2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Kızlar merhaba,
Uzun süredir yoktum, bazılarınız hatirlar beni. Doktor kesin düşük yapacaksın dedikten sonra kendime gelemedim ve hesabımı dondurdum. Sonrasında ha düştü ha düşecek korkusuyla yaşadım, daha sonrasında da 7. Haftada bir bulantı kusma başladı ki hastanelik oldum, 4 kilo verdim. Benim geç döllenme olmuş bebeğim zaten hep bir hafta geri çıkıyordu, şu anki doktorum da doğum tarihini değiştirdi. Şu anda 16+1 deyim. Bulantılarım min düzeye indi, bir şeyler yiyip icebiliyorum artık. Sizi çok özledim 😍
Aramıza tekrar hoşgeldin 😍

Kızlar merhaba,
Uzun süredir yoktum, bazılarınız hatirlar beni. Doktor kesin düşük yapacaksın dedikten sonra kendime gelemedim ve hesabımı dondurdum. Sonrasında ha düştü ha düşecek korkusuyla yaşadım, daha sonrasında da 7. Haftada bir bulantı kusma başladı ki hastanelik oldum, 4 kilo verdim. Benim geç döllenme olmuş bebeğim zaten hep bir hafta geri çıkıyordu, şu anki doktorum da doğum tarihini değiştirdi. Şu anda 16+1 deyim. Bulantılarım min düzeye indi, bir şeyler yiyip icebiliyorum artık. Sizi çok özledim 😍
Maşallah canım sağlıkla kucağına al inşallah 🤗

Ah canım gözün aydın bende bir oy kızdan eksilmiş bir oy erkekten artmış görünce cinsiyetmi değişen oldu dedim sendin heralde😀 canım biyerde erkek bebeklerde bazen böyle durumların olduğunu okumuştum böyle şeylerde duayla desteklemek lazım bilmiyorum inanıyormusun ama şuan hatta instagramda hamile bi fenomende böyle şeylerden bahsediyor denk gelmişsindi belki erkek bebişler daha zor tutunuyor ama sen bence geçmişsin o süreci sakın canını sıkma oğlunu sağlıkla kucağına al🧡
Evet canım Allah'a tevekkül ettim şu anda da doktorum ensesi kalın diyor. Ben de oğlum belki kodoman diyorum Tarama testi yaptırmadım, çünkü artık hepimiz biraz da kendimizin doktoruyuz. İhtimaller üzerine yaşamak değil, sadece bebeğimi sağlıkla büyütmek, güzel bir hamilelik geçirmek istiyorum 😍

Canım ümmü sübyan duasını taksana veya yastığının altına koy kötü korkuları rüyaları engeller diye biliyorum hamileliktw ve lohusalıkta çok etkili bir dua
Ayy bende de onun muskası var kimyasal geçirdiğim için almıştım. Taksam mı acaba sürekli olarak 🙂

Ben yastigimin içine korku duası koydum, bazen korkunç rüyalar görsem de şükür iyiyim
Canım ben korku değil de daha çok akraba ve aileyle dolu karman çorman rüya görüyorum. Artık anlam aramıyorum hamileliktendir diye😁

Evet canım Allah'a tevekkül ettim şu anda da doktorum ensesi kalın diyor. Ben de oğlum belki kodoman diyorum Tarama testi yaptırmadım, çünkü artık hepimiz biraz da kendimizin doktoruyuz. İhtimaller üzerine yaşamak değil, sadece bebeğimi sağlıkla büyütmek, güzel bir hamilelik geçirmek istiyorum 😍
Rabbim ol der ve olur böyle şeyler çok yanıltıcı olabiliceği ve kesinliği olmadığı için bende yaptırmadım inşallah bebeklerimiz sağlıklıdır hepimizin kolaylıkla alrız kucağımıza🧡 burun kemiğine vs bakıldımı peki

İyi ki canım yoksa bebeğimi kaybedecektim onlar yüzünden. Kese görülmesinden sonra beta artışının önemli olmadığını kanıtlamış oldum..🥺
Kızlar aynı zamanda oğlum yolda 🤭🤭
Dün bebek alisverisine başlamaya karar verdim, dedim kızlardan çok şey öğreniyorum hemen kadınlar kulübüne donmeliyim.
Ayyyy canım benim sen erkek istiyordun dimi zaten çok sevindim oğluşun olmasına 😍😍 sağlıkla gelsin özledik seni , çok merak ettim ara ara açtın mi profili diye çok baktım sana 🙈

Ayy bende de onun muskası var kimyasal geçirdiğim için almıştım. Taksam mı acaba sürekli olarak 🙂
Bence tak zararı değil faydası olur böyle şeylerin inanarak yapılırsa ben taşıyorum şükür rüya korku vs gibi bi sorunumuz olması ama büyüklerden duyuyoruz böyle şeyleri bazende kulak asmak gerekiyor😀 hepsine olmasada

Rabbim ol der ve olur böyle şeyler çok yanıltıcı olabiliceği ve kesinliği olmadığı için bende yaptırmadım inşallah bebeklerimiz sağlıklıdır hepimizin kolaylıkla alrız kucağımıza🧡 burun kemiğine vs bakıldımı peki
Burun kemiği vardı ben de gördüm 3 hafta oldu gideli 2 hafta sonra tekrar giderim canim

Ayyyy canım benim sen erkek istiyordun dimi zaten çok sevindim oğluşun olmasına 😍😍 sağlıkla gelsin özledik seni , çok merak ettim ara ara açtın mi profili diye çok baktım sana 🙈
Evet erkek istiyordum. Ama iki hafta sonra gidince tekrar bakacak cinsiyetine. Yaaa canım benimm çok şekersin. Benim de siz aklimdaydiniz, kusuyorlsr mi nasıllar vs diye. Senin de erkekmis hayırlı olsun tablodan baktım🤭

Valla canım benim de ilk gebeliğimde doktor böbreği büyük falan dedi. Baya korkmuştum. Ama çok şükür sağlıklı doğdu. Ben de bu testlere ve tahminlere pek takılmamak gerektiğine inanıyorum. Rabbim evlatlarımıza ve bize sağlık versin diye dua etmek en iyisi 🤗

Hanımlar selam. Sizlere bi kaç şey sorucam bilgisizim bu konuda. Bugun muayeneye gittim son 10 gün kadardır sancim vardi. Bugun rahim ağzı uzunluğuna bakıldı. Sinir 25 mis benim 31 cikti. Progestan başlattı doktor. 10 gün sonraya da yeniden ölçüm için gel dedi. Eger kısalma artarsa dikiş atiliyormus. Bu dikiş mevzusu nedir. Agri acı yada anestezili felan mi oluyo nasıl oluyo bilgisi olan varmi.
Bide konu ile alakasız yüksek ihtimal bebeğimiz kiz olucak Mevlam sağlık versin. B Buffalosos tabloya ekleyebilirsin 🎀
Canım inş kısalma olmaz böyle olanlara uzanması tavsiye ediliyormuş WC hariç çok kalkma kısalma artmasın. Ama normalde de bizimkiler 30 küsür değil midir ki. bizim grupta yok ama aralık grubunda 2-3 kişi var ben de orda okumuştum ilk defa Serklaj gibi bir şeydi ismi

Bence tak zararı değil faydası olur böyle şeylerin inanarak yapılırsa ben taşıyorum şükür rüya korku vs gibi bi sorunumuz olması ama büyüklerden duyuyoruz böyle şeyleri bazende kulak asmak gerekiyor😀 hepsine olmasada
Aynen duaların gücüne çok inanıyorum🥰

Evet erkek istiyordum. Ama iki hafta sonra gidince tekrar bakacak cinsiyetine. Yaaa canım benimm çok şekersin. Benim de siz aklimdaydiniz, kusuyorlsr mi nasıllar vs diye. Senin de erkekmis hayırlı olsun tablodan baktım🤭
Aslında bir kaçımızın iş detaylı ultrasona kaldı 😅 ilk erkek dediler sonra o kordon çıktı sonrasında şişlik dedi bekleyelim dedi sonra gittiğimde bacaklar kapalıydı 🤣 her şey değişebilir 🙏🏻🙈 ama oğluşa da alıştım
Gitme bi dahaaa 🥹🥹🥹

arkadaşlar ben bebeğimi kaybettim. Kimsenin üzülüp benden etkilenmemesi için anlatmamam daha doğru diye düşünüyorum. Oğlum olacaktı nasip değilmiş. İnşallah ikinci kez hamile kalabilirim ve yasadigim sorunlar tekrarlanmaz. Sizleri takip etmeye devam edicem inşallah hepiniz sagliklica en güzel şekilde bebeklerinizi kucağınıza alırsınız. Birde kız olsun diye kendimi paraliyordum keşke hiç böyle bisey dusunmeseydim sadece sağlıklı olsun diye dua etseydim. Tabiki herkesin bi cinsiyet beklentisi var ama içiniz birazcık diğerini istediği zaman şükür bebegim karnımda saglikli diyip mutlu olun. Hepinizi çok sevmiştim kendize iyi bakın B Buffalosos beni listeden çıkarabilirsin canım

Doktor 5. Aya kadar sırt üstü yatablirsn ondna snra sadece sağ ve sol dedi kendimi sola alıştırmaya çalışıyorum özellikle solum çürücek artık istemsizce gece kendimi sırt üstü buluyorum bazen sağa veya sola dönük yatarken destekle sırtını zaten yastık koy belinin yükünü alıyor rahatlarsın
Ben de hep gece dönüp karnımın üstüne yattığım için hamile yastığı aldım ama hep sola yatmaktan omzum çürüyecek doğana kadar 😂

Aslında bir kaçımızın iş detaylı ultrasona kaldı 😅 ilk erkek dediler sonra o kordon çıktı sonrasında şişlik dedi bekleyelim dedi sonra gittiğimde bacaklar kapalıydı 🤣 her şey değişebilir 🙏🏻🙈 ama oğluşa da alıştım
Gitme bi dahaaa 🥹🥹🥹
Erkek kiyafeti aldım bikac tane hayırlısı bakalım ya bana da yüzde 70 erkek dedi ama pipisini sanki ben de gördüm, acaba kordon muydu tabi bilemiyoruz 🤣
İnşaallah canım gitmem, buraya da acayip takıyordum kafayi, instada daha çok bağımlılık yapıyor.

Kızlar merhaba,
Ayyy hoşgeldinnn 🌸bizi çok korlutmuştunnn

Back
X