2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    329
Kızlar başka bi uygulamada biri konu açmış telefondan kalp atışı dinliyolarmış
Denedim gerçekten bebeğin kalp atışlarını duyduk aynı ultrasondaki gibi
1 kere denedim eşim kızdı radyasyondan bişey olur diye ama gerçekten oluyor🤣

Nasıl telefondan canım

Uygulama adı neee 😍

Nasıl telefondan canım
Uygulama adı neee 😍
Uygulama değil kızlar telefonun iphone olması lazım birde airpods olması lazım denetim merkezinden işitme (kulak işareti) seçiyosunuz sonra üstten alta kaydırdıgınızda denetim merkezindeki işitmeyi seçin canlı dinleye bağlanın bebeğin oldugu yere koyun telefonu
Çok arkadan geliyor ses ama çok rahat duyabiliyorsunuz 🤣 inanmayarak yaptım ama şok oldum

Uygulama değil kızlar telefonun iphone olması lazım birde airpods olması lazım denetim merkezinden işitme (kulak işareti) seçiyosunuz sonra üstten alta kaydırdıgınızda denetim merkezindeki işitmeyi seçin canlı dinleye bağlanın bebeğin oldugu yere koyun telefonu
Çok arkadan geliyor ses ama çok rahat duyabiliyorsunuz 🤣 inanmayarak yaptım ama şok oldum
Bilerek ses felan koymuş olmasınlar çok şaşırdım şuan 😅

Benim beğendiğim 0-6 ay emziği bitirmişler yenidoğan biberon da bitmiş hemen 🙄

Emzik kutusu hepsiburadada 150lere düşüyor
Ayy aldım artık iptal edemem 🙈
Napalım cinsiyet partisi işine kalkıştık bi kere😅 çatlıyorum çatlıyorumm ne dayanması🥲

Ben hiçbir çıkıntı göremedim ama doktor bizi uyardı zaten pipi zannetmeyin hemen bi çıkıntı görürseniz diye🤷🏻‍♀️ fetal dna sonucu da geldi zaten kesinleştirdi cinsiyeti ama ben bilmiyorum😅 çok nadir de olsa değişebiliyo yanılabiliyo doktorlar

Büyük bir merak ve heyecanla bekliyorum ben de🫠 ay daha dün gibi tabloya adımızı yazdırdığımız şimdi 12-13 haftalardayız cinsiyet öğreniyoruz🥹
Valla bende yaptım cinsiyet partisi ama 2 günde hemen ayarladım🤣 dayanamazdım yani 🤣

Screenshot_20230824_000020.webp

Bir de oyshodan bunu aldım az önce. Favorilerimdeydi ama stoklarda yoktu geldiğini görünce aldım. Arayış içinde olanlara fikir olsun

Biz şimdi tekrar yaptık daha net duyduk
Benim bebiş hep solda sola koyunca daha sesli geldi
Ama bir daha yapmam ne olur ne olmaz biraz korkarım böyle şeylerden ama sesi kaydettim durmadan dinliyorum atabilsem atardım buraya 🤣
Maşallah 🥰 aynen çok deneme ama arada baksan da bişey olmaz heralde

B Buffalosos herkese selamlar arkadaşlar bugün 17+2 idik. Doktora gittik her şey yolunda çok şükür. Çocuklar pek mutlu olmasalarda bebişim erkek💙💙 ve ben yine hislerimde yanıldım 🙈 Rabbim sağlıkla huzurla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize 🤲🤲🤲
@melegim can @melisaa93 @imaginationforever @Afratafrac @savascii @Papatyamaviss @fnd_50 @Mervenur277 Niqu Niqu @golden-snitch @Tikabasa @Trueliving @Cey1an @tweeetyyy @IADK @1sunshine1 aklıma gelen canlar
İyi olmalarına çok şükür canım☺️🥰🙌🏻Sanırım 3 erkek sende?🥹sağ salim kucağına almak nasip etsin Allah🙌🏻

Kızlar şimdi bizler biberonu emziği kullandırmadan önce kaynatıcaz ya cam biberonu kaynatırken patlamaz değil mi 🙈 tecrübeli anneler bir cevap verse aklıma bu geldi

Ben denedim olmadı ya. Hatta eşim yanımda uyuyor biraz sesli nefes alıp veriyor onun sesini duymuşum ödüm koptu bu bebek nasıl nefes alıp veriyor böyle diye 😂😂 sonra diğer odaya gidip yaptım üşenmeyip ama gelmedi ses ya

Back
X