Gözünüz aydın Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inslalahBenimde bugün kontrolüm vardı. 2 kızdan sonra erkek geliyor nasipse![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gözünüz aydın Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inslalahBenimde bugün kontrolüm vardı. 2 kızdan sonra erkek geliyor nasipse![]()
Bunların hiçbiri teşhis ve tanı değil sadece ihtimal dahilinde , kesin tanı için amniyosentez gerekiyorBenim de fetal dna sonucum inşallah yanlıştır trizomi 21 geldi
Akıntılarım biraz azaldı canımAkıntıların ne durumda canm düzeldi mi
Progestandan ya benim baya azalmıştı salı tekrar iğne vuruldum çoğaldı etkisi geçince iğnenin azalıyorAkıntılarım biraz azaldı canım
Ama arada yine aynı şekilde geliyor
İçim rahat ama su olmadıgından eminim ya
Bende civilden almıştım evet 8 taksitle aldık bizdealmadım bu ay sonu alacağım civilde 12400 dü 8 e kadra taksit imkanı yapıyor
Evet bende fitili gece koyuyorımProgestandan ya benim baya azalmıştı salı tekrar iğne vuruldum çoğaldı etkisi geçince iğnenin azalıyor
Geçmiş olsun canım çok üzüldümleSourire tatlım doktordan geldim şimdi. Malesef 31 mm den 29 mm inmiş. Fitile ek olarak proton igne de başlattı haftalık vurulacam. Suan dikise gitmiyorum fakat fitil ve iğneye rağmen azalma olursa yapılacakmış.
![]()
Kredi kartınamı taksit yapıyorlarBende civilden almıştım evet 8 taksitle aldık bizde
Aynen baskı gibiBaskı hissi gibi dimi? Benimde sadece wcde küçük tuvaletimi yaparken oluyor bu hatta ilk başta yaparken zorlanıyorum sanki gelmiyor gibi 3 4 saniye sonrasında normal bir şekilde yapıyorum tuvaletimi.
Doktora sordum enfeksiyona falan baktik bir sıkıntı yoktu ama neden acaba
Çok geçmiş olsun şuan iyidir inşKızlar dün eşim yüksekten düşüp beyninde küçük bir kanama oluşmuş banada ameliyattan sonra söylediler omurgasındada 1-2 kırık dualarınıza ihtiyacımız var ameliyat çok güzel hatta 1 saat sürmüş kanamayı durdurmuşlar bilincide açık Rabbim kızıma bana bağışlasın akşamdan beri kendime gelemedim halâkızımızda hisseder gibi dün gündüz ve gece çok teklemedi beni ağlayıp onu da üzmek istemyrum ama elimde değil 2 saatlik uykuyla duruyorum bu aralar içinde hep ona ya bişey olursa korkusu taşıyordum hep üstüne titriyordum Rabbim tekrar bize bağışlasın
![]()
Öyle de olabilir doğru inş sıkıntı yaratmaz daVanm bebişler artık cok hızlı büyüyorlar baskı ondan olabilr
Ben daha karar veremedim kafam çok karıştıBagi neo aldık biz araba ve puset , çok hafif tek elle kapanma ve çekçekli kabin boy olarakta geçiyor çift yön , hepsi çıkıp iskelete pusette takılıyor izmirde bir bebek mağazasından aldık sürüsü taşıması kolay ve hafifti internette de var denk gelirseniz bakın test edin mağazada görürseniz
Benim araba küçük kabin boy tarzından başka sığmaz muhtemelen o yüzden en hafifinden aldıkBen daha karar veremedim kafam çok karıştı
Baştan beri cybex istiyorum ama herkes tekerlekleri çok kaba arabaya zor sıgıyor diyolar yoyo2 al diyolar oda çok küçük görünüşü hiç hoşuma gitmiyor birde eşimin boyu 1.90 ben bunu sürerken belim ağrır diyo o kadar küçükmü bilmiyorum ama
Bugün azaldı ama kontrol hakkım da var gitsem mi bilemedimminnosu canım gidicekmisin doktora
Benimde aklıma sonradan geldi belki bebegin haftası öndeyse ondanda olabilir
Benim araba çok küçük değil ama yinede gözümü korkuttular aslında seninkidr cybexe benziyorBenim araba küçük kabin boy tarzından başka sığmaz muhtemelen o yüzden en hafifinden aldık4-5 yaşa kadar kullanır dediler