Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Regl günü ile 6+3 dü ondan stres oldum ama bakalım inşallah güzel haber alayım ya pazartesi tekrar gideceğizcanım daha çok erken,
kese boyutu 4+3 ıse ancak on gune bebiş gorunur uzme kendını
Bu genelde çok yaşanılan bi durum canım hiç stres yapmaBebeğimin 15+5 de suyunun azaldığını ogrendim doktor bebekte ve bende bir sorun görmedi böyle bir durum yaşayıp düzelen var mı önerileriniz çok önemlii
Kaç haftalıkKızlar benim ikinci gebeliğim ben baya baya hissetmeye başladım yemek yedikten sonra uzandığımda hemen bi hareketini hissediyorum![]()
Canım benimde ikinci gebeliğin ilki 20. Haftada sonlandı ama bende hissetmeye başladım aynı senin gibi yemek yedikten sonra hemen kıpırdıyorKızlar benim ikinci gebeliğim ben baya baya hissetmeye başladım yemek yedikten sonra uzandığımda hemen bi hareketini hissediyorum![]()
regl gunune bakma,benım arakdasımla aramda regl gunumuz 3 gun ama onun bebefgı benden 8 gun geride. cunku gec dollenme olmus.Regl günü ile 6+3 dü ondan stres oldum ama bakalım inşallah güzel haber alayım ya pazartesi tekrar gideceğiz
Ne olacaktı ismiBirde kızlar bana 3 muayenem de de kız diyince ismini bile hazırlamıştık ismine özel kıyafetler almıştım. Şimdi erkek diyince çok şaşırdık gerçekten yani istemediğimden değil sakın öyle demeyin ama insanın hayalleri bi anda değişince çok tuhaf oluyor ben hala şoktayım alışıcam biliyorum ama kıyafetleri bile ismine göreydi değişik hissediyorum şuanda
Akıntınız oluyor muyduBebeğimin 15+5 de suyunun azaldığını ogrendim doktor bebekte ve bende bir sorun görmedi böyle bir durum yaşayıp düzelen var mı önerileriniz çok önemlii
Hayır olmuyorduAkıntınız oluyor muydu
Ben suyu azalanların yatak istirahati yapması gerekiyor diye duydum daha bugün bi arkadaşımın kuzenine olmuş diye anlattı ama gayet sağlıklı doğurdu. Sadece yatması dinlenmesi gerekti.Hayır olmuyordu
Erkek olabilir canım. Ben kendi bebeğimde hissettim sadece hareketlerine bakarak. Çok zarif görünmüştü bana. Fotoğraftan yorum yapsam yanlış olabilir şimdi pek de anlamıyorum inşallah sağlıkla gelsinValla duruşa göre bana erkek geliyor bi sende yorum yaparmısın
Ben suyu azalanların yatak istirahati yapması gerekiyor diye duydum daha bugün bi arkadaşımın kuzenine olmuş diye anlattı ama gayet sağlıklı doğurdu. Sadece yatması dinlenmesi gerekti.
banada erkek çocuklarda oluyor diye demişti biriBen suyu azalanların yatak istirahati yapması gerekiyor diye duydum daha bugün bi arkadaşımın kuzenine olmuş diye anlattı ama gayet sağlıklı doğurdu. Sadece yatması dinlenmesi gerekti.
Ben artık inanmıyorum ya kafamı allak bullak ettilerNe olacaktı ismiya daha net değil kiiii belki yine kızdır
Gayet anlaşılır duygular hissediyorsun çok normal oğlumda cinsiyeti ilk duyduğumda yüzüm düşmüştü yaaa diyebildim sadece ama doğunca anneyle oğul arasındaki bağda çok kuvvetli oluyor yaşadım tecrübe ettim evladın kızı erkeği olmuyor da insan bu işte istiyor,hayal kuruyor buna gem vuramazsın hiçbir şekilde söylemek istediğim hissettiklerin çok normal kim olsa senin yerinde aynı yollardan geçerdiBirde kızlar bana 3 muayenem de de kız diyince ismini bile hazırlamıştık ismine özel kıyafetler almıştım. Şimdi erkek diyince çok şaşırdık gerçekten yani istemediğimden değil sakın öyle demeyin ama insanın hayalleri bi anda değişince çok tuhaf oluyor ben hala şoktayım alışıcam biliyorum ama kıyafetleri bile ismine göreydi değişik hissediyorum şuanda
Benim ki küçük bir çıkıntı değildi baya dolu doluyduBana mı sordunuz evet küçük bir cknti vardı ama kızda da oluyor dedi doktorum ve kız derim suanda birdahaki kontrolde netleşir dedi
Benim de sabahları iç çamaşırım ıslak uyanıyorum. Kokusuz ve renksiz. Acaba suyu mu sızdırıyorum diye endişelendimDinleniyorum bende erkek çocukta bazı kadınlarda oluyor diye biri söylemişti bilmiyorum
banada erkek çocuklarda oluyor diye demişti biri
Amin inşallah bütün bebeislerimiz inşallahmaşallaahhh sağlıkla gelsın cok mınnoş