• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Kızlar acilden yazıyorum şimdi 🥲 akşam kötü oldum mide bulantısından ve halsizlikten.Doktorum serum tedavisi yapalım dedi kontrolüm yapıldı bebeğimi gördüm büyümüş hareketini bile gördüm ultrasonda çok şükür 🥺 mutlu mesut serum yemeye indim.Neyse serumu taktılar aniden mide bulantısı geldi hemen arkasından nefes alamadım kalbim ağzıma geldi seslendim nefes alamıyorum diye direk serumu kestiler alerji yapmış verdikleri . Tansiyon ve nabız fırlamış doktorlar hemşireler başıma toplandı ölüyorum sandım çok kötüydü 🥺 bebeğime birşey olacak diye korktum hemen alerji için farklı bir serum verdiler İlk aldığımda yapmamıştı alerji normal dedi doktorlar başına böyle bir durum gelen var mı? Zofer verdikleri ilaç birde hap olarak da kullandım çok garip böyle olması çok korktum ağladım felan 😔
Bazı ilaçlar önceden yapmasada sonradan yapabiliyor zoferi banada ek olarak başlayabilirsin demişti iyiki başlamadım prilamla idare edyorum okadar kusmalarıma rağmen acile gidersem sanki başıma veya bebeğe kötü bişey gelcekmiş hissi doğuyor içime hep gitmemeye çalışıyorum çok geçmiş olsun sizede

Ben migren taşı kullanıyorum hap içmeyim diye çok direniyorum gün içinde zaten çok ilaç içiyorum bari onu almayım dedim
Bende pek hap içme taraftarı değilim ama en son gittiğimde ağrı kesicileri kulanman gerektiğinde kullanabilirsin demişti ve ağrıya dayanamadım o yüzden içtim

Kızlar acilden yazıyorum şimdi 🥲 akşam kötü oldum mide bulantısından ve halsizlikten.Doktorum serum tedavisi yapalım dedi kontrolüm yapıldı bebeğimi gördüm büyümüş hareketini bile gördüm ultrasonda çok şükür 🥺 mutlu mesut serum yemeye indim.Neyse serumu taktılar aniden mide bulantısı geldi hemen arkasından nefes alamadım kalbim ağzıma geldi seslendim nefes alamıyorum diye direk serumu kestiler alerji yapmış verdikleri . Tansiyon ve nabız fırlamış doktorlar hemşireler başıma toplandı ölüyorum sandım çok kötüydü 🥺 bebeğime birşey olacak diye korktum hemen alerji için farklı bir serum verdiler İlk aldığımda yapmamıştı alerji normal dedi doktorlar başına böyle bir durum gelen var mı? Zofer verdikleri ilaç birde hap olarak da kullandım çok garip böyle olması çok korktum ağladım felan 😔
Çok geçmiş olsun canım mide bulantısı ilaçları aynı bana da öyle yapıyor hiçbirini kullanamıyorum içindeki bir madde yapıyor galiba 🙏🏻 iyi ki hastanedeydin hemen müdahale etmişlerdir bir daha kullanmazsın hap olarakta.. alerjiler bazen sonradan bir anda da ortaya çıkabiliyor.
Az daha dayan bitecek bulantılar 🙏🏻

Çok geçmiş olsun canım
Kızlar acilden yazıyorum şimdi 🥲 akşam kötü oldum mide bulantısından ve halsizlikten.Doktorum serum tedavisi yapalım dedi kontrolüm yapıldı bebeğimi gördüm büyümüş hareketini bile gördüm ultrasonda çok şükür 🥺 mutlu mesut serum yemeye indim.Neyse serumu taktılar aniden mide bulantısı geldi hemen arkasından nefes alamadım kalbim ağzıma geldi seslendim nefes alamıyorum diye direk serumu kestiler alerji yapmış verdikleri . Tansiyon ve nabız fırlamış doktorlar hemşireler başıma toplandı ölüyorum sandım çok kötüydü 🥺 bebeğime birşey olacak diye korktum hemen alerji için farklı bir serum verdiler İlk aldığımda yapmamıştı alerji normal dedi doktorlar başına böyle bir durum gelen var mı? Zofer verdikleri ilaç birde hap olarak da kullandım çok garip böyle olması çok korktum ağ

Çok geçmiş olsun Allah korumuş 🙏🏼

Bende et tavuk balık hiç birşey ağzıma alamıyorum artık adını duymak tiksindiriyor malesef. Umarım geçici bişeydir :KK43:
Ben de sadece tavuk yiyebiliyorum zar zor ete bayılırdım şu an duymak bile istemiyorum kıyma da sadece lahmacun olarak tüketebiliyorum😅

Çok geçmiş olsun 🙏🏻🤲🏻

Kızlar Dentiste nighttime diye bi diş macunu kullanıyorum kullanan var mı gebelik için uygun mudur ?

Çok geçmiş olsun canım mide bulantısı ilaçları aynı bana da öyle yapıyor hiçbirini kullanamıyorum içindeki bir madde yapıyor galiba 🙏🏻 iyi ki hastanedeydin hemen müdahale etmişlerdir bir daha kullanmazsın hap olarakta.. alerjiler bazen sonradan bir anda da ortaya çıkabiliyor.
Neye uğradığımı şaşırdım ilk defa olunca böyle birşey inşallah bir daha yaşamam o ilacı da artık kullanmam asla 🥺 inşallah çabucak normalde döner yemem içmem teşekkürler 🙏🏻❤️

Çok geçmiş olsun canım
Çok teşekkür ederim 🙏🏻
Çok geçmiş olsun Allah korumuş 🙏🏼
Aynen öyle 🥺 teşekkür ederim 🙏🏻
G Gecekusum999 Çok geçmiş olsun canım ya şimdi nasılsınız sen ve bebiş
Teşekkür ederim 🙏🏻 bebek iyi çok şükür bende eve geldim yeni rahatladım biraz ama iyiyim şuan elhamdülillah 🤲🏻
Çok geçmiş olsun 🙏🏻🤲🏻
Çok teşekkür ederim 🙏🏻

Ordaki hemşire beni sakinleştirdi o esnada şuan hastanedesin hemen müdahale edebiliriz sana korkma diye yani hastane dışında olsaydım düşünemiyorum gerçekten hâlâ atlatamadım o anı gittim gittim geldim yani Rabbim kimseye yaşatmasın..

Ordaki hemşire beni sakinleştirdi o esnada şuan hastanedesin hemen müdahale edebiliriz sana korkma diye yani hastane dışında olsaydım düşünemiyorum gerçekten hâlâ atlatamadım o anı gittim gittim geldim yani Rabbim kimseye yaşatmasın..
Çok geçmiş olsun 😔 bende dramamine diye bi bulantı hapı kullandım inan 10 dk sonra deli gibi kusturdu beni ve kusarken acı acı çıktı midemden. 2 kez kullandım ikisindede aynısını yaptı. Bazı ilaçlar herkese iyi gelmiyor.

Çok geçmiş olsun 😔 bende dramamine diye bi bulantı hapı kullandım inan 10 dk sonra deli gibi kusturdu beni ve kusarken acı acı çıktı midemden. 2 kez kullandım ikisindede aynısını yaptı. Bazı ilaçlar herkese iyi gelmiyor.
Teşekkür ederim 🙏🏻 demek ki iyi gelmiyormuş daha temkinli yaklaşırım bundan sonra inşallah 🥲🥲

Benim doktorum kanamalı kayiplarim olduğu için vermemişti faydasını görüyor musunuz?
Önceki gebeliğimde bir sorun yaşamadım güzel gitti, birkaç kere lekelenmem olmuştu birinci trimestrda ama kesmemişti ilaçları.Bu gebeliğimde de sorun yok şimdilik inşallah hiç olmaz. 🙏🏻 12yi bitirdim hiç lekelenme kanama olmadı🧿 Sizin testlerde sorun var mıydı?

Kızlar 🥺 nub teorisi vs yalan hepsi yalan çıktı.
Pipisi var ve 2 mm onu bile ölçtü masallah bununki de baya iyi takımı açmış dedi kadın. Evirdi çevirdi asistanla beraber iyice her açıdan baktılar bu da masallah açtı iyice bacakları şak diye ortada takımları
Çok ağladım ama geçti biraz alışmaya çalışıyorum bütün teoriler yalan. Nub Ramiz cin Rus takvimleri alayı yalan çıktı kimseye cinsiyet tahmini yapmam benim dediğim çıkmadı çünkü 😔
Bende dün rüyamda aynı böyle gördüm doktor ölçüyordu ben inatla kız olma ihtimali yok mu diyordum baksana kocaman pipisi var bu nasıl kız olsun diyordu😃 . Hayırlı evlat olsun kuzum

Benimde geçen hafta 2 kere oldu. Hamilelikte nabız artması normalmiş ama ben merdiven çıkınca heyecanlanınca çok hızlanıyor kalbim benim tiroidim de var ama ondan kaynaklı değilmiş hem kadın doğum doktorum hemde dahiliye doktorum kardiyolojiye gitmemi söyledi
Yaaa , peki gittin mi kardiyolojiye ? Ne dedi doktor
Eveeeet bende de oluyor hem çarpıntı hem sanki göğüs skismasi nefes darlığı gibi 😔
Aynen , havaların sıcak olması da buna etken tabii ama bazen çok rahatsız edici derecede oluyor sonra da midem bulanıyor 🤷🏼‍♀️

Back
X