2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    329
Uygulama değil kızlar telefonun iphone olması lazım birde airpods olması lazım denetim merkezinden işitme (kulak işareti) seçiyosunuz sonra üstten alta kaydırdıgınızda denetim merkezindeki işitmeyi seçin canlı dinleye bağlanın bebeğin oldugu yere koyun telefonu
Çok arkadan geliyor ses ama çok rahat duyabiliyorsunuz 🤣 inanmayarak yaptım ama şok oldum
Merhaba canım çok şaşirdim hemen yapıyımmm bende bakalım duyacakmıyım acaba bizim kendi kalp atış sesimiz olmasınmı?

canım benim bildiğim devlette zorunlu o sisteme yazmak durumunda ama sen istemezsen yaptırmıyorsun gidip kan vermiyorsun
Evet canım öyleymiş sanırım çünkü kendi doktoruma gittim sonuçlarımı gördü dedi ki üçlü teste gitmene gerek yok gayet temiz sonuçların ben de yaptırmıcam ya gereksiz stres oluyo zaten bütün testleri tertemiz çıkmasına rağmen kromozom anomalili doğan bebiş biliyorum biraz Allahın takdiri sanırım bu konu

Emziklerin markalarını bile bilmiyorum hayatımda ilk defa duyduğum şeyler. Herşeyi okumak araştırmak lazım🥲🥲🥲

merhaba ocak annesi olucam sanırken bugün şubat annesi olucağımı öğrendim geç döllenme ile 6 haftalık hamileyim normalde 8 haftalık olması gerekiyordu ama haftamız değişti kalp atışlarını duyduk çok şükür
Kese ve yolk saç hangi haftalarda görüldü benimde normalde 6+4 olması lazım iken doktor kese boyutu 4+3 o yüzden bebek görünmüyor olabilir dedi yolk saç olmayınca ben ağladım da

1 Tane de bibs alacağım bebeğim elimde 2 çesit olsun hangisini alırsa artık😅
Yazlık zıbınlara karar veremiyorum ben ya antalya sıcağında klimasız asla uyumayız biz o yüzden ince uzun kollu tulumlardan mı alsak acaba yoksa yazlık uyku tulumu mu alsak çok aradayım
ya canım bence çeşit almakta fayda var bizim ikizler var tanıdık daha 5 aylıklar gayet klimalı kısa kollu yatıyor inanılmaz bir sıcak var ben de hem uzun kollu hem kısa kollu alırım uzun kollu 6-9 gibi alırım sonbaharada kalır diye düşündüm bende kendime hastane terliği corcs aldım şimdi :D çok rahat olacağını düşünüyorum vardı ama eskimişti:)

Bende de aynısı oldu.
Hatta üçlü teste çağırınca panik oldum ikili sonucumu almamıştım da.(doktorum iyi sorun yok demişti güvendim ama raporu görmedim)
Bugün hem üçlü testi verdim hem ikili sonucumu aldım.
1/2000 küsür çıkmış ikili testim.
Neden yaptırıyoruz üçlüyü dedim? Çünkü aynı doktor daha önceki gebeliğimde ikiliden dörtlüye atlamıştı üçlü yapmamıştı.

Birincisi tıp değişiyor dedi, güncel bilgi bunun iyi olduğu yönünde dedi. Sadece tek bir değere bakıyorlar omurga ile ilgili miymiş neymiş. İkincisi de yaşın ilkindeki gibi 25 değil dedi. Evet ultrasonda görüyorum sorun yok ama kan verelim garantiye alalım dedi.

16+1'de yaptırdım testi.

Ha yaptırmayanların da bir kaybı olduğunu düşünmüyorum bu arada.
Önemli olan her zaman detaylı ultrason, heyecanla onu bekliyorum.
Evet canım haklısın teşekkür ederim açıklama için. Benim doktoruma gittim dün gitmesen de olur dedi ben de gitmicem yaklaşık 2 ay sonraya detaylı ultrason randevusu aldım devlette ona giderim artık 🤷🏻‍♀️

Kese ve yolk saç hangi haftalarda görüldü benimde normalde 6+4 olması lazım iken doktor kese boyutu 4+3 o yüzden bebek görünmüyor olabilir dedi yolk saç olmayınca ben ağladım da
canım daha çok erken,
kese boyutu 4+3 ıse ancak on gune bebiş gorunur uzme kendını

Kizlar dün doktora gittim 13 haftalik ikili tarama yapıldı ense 1bucuk cm dedi normal dedi.yuzde 80yanilma payı erkek dedi resim yüklüyorum değişirmi sence.

Eklentiler

• 1000029333.webp
    1000029333.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 101
Kızlar dün 13+1 dedi doktor tam cinsiyet icin bulunduğum ildeki cihazlar eski 1 aya anca görebiliriz cinsiyeti dedi resim paylassam yorumlarmisiniz bide takviye verdi demir ilacı ve d vitamini karin agrisi ve bulanti yaptı yan etkilerin dede var kullanmasam mi acaba

Eklentiler

• 20230824_122926.webp
    20230824_122926.webp
    27,6 KB · Görüntüleme: 108
ya canım bence çeşit almakta fayda var bizim ikizler var tanıdık daha 5 aylıklar gayet klimalı kısa kollu yatıyor inanılmaz bir sıcak var ben de hem uzun kollu hem kısa kollu alırım uzun kollu 6-9 gibi alırım sonbaharada kalır diye düşündüm bende kendime hastane terliği corcs aldım şimdi :KK70: çok rahat olacağını düşünüyorum vardı ama eskimişti:)
Vallahi neyi kaç aylık alcağımı şaşırdım ben ya yenidoğan çok almayacağım şuan elimde 5 tane yenidoğan takımı var belki 1 takım daha alırım o yeterli🤣 yazlık müslinler tulumlar aldım bide kısa kollu zıbınlar aldım müslin örtüler aldım ama ondan daha alırım kullanışlı olacak çünki.
Crocs bende aldım ayaklar şişince hastanede falan rahat ederiz 🤣

Vallahi neyi kaç aylık alcağımı şaşırdım ben ya yenidoğan çok almayacağım şuan elimde 5 tane yenidoğan takımı var belki 1 takım daha alırım o yeterli🤣 yazlık müslinler tulumlar aldım bide kısa kollu zıbınlar aldım müslin örtüler aldım ama ondan daha alırım kullanışlı olacak çünki.
Crocs bende aldım ayaklar şişince hastanede falan rahat ederiz 🤣
evet canım bende bilmiyorum ne alacağımı daha karar veremedim bir plan yapmam lazım ay ay bölmem lazım ama çalışmaktan fırsatım olmadı eylülde başlayacağımmm

Benimkinin 10+2 de bakacak arası böyleydi ama cinsiyeti görselerde 16. Haftadan önce söylemiyorlar
Genelde erkek dedikleri değişmiyor ama kız dedikleri değişiyor bakalım 1 hafta sonra randevum var🤔
Eki Görüntüle 3290589
Buda 12+2Eki Görüntüle 3290591
Yaa seninde çıkıntı var aynı 😄 bende dün gordum cikintiyi ama 12+2 ye gore cok buyuk gorundu gozume 🤷‍♀️ doktor idem olabilir iceri gidip kızada donebilir uzayıp pipide olabilir dedi 😄

Benmde dün bebeisimde aynı cknti vardı doktor suanda kız diyorum dedi bende dedim cknti var sanki doktorumda kızda da oluyor cknti dedi bekleyelim ve görelim inşallah hayirlisyla

Yaa kızlar hepiniz çıkıntı değişebilir demişsiniz bizimki pipi dimi 😃

Eklentiler

• 038c0291-124a-46c9-9721-461ec80e15d7.webp
    038c0291-124a-46c9-9721-461ec80e15d7.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 94
Bizim çıkıntımiz da burda ok ile gosterilen yer 😄 12. Haftaya göre büyük yaa ya elidir ya kordonu bence 😄

Eklentiler

• VideoCapture_20230824-134132.webp
    VideoCapture_20230824-134132.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 95
Canım o duyduğun göbeğindeki atardamar olabilir mi çok şiddetli atıyor hamilelik döneminde zaten. Mesela ben dümdüz yatarken göbeğim de bir şey atıyor sürekli kalp gibi ama göbekteki atardamarın atması mesela o onun sesini duymuş olabilir misin
Hayır canım göbegimdeki damar olsa göbegimin herhangi biyerine koydugumdada ses gelir bi kaç yer denedim sadece bebegin oldugu yerden geliyor

Merhaba canım çok şaşirdim hemen yapıyımmm bende bakalım duyacakmıyım acaba bizim kendi kalp atış sesimiz olmasınmı?
Canım kendi kalp atış sesinin olmasının imkanı yok çünkü doktor nasıl ultrasonda arıyosa bebegin kalp atısını sende biraz uğrasıyosun kendi kalp atısın olsa hemen duyarsın

Back
X