- Konu Sahibi annabelica
- #12.661
Evet devlete gidiyorum ben bilmiyorum kasten mi söyelmiyorlae onlar cinsiyet anlamadım valla belkide kız diye demiyorlarDevletemi gidiyorsun ben de 4 temmuzda gidecegim 14 oluyorum soyler die düşünüyordum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet devlete gidiyorum ben bilmiyorum kasten mi söyelmiyorlae onlar cinsiyet anlamadım valla belkide kız diye demiyorlarDevletemi gidiyorsun ben de 4 temmuzda gidecegim 14 oluyorum soyler die düşünüyordum![]()
Ben 14 hafta iki gündü söylemediDevletemi gidiyorsun ben de 4 temmuzda gidecegim 14 oluyorum soyler die düşünüyordum![]()
devlette 16. hafta olmadan denmiyor diye okumuştum sanki burada ama eminde değilimEvet devlete gidiyorum ben bilmiyorum kasten mi söyelmiyorlae onlar cinsiyet anlamadım valla belkide kız diye demiyorlar
Canım kullanıcı ismini burada gorunce bır tuhaf oluyorum kızımızın ismini İnciKızlar selammm cinsiyeti ne zaman öğrendiniz benim haftaya randevum var 13 haftalık olacak acaba doktor bir tahminde bulunabilir mi
Özelde 12. Haftada ogrenmıstım canım benKızlar selammm cinsiyeti ne zaman öğrendiniz benim haftaya randevum var 13 haftalık olacak acaba doktor bir tahminde bulunabilir mi
Özelde 12. Haftada ogrenmıstım canım ben
Canım cok tesekkur ederız öyle olacak eminimasdaf @babylovee Çok geçmiş olsun inşallah en güzel neticeleri alacaksınız canlarım bütün mesajlarınızı okudum dualarım sizinle can sıkmayın babylove test yanılmıştır diyorum canım doktor da yaptırdığımız test yanıldı dememek için bence böyle konuşmuştur, asdaf en güzel sonuçlarla al bebeğini kucağına inşallah canım
Bir şey soracaktım canlarım detaylı ultrason devlet hastanesinde yapılıyor mu ve ücretli bir test mi bu acaba? Şu an özel hastaneye gidiyorum ama buna cüzdan dayanmazdevlet hastanesinde çok iyi bir doktor bulduk onunla görüşmek istiyorum ama detaylı ultrason nasıl yapılır nerde yapılır ne kadar tutar hiç bilmiyorum bana bilgi verir misiniz
![]()
Evet canım daha ıyıyım. Annemi gönderdim sabah esim yanımda bugun. Bugun daha ıyı hıssedıyorum sadece yataktan yada koltuktan kalkarken veya dogrulurkdn kasılmalar oluyor. Yarın esimi de ise yollarımCanım nasılsın, daha iyi misin
Devlet hastanelerı 18 haftadan once pek soyleme taraftati degil canımEvet devlete gidiyorum ben bilmiyorum kasten mi söyelmiyorlae onlar cinsiyet anlamadım valla belkide kız diye demiyorlar
Evet canım daha ıyıyım. Annemi gönderdim sabah esim yanımda bugun. Bugun daha ıyı hıssedıyorum sadece yataktan yada koltuktan kalkarken veya dogrulurkdn kasılmalar oluyor. Yarın esimi de ise yollarım. Çok sukür iyi hiddediyorum
![]()
Bende buna çok kızıyorum erkek çocuklarına karşı bı ön yargı var mesela görümcemin bı kızı var düşman başına öyle bir yaramaz bi çocuk görmedim hayatımda görümcemle bir araya geldiğimde Allah yardımcın olsun diyorum vallaBende buna sinir oluyorum erkek çocuklar canavarmış gibi lanse ediliyor halbuki çocuklar ailelerin yansıması kız ya da erkek farketmiyor. Kesinlikle bir mizaçları var ama bunu şekillendirmekte aileye düşüyor. Sağlıklı hayırlı evlatlar olsunlar yeter ki
İşte bu durumda zaten sana laf kalmadan eşinin gerekeni yapması ailesiyle konuşması gerekiyor.. sıkma canını canımm dediğim gibi kız erkek farketmez sen bakıp büyüteceksin önemli olan o![]()
Evet bende 12+2 dün öğrendim özelde.Özelde 12. Haftada ogrenmıstım canım ben
Cihazları çok iyi olmadığı için o yüzden net birşey söylemiyorlar benceEvet devlete gidiyorum ben bilmiyorum kasten mi söyelmiyorlae onlar cinsiyet anlamadım valla belkide kız diye demiyorlar
Canım hayırlı olsun o tarihe anca mi alabildin yoksa hafta olarak o tarihe mi uyuyor ben de alicam da erken mi almak lazım o yüzden soruyorumArkadaşlar az önce 4agustosa detaylı için randevu aldım bugünlere çok şükür![]()
Ben erkek annesiyim , şimdi kız geliyor kısmetse. Elim ayağım birbirine dolaştı. Şahsen erkekçiyim acikcasi ama bu tamamen ilk çocuğumun erkek olması ve bana cok iyi annelik deneyimleri yaşatması ile ilgi. Çevremde bulunan arkadaşların kız çocukları tamda bahsettiğiniz gibi ve ben böyle biseyi kaldıramamBende buna çok kızıyorum erkek çocuklarına karşı bı ön yargı var mesela görümcemin bı kızı var düşman başına öyle bir yaramaz bi çocuk görmedim hayatımda görümcemle bir araya geldiğimde Allah yardımcın olsun diyorum valla![]()
Kahverengiyi önemsemiyorlar doğru ama bize bu sebepten ilişki yasak ona da dikkat etmek gerekir oda sebep olabiliyor bazı kisilerde lekelenmeyeKızlar ya 14+2 filanim bugun sabahtan beri hafif kahverengi leke geliyor önceden de gelmişti de doktor kahverengi diye önemsemiyor progestana devam ediyoruz bu yüzden gün de 1 tane ama moral bozucu neden oluyor acaba rahim buyudugu için filan mi
Evet bi kaç hafta önce yine olmuştu o zamandan beri bizede yasakladıKahverengiyi önemsemiyorlar doğru ama bize bu sebepten ilişki yasak ona da dikkat etmek gerekir oda sebep olabiliyor bazı kisilerde lekelenmeye
Açıkçası bizde kız istiyorduk erkek olunca dediğin gibi olduu amaa bir kaç arkadaşımla konuşunca rahatladım yani bu tamamen nasıl bir deneyim yaşadığınızla ilgili :)Ben erkek annesiyim , şimdi kız geliyor kısmetse. Elim ayağım birbirine dolaştı. Şahsen erkekçiyim acikcasi ama bu tamamen ilk çocuğumun erkek olması ve bana cok iyi annelik deneyimleri yaşatması ile ilgi. Çevremde bulunan arkadaşların kız çocukları tamda bahsettiğiniz gibi ve ben böyle biseyi kaldıramamNaz, mizmizlik, şımarıklık, ağlama zirlama….
bilmiyorum Allah yardımcım olsun
dün öğrendik ve ben dünden beri panik atak
anksiyetem tavan.
Oğlumda gelip gelip “ama ben erkek kardeş sipariş vermiştim , yanlış olmuş , Allah’a geri gönderelim” diyo![]()
Eşim yokken söylüyoBende buna sinir oluyorum erkek çocuklar canavarmış gibi lanse ediliyor halbuki çocuklar ailelerin yansıması kız ya da erkek farketmiyor. Kesinlikle bir mizaçları var ama bunu şekillendirmekte aileye düşüyor. Sağlıklı hayırlı evlatlar olsunlar yeter ki
İşte bu durumda zaten sana laf kalmadan eşinin gerekeni yapması ailesiyle konuşması gerekiyor.. sıkma canını canımm dediğim gibi kız erkek farketmez sen bakıp büyüteceksin önemli olan o![]()