• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Kızlar benim iki günde karnım çok büyüdü sizde de var mı 🤣🤣
Benimde 6aylık gibi ilk iki gebeliğimdede böyleydi 12 hafta olduktan sonra çıkıyor bir anda. Akşamları yemek sonrası suda içtim mi doğuma gidiyormuşum gibi oluyor 😊 benim karnım büyğk oluyor hep ikiz sanıyorlar kapılardan sığmıyorum son aylarda 😂

Teşekkürler kızlar evet rabbim en hayırlısını bilir ve inşallah en doğru zamanda, en sağlıklı olacak şekilde yine nasip eder 🙏🙏🙏 Allah'ım büyük bizim uzuldugumuz şeyler belki de bizim icin bir iyilik... Bana dua edin olur mu rabbim hayırlısı ise en doğru zamanda yine versin.. Ben hepiniz için dua ediyorum Allah'ım hayırlı ve sağlıklı doğumlar nasip etsin hepinize 🤲🤲🤲

Benim kuzenim 3 sene önce ebru biberoğlunda doğum yapmıştı o zaman evli değildim kontrollerde vs yanlarında gidiyordum bende kadının o kadar güzel bi enerjisi var ki hayran kalmıştım bana bile çok ilgili güleryüzlü espiri yaklaşıyordu. Eğer evlenince ankarada yaşayacak olsaydım kesinlikle ebru hanıma giderdim ☺️ Bi instagramdan falan bakın isterseniz 😊
Ay etimesgutta görünüyor çalıştığı hastane🫢 nerdeyse 1 şehir kadar uzak🥲

Kızlar bende de anal fissür başladı uzun zamandır yoktu anüste çatlak demek , kanıyor acıyor yanıyor bugün farkettim napcam bilmiyorum canım çok yanıyor zamanında çok çekmiştim gebelikte tekrarladı 😔 sıcak su leğene oturuyordum sanırım onu yapamam hamilelikte zararlı
Geçmiş olsun canım sen anlatınca yaşadım resmen o acıyı çok fena bir şey. Bende ilk doğumum sonrasında yaşamıştım acıdan ağlardım oturamazdım. Isırgan otunu az suda pişirip gazlı beze koyup o bölgede bekletiyordum saraçoğlunun tarifiydi sanırım bu bir bak istersen bana o şifa olmuştu Allahın izniyle. Birde beslenmene ve su içmene dikkat et ki kabızlık tekrarlamasın. Salatayı özellikle eksik etme

cumartesi gittim bende doktora kordonu tam bacak arasındaydı ne yaptıysa doktor göstermedi kendini:) şuan 12+3 olduk 5 gün önden gidiyormuşuz doktor bir tahminde bulundu kesin olmamakla birlikte herkes atınca heveslendim bende atayım dedim tahmin edebilenlerden yorum bekliyorum ☺️🌸
Erkek gibi ama emin değilim

Kızlar Ankara özellikle Çankaya’da uygun fiyatlı güler yüzlü işini güzel yapan bir kadın doğum doktoru tavsiye edebilecek var mı? Çalışıyorum mümkün olduğunca özel bi hastane veya klinik düşünüyorum. Ben tüp bebek sürecimi Tolga Ecemiş hoca ile geçirdim şimdilik onla devam ediyorum gebelik takibine ama ücreti malesef çok yüksek bizi zorlamaya başlıyor malum çocuk için de alışverişe falan başlicaz şu an 2500 tl bizi zorluyor malesef :KK43:
Çankaya civarında uygun fiyatlı bulmak pek mümkün değil malesef. Dilek özdur var çok tatlı bir doktor dikmende 19mayıs hast. Naciye sandıkcı var iki doğumumu onda yaptım. Onun dışında çankaya civarında popüler doktorlar var zaten ama çok pahalılar malesef. Fatma bolkan vardı mesela işinde çok iyidir kendisi

Dün normal doğumda zorlanırsın dediler hiç aklıma gelmemişti 🥺
Hiç öyle doğumu düşünüp germe kendini canım. Sen güzelce tedavini ol hiç birşey olmaz doğuma kadar çoktan iyileşir Allahın izniyle. İnsanlar anca konuşup karşıdaki insanı germeye çalışıyorlar ya

Merhaba kızlar 13+4 haftalık hamşleyim ama vajinal mantar enfeksiyonum var doktorum gyno max xl diye bir fitil verdi aranızda hamile iken kulanan oldu mu acaba ?
Ben varım canım kullandıgımız fitil aynı değil ama ben 2 kez koydum ekstra sabun ve kremde kullanıyorum krem kasıntıyı önlüyor
Geçti demiştim ama dün akıntım yine çogaldı

Ben sabun vs kullanmıyorum haftada 2 yada 3 defa sirkeli su birde bu fitili bugun kullanmaya başladım bende kalıntı vs yok sadece yemyeşil akıntı var

Ben sabun vs kullanmıyorum haftada 2 yada 3 defa sirkeli su birde bu fitili bugun kullanmaya başladım bende kalıntı vs yok sadece yemyeşil akıntı var
Bendede yesil akıntı yok çok fazla beyaz akıntı var herkeste farklı oluyor bol bol ılık suyla yıka ve iç çamasırını ütüle

B Buffalosos biz maalesef yolun sonuna geldik bugün, benim kaydımi silebilirsin bebeğin kalbi durmuş 9+6 da, bugün öğrendik ve kürtaj oldum, çok geriden gelerek mesajları okuyordum hepinize sağlıklı doğumlar diliyorum 🙏🙏
Geçmiş olsun bebek 9+5 ile uyumlu muydu peki geriden mi geliyordu

Kızlar bende de anal fissür başladı uzun zamandır yoktu anüste çatlak demek , kanıyor acıyor yanıyor bugün farkettim napcam bilmiyorum canım çok yanıyor zamanında çok çekmiştim gebelikte tekrarladı 😔 sıcak su leğene oturuyordum sanırım onu yapamam hamilelikte zararlı
Bende de normalde fissür ve hemoroid var ve inan doğumdan çok normal doğumda yine çıkarsa diye korkuyorum acısını ağrısını yaşayan bilir😢 Bol su iç ve pamuğa zeytinyağı damlatıp o bölgeyi biraz yumuşatman iyi gelir. Bir de ben bir yerde hemoroid fissür için olan fitilleri ilk 3 aydan sonra kullanabiliriz gibi bir bilgi okumuştum doktoruna sorup bir teyit etsene canım. Geçmiş olsun şimdiden🙏🏻

Hemopropin diye bi krem var vana da gebelik başında ishalden dolayı olmuştu doktor verdi. Günde 2 kere kullandım. Geçti 😊 ılık suya otur rahatlarsın günde 3 kere, ilaç kadar etkili demişti doktor ama çok sıcak değil

Dün normal doğumda zorlanırsın dediler hiç aklıma gelmemişti 🥺
Ben doğum yaparkende homoroid vardı ama varla yok gibiydi küçücüktü.
Doğum esnasımda hiçbir ağrısı olmadı
Ama doğumdan sonra sadece ağrısı oldu biraz zorlandım oturamadım öksüremedim makatta bişey var gibiydi doktorum bi krem vermişti o iyi geldi
Doğumdan önce küçüktü yok gibiydi doğrusu
Sonra biraz daha büyüdü ama doktor ona göre bi ilaç veriyor dogumdan sonra korkma canım

Back
X