2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Benim de fetal dna sonucum inşallah yanlıştır trizomi 21 geldi
Bunların hiçbiri teşhis ve tanı değil sadece ihtimal dahilinde , kesin tanı için amniyosentez gerekiyor 🙏🏻 amniyosentez yaptırmalısınız Paki arkadaşımız da 2 kez üst üste fetal dna verdi ikisinde de trizomi 3 çıktı yanılmıyorsam , amniyosentez ise sağlam geldi şükürler olsun..
Yanılma payları var bu testlerin

Bagi neo aldık biz araba ve puset , çok hafif tek elle kapanma ve çekçekli kabin boy olarakta geçiyor çift yön , hepsi çıkıp iskelete pusette takılıyor izmirde bir bebek mağazasından aldık sürüsü taşıması kolay ve hafifti internette de var denk gelirseniz bakın test edin mağazada görürseniz

Eklentiler

• IMG_6503.webp
    IMG_6503.webp
    32,5 KB · Görüntüleme: 80
leSourire leSourire tatlım doktordan geldim şimdi. Malesef 31 mm den 29 mm inmiş. Fitile ek olarak proton igne de başlattı haftalık vurulacam. Suan dikise gitmiyorum fakat fitil ve iğneye rağmen azalma olursa yapılacakmış. 😔
Geçmiş olsun canım çok üzüldüm
İnşallah iğnenin bi etkisi olur burda iğne vermedikleri için nasıl oluyor bilmiyorum
Sana öncekinde evin içinde dolaş demiştim ama bence bu sefer tuvalet harici kalkma hep yat
Kabız olmamaya çalış
Ağır kaldırma yere eğilme
Bir dahaki randevun ne zaman

Baskı hissi gibi dimi? Benimde sadece wcde küçük tuvaletimi yaparken oluyor bu hatta ilk başta yaparken zorlanıyorum sanki gelmiyor gibi 3 4 saniye sonrasında normal bir şekilde yapıyorum tuvaletimi.
Doktora sordum enfeksiyona falan baktik bir sıkıntı yoktu ama neden acaba
Aynen baskı gibi
Bugün daha az oldu aslında ama bebek mi büyüyor ondan mıdır anlamadım ki

Kızlar dün eşim yüksekten düşüp beyninde küçük bir kanama oluşmuş banada ameliyattan sonra söylediler omurgasındada 1-2 kırık dualarınıza ihtiyacımız var ameliyat çok güzel hatta 1 saat sürmüş kanamayı durdurmuşlar bilincide açık Rabbim kızıma bana bağışlasın akşamdan beri kendime gelemedim halâ😞kızımızda hisseder gibi dün gündüz ve gece çok teklemedi beni ağlayıp onu da üzmek istemyrum ama elimde değil 2 saatlik uykuyla duruyorum bu aralar içinde hep ona ya bişey olursa korkusu taşıyordum hep üstüne titriyordum Rabbim tekrar bize bağışlasın 😕🤲
Çok geçmiş olsun şuan iyidir inş

Bagi neo aldık biz araba ve puset , çok hafif tek elle kapanma ve çekçekli kabin boy olarakta geçiyor çift yön , hepsi çıkıp iskelete pusette takılıyor izmirde bir bebek mağazasından aldık sürüsü taşıması kolay ve hafifti internette de var denk gelirseniz bakın test edin mağazada görürseniz
Ben daha karar veremedim kafam çok karıştı
Baştan beri cybex istiyorum ama herkes tekerlekleri çok kaba arabaya zor sıgıyor diyolar yoyo2 al diyolar oda çok küçük görünüşü hiç hoşuma gitmiyor birde eşimin boyu 1.90 ben bunu sürerken belim ağrır diyo o kadar küçükmü bilmiyorum ama

minnosu minnosu canım gidicekmisin doktora
Benimde aklıma sonradan geldi belki bebegin haftası öndeyse ondanda olabilir

Ben daha karar veremedim kafam çok karıştı
Baştan beri cybex istiyorum ama herkes tekerlekleri çok kaba arabaya zor sıgıyor diyolar yoyo2 al diyolar oda çok küçük görünüşü hiç hoşuma gitmiyor birde eşimin boyu 1.90 ben bunu sürerken belim ağrır diyo o kadar küçükmü bilmiyorum ama
Benim araba küçük kabin boy tarzından başka sığmaz muhtemelen o yüzden en hafifinden aldık 🤭4-5 yaşa kadar kullanır dediler

Kızlar 4 lü tarama yaptırmıştım ya sonucu geldi . Doktor normal yazmış ama ben korktum 🥹🥹 risk fazla değil mi
IMG_8926.webp

Back
X