus. Meğerse ben onca fitili iğneyi boşuna kullanmışım. Fitil koydukça yarayı kanatmisim.Bebek gayet sağlıklıymis haftaya yara icin ilaç verecek pskolojimi biraz toparlamami istedi doktor. Bugün 11 haftalık olmuş elleri kolları vardi ve doktor biraz karnımı kıpırdatıp bebeği uyandırdı hareket etti. Size de demem o ki kesinlikle 1 doktorda takılı kalmayin benim 10 haftadır sıkıntımı antalyanin en iyileri diye gittigim doktor anlayamadı ve yanlış tedavi edip pskolijimi boşuna alt üst etti. İnşallah herkes iyi doktora denk gelir. @gossipbusra @MatthewClairmont (güzel haberi size de verebildim çok şükür)
Peki ultrasonla bakıldıgında kanama alanı görülmüşmüydü bende de devam eden kanama var önceleri kanama alanı görülmedi en son cuma gittiğimde artış var diye ozmn kanama alanı görüldü, ama hamıle kalmadan önce enfeksiyon tedavisi görmüştüm banada doktorum ozmn yara var demişti şimdi siz yazınca dikkatimi çekti acaba benmkide yaradan olabilir mi vs dıye

Çok kötü bir şey hamile değildim geçirdiğimde 2 yıl falan oluyor fitil kullanmıştım geçmişti sonrasında her duşta duş suyunun bir maşrapasına diyeyim bir yemek kaşığı sirke karıştırıp suyla vagina bölgemi yıkadım çok şükür bir daha yakalanmadım

Teteler ayaklarıma bakın 🤭😅😅 🧿 Bir sonraki resimde bacak arası ya doktor bakmış videoda farkettim fikri olan var mı kızlar
3C41F5EA-97C8-42F5-9293-3A7D68F6D52A.webp
453B5586-BFC5-4560-B929-06AC3723BB2E.webp

Çok kötü bir şey hamile değildim geçirdiğimde 2 yıl falan oluyor fitil kullanmıştım geçmişti sonrasında her duşta duş suyunun bir maşrapasına diyeyim bir yemek kaşığı sirke karıştırıp suyla vagina bölgemi yıkadım çok şükür bir daha yakalanmadım
Bende fitil aldım 2 kez üç gün arayla kullandım inşallah işe yarar doktorum vajinal sabun yazmış günlük onla yıkıyorum inşallah geçer diye umut ediyorum

Back
X