2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    329
Ben denedim olmadı ya. Hatta eşim yanımda uyuyor biraz sesli nefes alıp veriyor onun sesini duymuşum ödüm koptu bu bebek nasıl nefes alıp veriyor böyle diye 😂😂 sonra diğer odaya gidip yaptım üşenmeyip ama gelmedi ses ya
Ben ilk denediğimde bendede gelmedi bikaç denemeden sonra bebegin yerini buldum sol taraftaymış baya duyduk sesi en son denememde daha iyi duydum 😂
bunu yapan çok kişi varmış aslında ama ben ilk kez duydum 🙄

Ben ilk denediğimde bendede gelmedi bikaç denemeden sonra bebegin yerini buldum sol taraftaymış baya duyduk sesi en son denememde daha iyi duydum 😂
bunu yapan çok kişi varmış aslında ama ben ilk kez duydum 🙄
Telefonu hangi şekilde koyuyorsun peki

Benim ultrason resmini gören herkes bu kadar büyük yer pipi olmaz 12. Haftaya göre mümkün değil diyorlar kordon diyen çok var haftasına göre bebek küçük pipi büyük ben de artık güvenmiyorum erken haftalarda söylenen şeylere , doktorlar 16. Haftaya güveniyor kızıyordum artık kesinlikle hak veriyorum 😅 aceleciğim ve sabırsızlığıma çok güzel ders verdi benim minnosum kova bebeğinden koç anaya büyük ders 🤣🤣

Kızlar bibs, avent falan emzik alıyorsunuz ya. En doğrusunu yapıyorsunuz ben de öyle yapacağım ilk. Ama o emzikleri tutmazsa aklınızda olsun direkt damaklı, ucuz, weebaby marka falan bir şey alın. Onları çok daha rahat ve severek tutuyorlar.
Emzik almadı diye üzülmeyin atıp dururlarsa, o damaklılar da kalsın aklınızın köşesinde.
Aklınızda olsun diye söylüyorum.

Benim kız sapı olmayan emzikleri ağzında tutmamıştı mesela. O sap kısmı illa çevrilip burnuna değecek. Emdikçe burnuna sürtünecek... hoşuna gidiyordu heralde.

Alt tarafını (sarj kısmını) kasıgımın sol tarafına çok hafif bastırıyorum nefesimi tutuyorum telefonuda hiç kıpırdatmıyorum yoksa çok karısık geliyor.
Canım o duyduğun göbeğindeki atardamar olabilir mi çok şiddetli atıyor hamilelik döneminde zaten. Mesela ben dümdüz yatarken göbeğim de bir şey atıyor sürekli kalp gibi ama göbekteki atardamarın atması mesela o onun sesini duymuş olabilir misin

Hanımlar kan pıhtılaşmasına trombofili paneli testi ile bakılıyor degil mi ? 😊🤔

Kızlar bibs, avent falan emzik alıyorsunuz ya. En doğrusunu yapıyorsunuz ben de öyle yapacağım ilk. Ama o emzikleri tutmazsa aklınızda olsun direkt damaklı, ucuz, weebaby marka falan bir şey alın. Onları çok daha rahat ve severek tutuyorlar.
Emzik almadı diye üzülmeyin atıp dururlarsa, o damaklılar da kalsın aklınızın köşesinde.
Aklınızda olsun diye söylüyorum.

Benim kız sapı olmayan emzikleri ağzında tutmamıştı mesela. O sap kısmı illa çevrilip burnuna değecek. Emdikçe burnuna sürtünecek... hoşuna gidiyordu heralde.
Benim kızımda tam 11 adet emzik degstrmeme rağmen emzik tutmamisti aventin filanda almistm denemediğin emzik kalmamıştı bakalım inşallah ikinci bebisim tutar

Benim bebeğin kemik yapısı duruşu çok narin gözükmüştü bana. Bacaklarını da açmadı 16. Haftaya kadar. Ben o yüzden kız tahmin ediyordum. Sen de oradan tahmin edebilirsin aslında 🥰 hakkında hayırlısı olsun 🙏🏻
Valla duruşa göre bana erkek geliyor bi sende yorum yaparmısın

Eklentiler

• IMG-20230822-WA0006.webp
    IMG-20230822-WA0006.webp
    27,9 KB · Görüntüleme: 54
Benim kızımda tam 11 adet emzik degstrmeme rağmen emzik tutmamisti aventin filanda almistm denemediğin emzik kalmamıştı bakalım inşallah ikinci bebisim tutar

Son çare bakkal emziği fatoş'tu 2016'da. Hala öyle mi bilmiyorum :D
Emzik tutmayan bebek çok zor ya.

ben emzik olarak bibs aldım bakalım beğenecek mi :)))
1 Tane de bibs alacağım bebeğim elimde 2 çesit olsun hangisini alırsa artık😅
Yazlık zıbınlara karar veremiyorum ben ya antalya sıcağında klimasız asla uyumayız biz o yüzden ince uzun kollu tulumlardan mı alsak acaba yoksa yazlık uyku tulumu mu alsak çok aradayım

Ben de 7 yıl önce hakmar marketlerde satılan 3 tl lik emzikle son noktayı bulmuştum. En pahalı tüm emzikleri denedikten sonra :)

Back
X