Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde kedim british veterinerim iç dış parazit aşısının içeriğini gösterdi bana özellikle sorduğum için.Toxo yazıyordu içeriğinde.Parazit aşılarını iki ayda bir yaptırırsanız ve kumunu siz temizlemezseniz sorun olmaz dedi.Tüylerini de traş ettirebilirsin kış geldiği için tüy değişimi oluyor o yüzden daha çok döker ne olur ne olmaz.Benim kedimden yana tek şansım çok az tüy dökmesi sadeceBir de kızlar size bi sorum var bu akşam bi arkadaşıma gittim british cinsi kedisi vardı
Kedinin aşıları tam benim de temasım olmadı
Ev kedisi kuru mama ile besleniyor
Ama oturduğu yerde oturdum üstüm tuy oldu tabi eve gelince de silkeledim temizledim
Temasım olmadı ama tüyünden ya da kediden bulascak bu hastalık var mı Allah korusun
Toxoplasmam negatif ama kedi ile hiç temasım olmadı geçen konuşulmuştu ama tam hatırlayamadım cevap verirseniz aşırı mutlu olurum![]()
Teşekkür ederimBenimde kedim british veterinerim iç dış parazit aşısının içeriğini gösterdi bana özellikle sorduğum için.Toxo yazıyordu içeriğinde.Parazit aşılarını iki ayda bir yaptırırsanız ve kumunu siz temizlemezseniz sorun olmaz dedi.Tüylerini de traş ettirebilirsin kış geldiği için tüy değişimi oluyor o yüzden daha çok döker ne olur ne olmaz.Benim kedimden yana tek şansım çok az tüy dökmesi sadeceinşallah sıkıntı yaşamayız
![]()
Aslında geceleri çok uyuyamıyor o
Hamur işi karbonhidrat ağırlıklı mi besleniyorsun acaba canım ya da çikolata tatlı yiyorsan hızlı kilo almış olabilirsin. Diyetisyen yardımı alabilirsin süreci sağlıklı ilerletmek içinKızlar bana yardım edin bir şey deyin 18 hafta 4 günlük hamileyim. Doktorum bugün kiloma kızdı 70 kiloyla hamile kaldım şu an 78 kiloyum yemiyorum vallahi ya nasıl oluyor niye oluyor anlamıyorum çok bozuk moralim
Veteriner hekim olarak söylüyorum hiçbir sıkıntı olmaz kedi tüyü ile hastalık taşıma safsatası tamamen asılsızdırBir de kızlar size bi sorum var bu akşam bi arkadaşıma gittim british cinsi kedisi vardı
Ama oturduğu yerde oturdum üstüm tuy oldu tabi eve gelince de silkeledim temizledim
Temasım olmadı ama tüyünden ya da kediden bulascak bu hastalık var mı Allah korusun
Toxoplasmam negatif ama kedi ile hiç temasım olmadı geçen konuşulmuştu ama tam hatırlayamadım cevap verirseniz aşırı mutlu olurum![]()
Canım kedi tüyünden birşey olmazBir de kızlar size bi sorum var bu akşam bi arkadaşıma gittim british cinsi kedisi vardı
Canım bende 1.68 boy 66 kiloyla hamile kaldım ilk aylar 64e düştüm suanda 71 kiloyum1.61 boy 63 kilo ile gebe kaldım. Vakti zamanında vücut kitle endeksim normaldi yaniSu an ise 9+4'te 73 kiloyum.
Yok ben yanlış yazmışım. 9+4 değil, 19+4'teyimCanım bende 1.68 boy 66 kiloyla hamile kaldım ilk aylar 64e düştüm suanda 71 kiloyum
Valla nasıl kilo alıyorum anlamıyorum
Su içsem yarıyor![]()
Bende aynı şekildeyim 19+1 im ve 11 kilo aldım. Tüp bebek tedavisi sırasında da çok kilo almıştım. 174 boyum var 82 ile hamile kaldık şu an 93 ümKizlarrr, bir şey soracağım size. Bugün 19+4'teyim ve şu ana kadar toplamda 10 kilo almışım. Moralim bozukNormal mi sizce?
Benim ellerim ve ayaklarım sürekli şişKızlar ayaklarınız şişiyormu
Bu gün biraz yoruldum yürüdüm filan şu an ayaklarım cok şişti sizce yorgunluktan mı oldu yoksa korkmalımıyım
Ben hele ki demir ilacı kullanmaya başladıktan sonra gavisconsuz uyku uyuyamıyorumBen de direndim şimdiye kadar ama iş çıkışı gaviscon almaya uğrayacağım şimdibaya alev alev midem
Bence bu aldığımız kiloların 3-4 kilosu ödemCanımız sağ olsun bebekler sağlıklı sıhhatli olsun ne yapalım bende 168 boy 79 kg
Erken değil bence , bende 20+5 için randevu almıştım. Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruzKızlar merhaba 4.5 ayın sonunda bulantılarım bitince biraz kendimi sosyalliğe verdim. Ondan buraya girip okuyorum ama cevap yazacağımda bakıyorum üzerinden saatler geçmiş ondan konu kapanmıştır diyorumbugün benim ayrıntılı ultrasonum var inş her şeyi sağlıklıdır oğluşumun. Grupta pek ayrıntılıya giden yok sanırım erken mi davrandım acaba. Bugün 20.haftası ama en son gittiğimde bir hafta önden gidiyordu ondan geçe kalmayayım dedim