2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Bir de kızlar size bi sorum var bu akşam bi arkadaşıma gittim british cinsi kedisi vardı
Kedinin aşıları tam benim de temasım olmadı
Ev kedisi kuru mama ile besleniyor
Ama oturduğu yerde oturdum üstüm tuy oldu tabi eve gelince de silkeledim temizledim
Temasım olmadı ama tüyünden ya da kediden bulascak bu hastalık var mı Allah korusun
Toxoplasmam negatif ama kedi ile hiç temasım olmadı geçen konuşulmuştu ama tam hatırlayamadım cevap verirseniz aşırı mutlu olurum 😊🙏🏻🤲🏻
Benimde kedim british veterinerim iç dış parazit aşısının içeriğini gösterdi bana özellikle sorduğum için.Toxo yazıyordu içeriğinde.Parazit aşılarını iki ayda bir yaptırırsanız ve kumunu siz temizlemezseniz sorun olmaz dedi.Tüylerini de traş ettirebilirsin kış geldiği için tüy değişimi oluyor o yüzden daha çok döker ne olur ne olmaz.Benim kedimden yana tek şansım çok az tüy dökmesi sadece 😅 inşallah sıkıntı yaşamayız 🤲🏻

Benimde kedim british veterinerim iç dış parazit aşısının içeriğini gösterdi bana özellikle sorduğum için.Toxo yazıyordu içeriğinde.Parazit aşılarını iki ayda bir yaptırırsanız ve kumunu siz temizlemezseniz sorun olmaz dedi.Tüylerini de traş ettirebilirsin kış geldiği için tüy değişimi oluyor o yüzden daha çok döker ne olur ne olmaz.Benim kedimden yana tek şansım çok az tüy dökmesi sadece 😅 inşallah sıkıntı yaşamayız 🤲🏻
Teşekkür ederim 🙏🏻

Kızlar bana yardım edin bir şey deyin 18 hafta 4 günlük hamileyim. Doktorum bugün kiloma kızdı 70 kiloyla hamile kaldım şu an 78 kiloyum yemiyorum vallahi ya nasıl oluyor niye oluyor anlamıyorum çok bozuk moralim
Hamur işi karbonhidrat ağırlıklı mi besleniyorsun acaba canım ya da çikolata tatlı yiyorsan hızlı kilo almış olabilirsin. Diyetisyen yardımı alabilirsin süreci sağlıklı ilerletmek için

Bir de kızlar size bi sorum var bu akşam bi arkadaşıma gittim british cinsi kedisi vardı
Ama oturduğu yerde oturdum üstüm tuy oldu tabi eve gelince de silkeledim temizledim
Temasım olmadı ama tüyünden ya da kediden bulascak bu hastalık var mı Allah korusun
Toxoplasmam negatif ama kedi ile hiç temasım olmadı geçen konuşulmuştu ama tam hatırlayamadım cevap verirseniz aşırı mutlu olurum 😊🙏🏻🤲🏻
Veteriner hekim olarak söylüyorum hiçbir sıkıntı olmaz kedi tüyü ile hastalık taşıma safsatası tamamen asılsızdır 🙏🏻

Canım kedi tüyünden birşey olmaz
O ciğerime geldi cigerim eridi lafları hep yalan dolan
Benimde kedim vardı kaybettim maalesef sabah akşam birlikte yatıyoduk öpmekten sevmekten bunaltıyodum kediyi
Ev kedisiyse hele hiçbir şey olmaz
Toxoplasma negatif geldiyse zaten düşünmene bile gerek
İçin rahat olsun😘

1.61 boy 63 kilo ile gebe kaldım. Vakti zamanında vücut kitle endeksim normaldi yani 😂 Su an ise 9+4'te 73 kiloyum.
Canım bende 1.68 boy 66 kiloyla hamile kaldım ilk aylar 64e düştüm suanda 71 kiloyum
Valla nasıl kilo alıyorum anlamıyorum
Su içsem yarıyor 🤣🤣🤣

Kizlarrr, bir şey soracağım size. Bugün 19+4'teyim ve şu ana kadar toplamda 10 kilo almışım. Moralim bozuk 🥺 Normal mi sizce?
Bende aynı şekildeyim 19+1 im ve 11 kilo aldım. Tüp bebek tedavisi sırasında da çok kilo almıştım. 174 boyum var 82 ile hamile kaldık şu an 93 üm 😞
Kızlar ayaklarınız şişiyormu
Bu gün biraz yoruldum yürüdüm filan şu an ayaklarım cok şişti sizce yorgunluktan mı oldu yoksa korkmalımıyım
Benim ellerim ve ayaklarım sürekli şiş 😞

Kızlar ben dün tetanoz aşısı oldum dün aşı olmadan önce rahatsızdım biraz kusmuştum falan bugünde tansiyonum düşük gözüm kararıyo ayakta duramıyorum tuvaletimi yaparken sancı oluyo normal mi bilmşyorum aşırı halsizim napcam bilmiyorum tost bile yiyemedim :(

Kızlar merhaba 4.5 ayın sonunda bulantılarım bitince biraz kendimi sosyalliğe verdim. Ondan buraya girip okuyorum ama cevap yazacağımda bakıyorum üzerinden saatler geçmiş ondan konu kapanmıştır diyorum 😂 bugün benim ayrıntılı ultrasonum var inş her şeyi sağlıklıdır oğluşumun. Grupta pek ayrıntılıya giden yok sanırım erken mi davrandım acaba. Bugün 20.haftası ama en son gittiğimde bir hafta önden gidiyordu ondan geçe kalmayayım dedim

Beni sağlık ocağı Tetenoz için aramadı sizi aradılar mı?
Bebeği de genelde altta hissediyorum ama son 2 gündür göbek deliğinin yanında hissetmeye başladım sanırım bundan sonra yavaş yavaş yukarı çıkıyorlar. Benim şimdiden mide yanmalarım çok yukarı çıkınca ne olacak bilmiyorum. Tabi acılı çiğ köfte gömmemin de etkisi vardır 😂

Kızlar merhaba 4.5 ayın sonunda bulantılarım bitince biraz kendimi sosyalliğe verdim. Ondan buraya girip okuyorum ama cevap yazacağımda bakıyorum üzerinden saatler geçmiş ondan konu kapanmıştır diyorum 😂 bugün benim ayrıntılı ultrasonum var inş her şeyi sağlıklıdır oğluşumun. Grupta pek ayrıntılıya giden yok sanırım erken mi davrandım acaba. Bugün 20.haftası ama en son gittiğimde bir hafta önden gidiyordu ondan geçe kalmayayım dedim
Erken değil bence , bende 20+5 için randevu almıştım. Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz 🤩

Back
X