Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    145
Arkadaşlar valla ben bir daha hamile kalırsam ki düşünmüyorum ama kaldım diyelim bir daha ne kimseye hamile olduğumu ne de cinsiyeti falan söylerim herhalde Dünden beri o kadar saçma sapan şeyler duyuyorum ki kafanıza artık huni takıp gezersiniz Allah yardımcınız olsun yandınız böyle saçma sapan şeyler oysa ki ben iki erkek aralarında 2 yaş olacak birlikte arkadaş olurlar oyun kurarlar oynarlar birbirlerine sahip çıkarlar diye düşünüyordum Ama moralim o kadar bozuldu ki yani bu arada kız çocukları da bence çok hareketli oluyor bütün çocuklar öyle ha tabii ki de kız çocuk duygusu tatmak isterdik Ama böyle de güzel oldu mevlam vermiş sağlıklı olsun başka bir şey istemem belki kız olsaydı anlaşamayacaklardı Rabb'im en iyisini bilir ama insanların moral bozlamaktan başka bir şey yaptığı yok

Ay hayır lütfen söylenenlere takilmayin. Benim bi oglum var ve çok ama çok istemiştim bunun da erkek olmasını. Dün kız oldugunu öğrendik ve ben dünden beri şok. Nasıl olur napariz diye. Kıza hiç ama hiç hazırlıklı değilim. Kız büyütmek çok zor bence. Söylenenlere kulak asmayin , çok güzel bi haber almışsınız iki tane erkek evlat tadını çıkarın. Ben hala ay napicam diye anksiyetem tavan bi şekilde dolanıyorum ortalıkta. Oglumda “Ama anne ben erkek sipariş etmiştim , yanlış göndermişler Allah’a geri gönderelim bunu” diye kendi kendine söyleniyor dünden beri 😅😅😅😅

Biz kızımı ailelere bile 16 haftalık olunca söylemiştik. Karnım büyüyene kadar da çevremde kimse bilmiyordu nerdeyse. O kadar çok gizledim ki herkesten. Artık kesin sağlıklı olduğundan emin olayım düşük riskim olmasın diye düşündüm. İnsanların boş konuşmaları gerçekten yoruyor. Takmamak da elde değil anlıyorum sizi. Geçen mesela komşu gelmiş cinsiyetini sordu. Söyledim. Olsun sağlıklı olsun da diyor. Sanki teselli verilecek bişey gibi. Bizim bir akrabanın 3 oğlu oldu mesela. Kadına herkes teselli verme modunda konuşuyordu. Bu tarz konuşmalar iyi niyetli gelmiyor bana açıkçası tıpkı sizin anlattıklarınız gibi. Nazik olmak dikkatli konuşmak bu kadar zor olmamalı difembahyaa difembahyaa Handan2212 Handan2212
Kizlar o kadar haklısınız ki 💔 kim hangi lafının nereye gideceğini bilmiyor ya da aptala yatıyor bilerek kiriyor. 3 tane dusuk yaşadım 3 yılda ilk doğumumun üzerine , Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yere geldi bizim olayımız. Hiç kimseye söylemedik sadece benim annem babam biliyor bu gebeligimi. Çünkü ikinci ve üçüncü düşugumu yaptığımda psikolojimi zor toparlamıştım , günlerce yiyip içemedim üzüntüden ve eşimin tarafı( babasi ve kız kardeşleri) niye depresyona giriyorki aliskin o demişlerdi. Hiç unutmuyorum. Eşime de söylerim eğer bu gebeligimi (düşük olsun olmasın) ailene söylersen yemin ederim seni boşarım dedim. Tekrarlayan dusuklerde “aaa neden üzülüyorsun aliskinsin sen hayat devam ediyor” ne demek ya. Dün öğrendim kızım oluyormuş , erkek annesi olarak da söylediğimde de . “Aaaa olsun saglikli olsun da…” tepkisini alacağıma eminim.

Uff şu bazı kesimin erkek sevdası beni benden alıyor 😂🤣🤣 sanki osmanlı soyunu devam ettirecek varis getiriyorlar yarabbim😂😂. Eşimin tarafıda öyle, hayırlı olsun değil erkek olsun kafasındalar🤢. Ne bu pipi düşkünlüğü anlamıyorum gerçekten 😂😂 babalar dedeler dese şaşırmıcam ama bunu diyende hemcinslerimiz anası kardeşleri 🤦‍♀️🤦‍♀️

Kizlar o kadar haklısınız ki 💔 kim hangi lafının nereye gideceğini bilmiyor ya da aptala yatıyor bilerek kiriyor. 3 tane dusuk yaşadım 3 yılda ilk doğumumun üzerine , Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yere geldi bizim olayımız. Hiç kimseye söylemedik sadece benim annem babam biliyor bu gebeligimi. Çünkü ikinci ve üçüncü düşugumu yaptığımda psikolojimi zor toparlamıştım , günlerce yiyip içemedim üzüntüden ve eşimin tarafı( babasi ve kız kardeşleri) niye depresyona giriyorki aliskin o demişlerdi. Hiç unutmuyorum. Eşime de söylerim eğer bu gebeligimi (düşük olsun olmasın) ailene söylersen yemin ederim seni boşarım dedim. Tekrarlayan dusuklerde “aaa neden üzülüyorsun aliskinsin sen hayat devam ediyor” ne demek ya. Dün öğrendim kızım oluyormuş , erkek annesi olarak da söylediğimde de . “Aaaa olsun saglikli olsun da…” tepkisini alacağıma eminim.
Ay o nasıl bi laf yaaa 🫣🫣alışkınsin ne demek 👿👿

Ya bunu diyenin net Allah belasını versin şu mübarek günde beddua ettirdiler ya

Ahh canım ya demişlerdir inanırım, kıyamam ya, herkes keşke önce kendi kalbine bir baksa, hiç sıkma canını

asdaf asdaf babylovee babylovee Çok geçmiş olsun inşallah en güzel neticeleri alacaksınız canlarım bütün mesajlarınızı okudum dualarım sizinle can sıkmayın babylove test yanılmıştır diyorum canım doktor da yaptırdığımız test yanıldı dememek için bence böyle konuşmuştur, asdaf en güzel sonuçlarla al bebeğini kucağına inşallah canım 💖💖

Bir şey soracaktım canlarım detaylı ultrason devlet hastanesinde yapılıyor mu ve ücretli bir test mi bu acaba? Şu an özel hastaneye gidiyorum ama buna cüzdan dayanmaz🤣 devlet hastanesinde çok iyi bir doktor bulduk onunla görüşmek istiyorum ama detaylı ultrason nasıl yapılır nerde yapılır ne kadar tutar hiç bilmiyorum bana bilgi verir misiniz🌼🥰

asdaf asdaf babylovee babylovee Çok geçmiş olsun inşallah en güzel neticeleri alacaksınız canlarım bütün mesajlarınızı okudum dualarım sizinle can sıkmayın babylove test yanılmıştır diyorum canım doktor da yaptırdığımız test yanıldı dememek için bence böyle konuşmuştur, asdaf en güzel sonuçlarla al bebeğini kucağına inşallah canım 💖💖

Bir şey soracaktım canlarım detaylı ultrason devlet hastanesinde yapılıyor mu ve ücretli bir test mi bu acaba? Şu an özel hastaneye gidiyorum ama buna cüzdan dayanmaz🤣 devlet hastanesinde çok iyi bir doktor bulduk onunla görüşmek istiyorum ama detaylı ultrason nasıl yapılır nerde yapılır ne kadar tutar hiç bilmiyorum bana bilgi verir misiniz🌼🥰
Aşkım tüm dualarına bende katılıyorum 🙏🙏🤍

Detaylı ultrason 22.hafta farklı oluyormu bilmiyorum fiyat konusunda, 13.haftada yaptırdığımız detaylı ultrason benim gittiğimde hastanede sigortayla 12.000 tl tuttu

Hangi şehirdesij canım ? Benim doktorum normal muayne 2500 detaylı 4500 alıyor .arasında fark oluyor . İyi bir perinatoloğa da gidebilirsin .Benim doktorum perinatolog değil ama alanında çok iyi bir kadın doğumcu ve cihazları gerçekten çok iyi kendi özel muayenehanesinde .

Hangi şehirdesij canım ? Benim doktorum normal muayne 2500 detaylı 4500 alıyor .arasında fark oluyor . İyi bir perinatoloğa da gidebilirsin .Benim doktorum perinatolog değil ama alanında çok iyi bir kadın doğumcu ve cihazları gerçekten çok iyi kendi özel muayenehanesinde .
devlette de bu işi en iyi üniversite hastaneleri yapıyor bence

Canim çok sagol guzel dualarin için 🙏🙏
İnşallah test yanilmistir.. diyecek birseyim yok ne yazik ki. Sadece elimiz kolumuz bağlı fetal dna sonucu bekliyoruz İnşallah sağlıklı sonuç alırız Allahın izniyle şu mübarek günlerde 🙏
Kendimi hic iyi hissedemiyorum ne yazik ki.. Allahım yavrumun sağlıklı oldugu haberini aldırır İnşallah 🙏

Aşkım tüm dualarına bende katılıyorum 🙏🙏🤍

Detaylı ultrason 22.hafta farklı oluyormu bilmiyorum fiyat konusunda, 13.haftada yaptırdığımız detaylı ultrason benim gittiğimde hastanede sigortayla 12.000 tl tuttu
benimkide 200€ tutuyor organ taraması özele kacıyor bunlar normal rutin kontrollerim sigortalı bi ödeme yapmıyoruz ama bu testler taramalar parayla canım

benimkide 200€ tutuyor organ taraması özele kacıyor bunlar normal rutin kontrollerim sigortalı bi ödeme yapmıyoruz ama bu testler taramalar parayla canım
Sen yurtdışındaydın dimi canım? Benim sigorta zaten hepsini karşılamıyor muayenede veya ekstra şeylerde, detaylı veya kan idrar testlerinde sadece indirim sağlatıyor 😌

Back
X