2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
arkadaşlar ben bebeğimi kaybettim. Kimsenin üzülüp benden etkilenmemesi için anlatmamam daha doğru diye düşünüyorum. Oğlum olacaktı nasip değilmiş. İnşallah ikinci kez hamile kalabilirim ve yasadigim sorunlar tekrarlanmaz. Sizleri takip etmeye devam edicem inşallah hepiniz sagliklica en güzel şekilde bebeklerinizi kucağınıza alırsınız. Birde kız olsun diye kendimi paraliyordum keşke hiç böyle bisey dusunmeseydim sadece sağlıklı olsun diye dua etseydim. Tabiki herkesin bi cinsiyet beklentisi var ama içiniz birazcık diğerini istediği zaman şükür bebegim karnımda saglikli diyip mutlu olun. Hepinizi çok sevmiştim kendize iyi bakın B Buffalosos beni listeden çıkarabilirsin canım
Canım benim ya başın sağolsun😔 üzülme diyeceğim ama illaki üzülüyorsundur. Allah en sağlıklı şekilde tekrar nasip eder inşallah🤲🏻

arkadaşlar ben bebeğimi kaybettim. Kimsenin üzülüp benden etkilenmemesi için anlatmamam daha doğru diye düşünüyorum. Oğlum olacaktı nasip değilmiş. İnşallah ikinci kez hamile kalabilirim ve yasadigim sorunlar tekrarlanmaz. Sizleri takip etmeye devam edicem inşallah hepiniz sagliklica en güzel şekilde bebeklerinizi kucağınıza alırsınız. Birde kız olsun diye kendimi paraliyordum keşke hiç böyle bisey dusunmeseydim sadece sağlıklı olsun diye dua etseydim. Tabiki herkesin bi cinsiyet beklentisi var ama içiniz birazcık diğerini istediği zaman şükür bebegim karnımda saglikli diyip mutlu olun. Hepinizi çok sevmiştim kendize iyi bakın B Buffalosos beni listeden çıkarabilirsin canım
Geçmiş olsun canım acını anlıyorum😔 🙏🏻 Aralık ayında ben de bebeğimi kaybettim seni çok iyi anlıyorum yeniden bebeğin olacaktır inşallah

Canım inş kısalma olmaz böyle olanlara uzanması tavsiye ediliyormuş WC hariç çok kalkma kısalma artmasın. Ama normalde de bizimkiler 30 küsür değil midir ki. bizim grupta yok ama aralık grubunda 2-3 kişi var ben de orda okumuştum ilk defa Serklaj gibi bir şeydi ismi
İnşallah artmaz. Açıkçası ben yapısal olarak çok evhamli biriydim tüp bebek sürecine başlarken sadece doktora odaklanmayi araştırmayı ne nedir sorgulamayı kendime yasaklamıştım. Aylardır da başıma gelenler haricinde hiç okuma araştırma yapmadım evhamlanmamak için. Bi suredir siteye de giremiyodum kim ne yaşadı ne nedir okuyamadım doğrusu. Umarım ilac ise yarar normal uzunlukta kalır. Hareket kisitliligi bana çok ters bi durum. Sanirim bununla terbiye olucam bi sure 🙄 Mevlam hepimizin evlatlarını korusun. Rabbim Evlatlarımızi bize bizleri evlatlarımıza bağışlasın 🌺🤲

Ben göbüşümün üstüne yatıyorum bı bacağımı yukarı çekip, sırt üstü yatıyorum ama bi nefes kesilir gibi oluyor karnım olmasa da, bı sağa bi sola uyurken sürekli rahatsızlık var gibi. Hamilelik çok garipmis 🥺

Ayyy hoşgeldinnn 🌸bizi çok korlutmuştunnn
Hoşbuldummm 🤭 ben de çok korkmuştum ama en önemlisi dua edip beklemek mis, her şey olacağına varıyor.
Öyle korkmuştum ki kendini hissettirmesini istediğimde,korktugumda pir pir ederdi 9 haftalıkken falan arada da yine o duyguyu hisssettim. Ama şu an 16 dayım bişey hissetmiyorum

Ben göbüşümün üstüne yatıyorum bı bacağımı yukarı çekip, sırt üstü yatıyorum ama bi nefes kesilir gibi oluyor karnım olmasa da, bı sağa bi sola uyurken sürekli rahatsızlık var gibi. Hamilelik çok garipmis 🥺
Bir iki haftaya öyle yattığında bebeğin tepki versin de bak bakayım bir daha öyle yatıyor musun 😂 rahatsız olup pıt pıt itiyor. Bu arada karnın üstüne yapmamaya çalış vanım bebeği besleyen kordon ve damarların akışı azalıyormuş

Ah canım çok üzüldüm inşallah sağlıklı gebelik nasip olur tekrardan. Bu kadar büyükken bir sebep söylediler mi?

Bir iki haftaya öyle yattığında bebeğin tepki versin de bak bakayım bir daha öyle yatıyor musun 😂 rahatsız olup pıt pıt itiyor. Bu arada karnın üstüne yapmamaya çalış vanım bebeği besleyen kordon ve damarların akışı azalıyormuş
Hazır yatabiliyorken yatalım amaannn kafasindayim. Tepkileri hissetmekten de acayip korkuyorum ya karnimda hareketler kendimi nasıl hissederim acaba. Bir de bana çok şey öğretti bu kaybetme korkusu, baya rahat bir anneye dönüştüm. Doktor biseyler söylüyor riskler vs bişey olmaz diyorum ay diyor senin gibi tepki veren bir gebe ilk kez görüyorum🤣

Canım çok üzüldüm rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur çok zor bende yaşadım biliyorum :( sebebi neydi peki üzülüp etkilwnmekten ziyade başımıza gelirse bilgimiz olsun haftan ileri çünkü çok üzüldüm

Kızlar evcil hayvanlarınız var mı bilmiyorum ama benim kedi sürekli karnıma bebeğe doğru yatıyor ☺️ zaten bu ara bana aşırı düşkün bir hale geldi asla ayrılmıyor yanımdan uyusam da gelip bebeğe yaslanıp uyuyor ☺️ acaba hissediyor mu sizinkiler de yapıyor mu

kızlar siveno da 2. ürün 1 tl kampanya tekrar başlamış N NewbieMommy geçen almıştı ve son kullanma tarihleri 2025 diye hatırlıyorum almak isteyenlere duyurulur ben 2 tane çamaşır aldım :)

Başın sağolsun çok geçmiş olsun 😔 İnşallah en hayırlı zamanda güzel haberler vermek için tekrar gelirsin 🍀🙏🏻

Eklentiler

• 336E0481-6CBF-47EF-AD1F-6F7DD9021358.webp
    336E0481-6CBF-47EF-AD1F-6F7DD9021358.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 50
Back
X