2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    329
Gayet anlaşılır duygular hissediyorsun çok normal oğlumda cinsiyeti ilk duyduğumda yüzüm düşmüştü yaaa diyebildim sadece ama doğunca anneyle oğul arasındaki bağda çok kuvvetli oluyor yaşadım tecrübe ettim evladın kızı erkeği olmuyor da insan bu işte istiyor,hayal kuruyor buna gem vuramazsın hiçbir şekilde söylemek istediğim hissettiklerin çok normal kim olsa senin yerinde aynı yollardan geçerdi
Beni anladığın için teşekür ederim 🙏🏻 evet çok değişik hissediyorum. Herkes anne oğul başka oluyor diyor ona tutunuyorum 🤭 eşim kız olacağını duyunca hep babacı olacak kız çocuğu öyle olur seni sallamaz diyip dururdu şimdi erkek olunca erkek anneci olur derler diye biraz kendimi avutuyorum 😅

Beni anladığın için teşekür ederim 🙏🏻 evet çok değişik hissediyorum. Herkes anne oğul başka oluyor diyor ona tutunuyorum 🤭 eşim kız olacağını duyunca hep babacı olacak kız çocuğu öyle olur seni sallamaz diyip dururdu şimdi erkek olunca erkek anneci olur derler diye biraz kendimi avutuyorum 😅
Aynen öyle oluyor oğluma göre hep ben haklıyım sadece eşime karşı değil kendi annem babam birsey dese bile hemen oğlum sesini yükseltir annem haklı der:KK200:

Bebeğimin 15+5 de suyunun azaldığını ogrendim doktor bebekte ve bende bir sorun görmedi böyle bir durum yaşayıp düzelen var mı önerileriniz çok önemlii
canım ben sürekli değer topiklerede bakıyorum su azalmasına en iyi gelen şey havuç suyumuş bir daha ki muayeneye kadar dene bakalım abartmadan

Kızlar dün gece rüyamda 7-8 yaşında sarı uzun saçlı bir kız gördüm ama çok bilmiş bisey 😅 annemin yanında duruyordu elinde kağıtlar vardı tek örgü yapmış yandan..
Bir an şaşırıyorum bu kim ya diye bana anne diyor ama böyle bir konuda cok inatcı davranıyor 😀 büyük bir çocuktu ya bu benim kızım mı ama nasıl olur benim oğlum var başka çocuğum yok ki diyorum anneme bakıyorum gece 3-4 gibi uyandım
Ay kaç hafta kaldı kendi doktorunuzun gelmesine?

Kızlar sırtımın bana göre sol tarafına bi ağrı girip duruyor batma gibi ilaç yan etkisi vs olabilir mi aşırı rahatsız ediyor varmı başına gelen
Benimde bugün sırtımın tam ortasına ağrı saplanıyor arada soğuk aldım galiba sizinde öyle bsey olablir

Merhabalar kızlar bundan sonra ben de burada takılacağım, bizim grupta tatsız olaylar oldu maalesef. Çok da tadı kalmadı, zaten takip ettiğim bir gruptu sadece pek yazmıyordum 🙏🏻🌸
Hoşgeldin canım zaten hepimizin anı anını tutmuyor gerilim hattı gibiyiz eşlerimiz bile bizi zor sabrederken bir sürü kadının olduğu yerde sohbet etmek çok zor oluyor Ocak ayında zaten hep böyle bir sıkıntı vardı ben de sonradan okuyarak yazdım mesajları ama kötü bir şey yazmadım Allah'tan aşırı saçmaydı kavga nedeni yok ocaktaki aralığa yazmış da şubattaki ocağa yazmış da insan istediği yere yazar hepimiz bilgi amaçlı buradayız ortak veya farklı yönlerimizi keşfetmek için buradayız çok garip yani kadınların bu kadar bencil olması

Benim cinsiyet belli değil ama bu sebepten oğlum olsa dediğim oluyor 😅 ama kız istiyorum aslında

Hoşgeldin canım zaten hepimizin anı anını tutmuyor gerilim hattı gibiyiz eşlerimiz bile bizi zor sabrederken bir sürü kadının olduğu yerde sohbet etmek çok zor oluyor Ocak ayında zaten hep böyle bir sıkıntı vardı ben de sonradan okuyarak yazdım mesajları ama kötü bir şey yazmadım Allah'tan aşırı saçmaydı kavga nedeni yok ocaktaki aralığa yazmış da şubattaki ocağa yazmış da insan istediği yere yazar hepimiz bilgi amaçlı buradayız ortak veya farklı yönlerimizi keşfetmek için buradayız çok garip yani kadınların bu kadar bencil olması
Hoş buldum çok teşekkür Maalesef daha önceden de oluyordu, herhangi bir düzeltme yapmaya çalıştığında da karşındaki cevap vermiyor ve düzeltme şansın da olmuyordu. Sonra da içlerinde biriktirip biriktirip böyle patlaklıklar veriyor insanlar. Çok gereksiz şeyler, ama genel olarak tahammülsüz bir gruptu. Her şeyi ben bilirim edaları falan. Herkes muhakkak ki özünde iyi insanlardır. Allah’ın yarattığı her kul güzel ve iyidir. Ama gebelik mi dersin yüz yüze olmadığımız için yanlış anlaşılmalar mı dersin bilemedim… Olan oldu artık Allah herkesin kalbine göre versin inşallah ☺️🌸🙏🏻

Seni üzmek istemem ama 3 kontrolüm de kız denilen bebeğim dün erkek çıktı 🤣 bide %85 kız değişirse şok olurum diyen doktor erkek olduğunu söyledi
Yaa demeeee 🤕 hangi haftalarda kız dediler en son kaçıncı haftada dedi erkek diye allahım iade tarihi de geçicek kıyafetlerin 🤣

Bebeğimin 15+5 de suyunun azaldığını ogrendim doktor bebekte ve bende bir sorun görmedi böyle bir durum yaşayıp düzelen var mı önerileriniz çok önemlii

Bende de pıt pıt bişey atıyor bazen bende bebek hareketi diye sevinmiştim 🤣 damar mıymış
Valla onu bilmem de bendeki bebek hareketi o kesin😁 düz yattığımda daha çok hissediyorum minnoş hareketlerini🥰

Back
X