2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Benim aşk kuşum 275 gram olmuş kuruyemiş gibi 🤣
Bu doktorum detaylı ultrason için perinatolog önerdi radyolojiye randevu almıştım iptal et gitme ona dedi benim bugün söylediklerimin dısında bakmıyor başka dedi.
Alanında uzman perinatologtan randevu aldım aydın merkezde 11 ekime
Her yerine baktı , böbreğinde küçücük bisey gördü bu normal dedi ölçtü biçti bazen normal olarak çıkıyor dedi.
Yüzünü gördüm renkli ultrasonu vardı dudakları burnunu gördüm 🤭🥰 pipiyi gösterdi yine sıpa 🤣 açmış paşa gibi oturuyordu içerde
Eliyle yüzünü kapatıyor aç annem bi yüzünü görelim dedim çekti elini hehe anneyi dinleyen bir oğluş olacak aferin 🤣🤭 doktor da dedi ben bu oğlanı çok sevdim söz dinliyor diye
Bugün tam kaç hafta günlüksün canım benimki de dün 280 gram geldi

Merhaba , kızlar benim bir iki sorum olacak da. 17 hafta da sürekli bel ağrısı çeken var mı ?Birde , çabuk yorulup nefes nefese kalıyor musunuz? Ben biraz ayakta durayım,iş yapayım hemen belim ağrıyor sol kalça kemigimden vuruyor sızlıyor, bazen o kadar kötü oluyor ki topallıyorum basamiyorum , yatak ta sağa sola dönemiyorum , bir iki saat yatıp dinlenince hafifliyor . Çabuk yorulup,nefes nefese kalıyorum ya . Çok erken değil mi daha o kadar büyümedi , nasıl çözüm buldunuz bu duruma yaşayanlar yazabilir mi acaba .. İlk iki hamileliğimde bu kadar kötü değildi , üçüncü de bir başka anlamadım..
Nefes nefese kalıyorum soğuk soğuk terliyorum, kramplar da var, çabuk yorulma da bel ağrıları da. Mümkün olduğunca istirahat et. Normal diyorlar.

İdrar yolu enfeksiyonu olmuşum kasık ağrılarımdan şüphelenip gitmiştim. Crp değerim 11 idrarda bakteri 405 çıktı antibiyotik kullanıyorum aksef 500mg bide fitil verdi vajinadan. Gebelikte çok olunuyor enfeksiyon nasibimi aldım bende 😕

Benim aşk kuşum 275 gram olmuş kuruyemiş gibi 🤣
Bu doktorum detaylı ultrason için perinatolog önerdi radyolojiye randevu almıştım iptal et gitme ona dedi benim bugün söylediklerimin dısında bakmıyor başka dedi.
Alanında uzman perinatologtan randevu aldım aydın merkezde 11 ekime
Her yerine baktı , böbreğinde küçücük bisey gördü bu normal dedi ölçtü biçti bazen normal olarak çıkıyor dedi.
Yüzünü gördüm renkli ultrasonu vardı dudakları burnunu gördüm 🤭🥰 pipiyi gösterdi yine sıpa 🤣 açmış paşa gibi oturuyordu içerde
Eliyle yüzünü kapatıyor aç annem bi yüzünü görelim dedim çekti elini hehe anneyi dinleyen bir oğluş olacak aferin 🤣🤭 doktor da dedi ben bu oğlanı çok sevdim söz dinliyor diye
Merhaba , bende Muğla’da oturuyorum perinatolog takip ediyordu beni doktoruma randevu bulamadım , siz aydında hangi perinatologa gittiniz memnunsanız bende gidebilirim belki ☺️ şu an ben 16+4 18 haftada gel dedi doktorum

Merhaba , bende Muğla’da oturuyorum perinatolog takip ediyordu beni doktoruma randevu bulamadım , siz aydında hangi perinatologa gittiniz memnunsanız bende gidebilirim belki ☺️ şu an ben 16+4 18 haftada gel dedi doktorum
Henüz gitmedim doktorum tavsiye etti detaylı ultrason için 🙏🏻 Aydın efelerdeymiş 11 ekimde gidicem Murat Aksoy

İdrar yolu enfeksiyonu olmuşum kasık ağrılarımdan şüphelenip gitmiştim. Crp değerim 11 idrarda bakteri 405 çıktı antibiyotik kullanıyorum aksef 500mg bide fitil verdi vajinadan. Gebelikte çok olunuyor enfeksiyon nasibimi aldım bende 😕
Benim de bakteri çıktı tek doz monurol tarzı ilaç verdi bir gün kullan dedi bende de ağrılar var :(

Geçmiş olsun canım 5 aydır uğraşıyorum ben bol su iç benim çok rahatladı 3 lt den aşağı su içmiyorum ve alıştım artık başlarda hiç içemiyordum şimdi resmen su aşerşyırum

miyomu olan var mı aranızda? Benim 8 cm kadar var ve oturup kalkarken yürürken çok ağrı yapıyor :(

Doktora geldim yine bebeği görmeye dayanamadım 🥹🥹 eşim çok gidiyorsun dedi gizli geldim 🤣 fotosunu gösterince yumuşuyor
Bende bugün huzursuzdum karnım sisti çok gaz vardı içimde sanki ishal olacakmış gibi bi his oglusumu da az hissettim gibi olunca dayanamadım bende gittim bugün 🙈🫠

Eklentiler

• IMG_0239.webp
    IMG_0239.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 89
Evet maalesef enfeksiyonlar çok olağan şeylermiş gebelikte canım geçmiş olsun benim doktorum nioli yağı kullanabilirsin demişti sen de sorup bi dene istersen

Back
X