- 27 Ağustos 2022
- 3.206
- 3.603
- 63
Olabilir nerdeyse her sabah kabus görerek uyanıyorumAdetliyken de bazen kabus görürdüm, muhtemelen hormonlardan.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olabilir nerdeyse her sabah kabus görerek uyanıyorumAdetliyken de bazen kabus görürdüm, muhtemelen hormonlardan.
Doktor 5. Aya kadar sırt üstü yatablirsn ondna snra sadece sağ ve sol dedi kendimi sola alıştırmaya çalışıyorum özellikle solum çürücek artık istemsizce gece kendimi sırt üstü buluyorum bazen sağa veya sola dönük yatarken destekle sırtını zaten yastık koy belinin yükünü alıyor rahatlarsınSırt üstü uyuyamıyorum nefes nefese kalıyorum. 4. Ayım böyleyse ilerleyen ayları hiç düşünemiyorum.
Siyatik ağrısı sanırım hissettiğin biraz hareket etmek gerek ve siyatik sinir mobilizasyon videoları var youtubeda onları deneyebilirsinKızlar benim göbek deliğim hala içte, acaba bende mi sorun var?
Bir de özellikle geceleri uyurken pozisyon değiştiremediği için belim çok ağrıyor. Bu sabaha karşı belden ayağa vuran ağrıyla uyandım. Uyanıp tuvalete gittim azıcık yürüdüm iyi geldi. Bunu çözebileceğimiz bir şeyler var mıdır sizce?
YaaaGenel anestezi altında vajinal yoldan girilip rahim ağzına dikiş atılıyor yani rahim ağzı duvarlarını birbirine yaklaştırıp açılması önleniyor bu şekilde bebeğin erken doğması engelleniyor. Dikiş atılması işlemine de serklaj deniyor. Ortalama 10 dk süren kısa bir işlem. Sonrasında doğuma yakın bir zamanda ortalama 37.hafta gibi dikişleri alıyorlar.
Hanımlar selam. Sizlere bi kaç şey sorucam bilgisizim bu konuda. Bugun muayeneye gittim son 10 gün kadardır sancim vardi. Bugun rahim ağzı uzunluğuna bakıldı. Sinir 25 mis benim 31 cikti. Progestan başlattı doktor. 10 gün sonraya da yeniden ölçüm için gel dedi. Eger kısalma artarsa dikiş atiliyormus. Bu dikiş mevzusu nedir. Agri acı yada anestezili felan mi oluyo nasıl oluyo bilgisi olan varmi.
Bide konu ile alakasız yüksek ihtimal bebeğimiz kiz olucak Mevlam sağlık versin. @Kristialia tabloya ekleyebilirsin![]()
Aaa öyle mi hemen iletişime giriyorumleSourire bu konuda tecrübeli sana yardımcı olur
Korkmana gerek yok smear testi kadar basit bir işlem. Cinsel ilişkiye ara verin bence enfeksiyon vs olmasın. İstirahat etsen daha iyi olur tabiYaaaay inşallah o duruma kadar gelmem. Aslinda kardeşim de buna benzer bi sey olmuş ama kendisini hayatımdan çıkarttığım için hiç bi sey bilmiyorum. Cevabın için çok çok teşekkürler. Doktor bana istirahat et dedi ama hep mi yatmam gerek peki.
Evet daha önceki gebeliğinde yaptırmış baya tecrübeli bu konuda sorularını cevaplar.Aaa öyle mi hemen iletişime giriyorum
Evet ilişkiye yasak getirdi. Yolculuk yapma dedi. Dun doktorumla göremediğim için acile gitmiştim enfeksiyon ve diger değerler için kan idrar tahlili vermiştim. Elhamdülillah temiz çıktılar. Ben bu ara fazla hareket ettim sanırım bi kaç kosturmamiz vardi. Dikkat edeyim bari artıkKorkmana gerek yok smear testi kadar basit bir işlem. Cinsel ilişkiye ara verin bence enfeksiyon vs olmasın. İstirahat etsen daha iyi olur tabi
Canım kargom geldi hemen aklıma geldin bence kız erkek farketmez gibi çok tatlı ve yumuş yumuş aklında soru işareri kalmasın diye hepsini çekip attımKızlar bu battaniyeyi çok beğendim ama erkek bebişim için olur mu sizceçok mu kız bebek için duruyor
Olabilir hiç üzülme erkenden farkedilmiş olması çok iyi birşey. Rahim ağzı yetmezliği çoğu kadında farkedilemeyebiliyor doktorun kontrol etmiş bu çok iyiEvet ilişkiye yasak getirdi. Yolculuk yapma dedi. Dun doktorumla göremediğim için acile gitmiştim enfeksiyon ve diger değerler için kan idrar tahlili vermiştim. Elhamdülillah temiz çıktılar. Ben bu ara fazla hareket ettim sanırım bi kaç kosturmamiz vardi. Dikkat edeyim bari artık![]()
ayyy ama çok güzellermiş canım bende bakıyım ya alışveriş içinCanım ben daha yeni alışveriş yaptım hatta bugün teslim aldım. Evet fiyatlar uygun ama gümrük vergisi fazla bence. Benim siparişim 2119 tl vergi 770 tl tuttu. Siparişi verdikten 1-2 gün sonra gümrük firmasından bir mail geliyor. Tc nizi soruyor ve vergi tutarını ödemeyi kabul edip etmediğinizi soruyor. Daha sonra vergiyi ödemek için bir link gönderiyorlar ve oradan ödeme yaptıktan sonra sipariş kargoya veriliyor.
Aldığım ürünlerin de resmini ekliyorum. Müsline biraz saçma bir para vermişim sonradan fark ettim ama diğerlerinin fiyatı uygun gerçekten. Tulumların kumaşları çok güzel ve battaniyeler de yumuşacık![]()
Siyatik ağrısı hiç yürütemez ama belki fıtık olabilir fıtıkta bacağa vurur ağrısıSiyatik ağrısı sanırım hissettiğin biraz hareket etmek gerek ve siyatik sinir mobilizasyon videoları var youtubeda onları deneyebilirsin
Hangi site bu aliexpresmiCanım ben daha yeni alışveriş yaptım hatta bugün teslim aldım. Evet fiyatlar uygun ama gümrük vergisi fazla bence. Benim siparişim 2119 tl vergi 770 tl tuttu. Siparişi verdikten 1-2 gün sonra gümrük firmasından bir mail geliyor. Tc nizi soruyor ve vergi tutarını ödemeyi kabul edip etmediğinizi soruyor. Daha sonra vergiyi ödemek için bir link gönderiyorlar ve oradan ödeme yaptıktan sonra sipariş kargoya veriliyor.
Aldığım ürünlerin de resmini ekliyorum. Müsline biraz saçma bir para vermişim sonradan fark ettim ama diğerlerinin fiyatı uygun gerçekten. Tulumların kumaşları çok güzel ve battaniyeler de yumuşacık![]()
Canım hoşgeldin hep aklımızda bir yerdeydinKızlar merhaba,
Uzun süredir yoktum, bazılarınız hatirlar beni. Doktor kesin düşük yapacaksın dedikten sonra kendime gelemedim ve hesabımı dondurdum. Sonrasında ha düştü ha düşecek korkusuyla yaşadım, daha sonrasında da 7. Haftada bir bulantı kusma başladı ki hastanelik oldum, 4 kilo verdim. Benim geç döllenme olmuş bebeğim zaten hep bir hafta geri çıkıyordu, şu anki doktorum da doğum tarihini değiştirdi. Şu anda 16+1 deyim. Bulantılarım min düzeye indi, bir şeyler yiyip icebiliyorum artık. Sizi çok özledim![]()
İyi ki canım yoksa bebeğimi kaybedecektim onlar yüzünden. Kese görülmesinden sonra beta artışının önemli olmadığını kanıtlamış oldum..Canım hoşgeldin hep aklımızda bir yerdeydinçok sevindim hem senin hem bebişin iyi olmasına demek geç döllenme olmuş iyi ki farklı doktor görüşleri almışsın
![]()
Ah canım gözün aydın bende bir oy kızdan eksilmiş bir oy erkekten artmış görünce cinsiyetmi değişen oldu dedim sendin heraldeİyi ki canım yoksa bebeğimi kaybedecektim onlar yüzünden. Kese görülmesinden sonra beta artışının önemli olmadığını kanıtlamış oldum..
Kızlar aynı zamanda oğlum yolda
Dün bebek alisverisine başlamaya karar verdim, dedim kızlardan çok şey öğreniyorum hemen kadınlar kulübüne donmeliyim.
Canım ümmü sübyan duasını taksana veya yastığının altına koy kötü korkuları rüyaları engeller diye biliyorum hamileliktw ve lohusalıkta çok etkili bir duaBen görüyorum özellikle dün gece karabasan bastı oğlumun bana vurması ile uyandım o kadar inledim ki kimse sesimi duymadi hala da etkisindeyim