- Konu Sahibi annabelica
- #12.621
Arkadaşlar valla ben bir daha hamile kalırsam ki düşünmüyorum ama kaldım diyelim bir daha ne kimseye hamile olduğumu ne de cinsiyeti falan söylerim herhalde Dünden beri o kadar saçma sapan şeyler duyuyorum ki kafanıza artık huni takıp gezersiniz Allah yardımcınız olsun yandınız böyle saçma sapan şeyler oysa ki ben iki erkek aralarında 2 yaş olacak birlikte arkadaş olurlar oyun kurarlar oynarlar birbirlerine sahip çıkarlar diye düşünüyordum Ama moralim o kadar bozuldu ki yani bu arada kız çocukları da bence çok hareketli oluyor bütün çocuklar öyle ha tabii ki de kız çocuk duygusu tatmak isterdik Ama böyle de güzel oldu mevlam vermiş sağlıklı olsun başka bir şey istemem belki kız olsaydı anlaşamayacaklardı Rabb'im en iyisini bilir ama insanların moral bozlamaktan başka bir şey yaptığı yok
Ay hayır lütfen söylenenlere takilmayin. Benim bi oglum var ve çok ama çok istemiştim bunun da erkek olmasını. Dün kız oldugunu öğrendik ve ben dünden beri şok. Nasıl olur napariz diye. Kıza hiç ama hiç hazırlıklı değilim. Kız büyütmek çok zor bence. Söylenenlere kulak asmayin , çok güzel bi haber almışsınız iki tane erkek evlat tadını çıkarın. Ben hala ay napicam diye anksiyetem tavan bi şekilde dolanıyorum ortalıkta. Oglumda “Ama anne ben erkek sipariş etmiştim , yanlış göndermişler Allah’a geri gönderelim bunu” diye kendi kendine söyleniyor dünden beri