Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    145
asdaf asdaf @babylovee Çok geçmiş olsun inşallah en güzel neticeleri alacaksınız canlarım bütün mesajlarınızı okudum dualarım sizinle can sıkmayın babylove test yanılmıştır diyorum canım doktor da yaptırdığımız test yanıldı dememek için bence böyle konuşmuştur, asdaf en güzel sonuçlarla al bebeğini kucağına inşallah canım 💖💖

Bir şey soracaktım canlarım detaylı ultrason devlet hastanesinde yapılıyor mu ve ücretli bir test mi bu acaba? Şu an özel hastaneye gidiyorum ama buna cüzdan dayanmaz🤣 devlet hastanesinde çok iyi bir doktor bulduk onunla görüşmek istiyorum ama detaylı ultrason nasıl yapılır nerde yapılır ne kadar tutar hiç bilmiyorum bana bilgi verir misiniz🌼🥰
Canım cok tesekkur ederız öyle olacak eminim 😍😍😍😍

Canım nasılsın, daha iyi misin
Evet canım daha ıyıyım. Annemi gönderdim sabah esim yanımda bugun. Bugun daha ıyı hıssedıyorum sadece yataktan yada koltuktan kalkarken veya dogrulurkdn kasılmalar oluyor. Yarın esimi de ise yollarım😅😂. Çok sukür iyi hiddediyorum 🥰

Evet canım daha ıyıyım. Annemi gönderdim sabah esim yanımda bugun. Bugun daha ıyı hıssedıyorum sadece yataktan yada koltuktan kalkarken veya dogrulurkdn kasılmalar oluyor. Yarın esimi de ise yollarım😅😂. Çok sukür iyi hiddediyorum 🥰

Çok sevindim canım, daha da iyi olacaksın inşallah 😇🤗

Bende buna sinir oluyorum erkek çocuklar canavarmış gibi lanse ediliyor halbuki çocuklar ailelerin yansıması kız ya da erkek farketmiyor. Kesinlikle bir mizaçları var ama bunu şekillendirmekte aileye düşüyor. Sağlıklı hayırlı evlatlar olsunlar yeter ki🙏

İşte bu durumda zaten sana laf kalmadan eşinin gerekeni yapması ailesiyle konuşması gerekiyor.. sıkma canını canımm dediğim gibi kız erkek farketmez sen bakıp büyüteceksin önemli olan o 🙏
Bende buna çok kızıyorum erkek çocuklarına karşı bı ön yargı var mesela görümcemin bı kızı var düşman başına öyle bir yaramaz bi çocuk görmedim hayatımda görümcemle bir araya geldiğimde Allah yardımcın olsun diyorum valla 😂

Bende buna çok kızıyorum erkek çocuklarına karşı bı ön yargı var mesela görümcemin bı kızı var düşman başına öyle bir yaramaz bi çocuk görmedim hayatımda görümcemle bir araya geldiğimde Allah yardımcın olsun diyorum valla 😂
Ben erkek annesiyim , şimdi kız geliyor kısmetse. Elim ayağım birbirine dolaştı. Şahsen erkekçiyim acikcasi ama bu tamamen ilk çocuğumun erkek olması ve bana cok iyi annelik deneyimleri yaşatması ile ilgi. Çevremde bulunan arkadaşların kız çocukları tamda bahsettiğiniz gibi ve ben böyle biseyi kaldıramam 😅😅😂😂 Naz, mizmizlik, şımarıklık, ağlama zirlama…. 🫣🤦‍♀️ bilmiyorum Allah yardımcım olsun 😅🤣 dün öğrendik ve ben dünden beri panik atak 😁😁😁 anksiyetem tavan.
Oğlumda gelip gelip “ama ben erkek kardeş sipariş vermiştim , yanlış olmuş , Allah’a geri gönderelim” diyo 🤣🤣🤣😂

Kızlar ya 14+2 filanim bugun sabahtan beri hafif kahverengi leke geliyor önceden de gelmişti de doktor kahverengi diye önemsemiyor progestana devam ediyoruz bu yüzden gün de 1 tane ama moral bozucu neden oluyor acaba rahim buyudugu için filan mi
Kahverengiyi önemsemiyorlar doğru ama bize bu sebepten ilişki yasak ona da dikkat etmek gerekir oda sebep olabiliyor bazı kisilerde lekelenmeye

Ben erkek annesiyim , şimdi kız geliyor kısmetse. Elim ayağım birbirine dolaştı. Şahsen erkekçiyim acikcasi ama bu tamamen ilk çocuğumun erkek olması ve bana cok iyi annelik deneyimleri yaşatması ile ilgi. Çevremde bulunan arkadaşların kız çocukları tamda bahsettiğiniz gibi ve ben böyle biseyi kaldıramam 😅😅😂😂 Naz, mizmizlik, şımarıklık, ağlama zirlama…. 🫣🤦‍♀️ bilmiyorum Allah yardımcım olsun 😅🤣 dün öğrendik ve ben dünden beri panik atak 😁😁😁 anksiyetem tavan.
Oğlumda gelip gelip “ama ben erkek kardeş sipariş vermiştim , yanlış olmuş , Allah’a geri gönderelim” diyo 🤣🤣🤣😂
Açıkçası bizde kız istiyorduk erkek olunca dediğin gibi olduu amaa bir kaç arkadaşımla konuşunca rahatladım yani bu tamamen nasıl bir deneyim yaşadığınızla ilgili :)

Pamlok Pamlok cumm gebe miyim diye kaset testi atmak için konu açmıştım burda, burayıda öyle öğrenip kullanmaya başladım kii ne gördüm benim açtığım konuya sende atmışsın testini sonra burdan devam etmişiz 7,81 ile öğrenmişsin şok oldum canımm, duygulandım sonrada bi zamanlar acaba mı derken cinsiyetlerini öğrendik kuzuların🥰💕

Bende buna sinir oluyorum erkek çocuklar canavarmış gibi lanse ediliyor halbuki çocuklar ailelerin yansıması kız ya da erkek farketmiyor. Kesinlikle bir mizaçları var ama bunu şekillendirmekte aileye düşüyor. Sağlıklı hayırlı evlatlar olsunlar yeter ki🙏

İşte bu durumda zaten sana laf kalmadan eşinin gerekeni yapması ailesiyle konuşması gerekiyor.. sıkma canını canımm dediğim gibi kız erkek farketmez sen bakıp büyüteceksin önemli olan o 🙏
Eşim yokken söylüyo ☺️ ben susmuyorum susarsam kendinde çok hak görüyor cevap verdiğimde de aa evet kızım tamam ben yanlış anlamışım haklısın bilmem ne diye konuyu yumuşatmaya çalışıyor ☺️

Back
X