17.haftada duydu benimkiniEbenin insanlığına kalmış bisi bence ama 21 haftadan önce elindeki cihazlarla duyamiuorlarmis benim ebe öyle dedi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
17.haftada duydu benimkiniEbenin insanlığına kalmış bisi bence ama 21 haftadan önce elindeki cihazlarla duyamiuorlarmis benim ebe öyle dedi
Amin inşallah Topçular Medstarda Mustafa SağlamSağlıkla kucağınıza almak nasip olsundoktorunuz kim acaba antalyada
Kullanılıyor o zaman öyle miBenim elimde vardı kullandım 1 kutu şimdi farklı bir demir ilacına geçtim
Çok teşekkür ederimHayırlı olsunnnn bir yakışıklı daha geliyorrrrr![]()
Söyle benim multivitamin içinde folik asit olunca gynoferonda da folik asit olunca doktoruma sordum sade demir al dedi eczanede oroferon verdi benim de kafama takıldı kullanabilir miyim o zaman ?Ben gynoferon kullanıyorum muadil gibi, içinde ekstra folik asit varmış. Ama maalesef bugün onu içtikten sonra baya kustum kötü yaptı beni. Sanırım haftada 1-2 şeklinde alacağım demiri ben
Weellcare kullanıyorum doktorum reçete etmişti fiş fiş şeklinde içeriği temiz kullanabilirsinDün doktorum d vitamini olarak d colefor hap olarak verdi dün ve bugün içtim ama prospektüste hamilelikte kullanılmaz yazıyor cok korkuyorumvar mı kullanan sanırım mg cok yüksekmiş
fıs fıs istiyorum ne kullansam
Dinlenebilir de belki canım ben bugün gittim ilk koyduğu yerde kalp atışını duyduk öncesinde aynı bu şekilde söyledi duyamayabiliriz evham yapma dedi ama şansımıza dinleyebildik. 18+5im bu aradaEbenin insanlığına kalmış bisi bence ama 21 haftadan önce elindeki cihazlarla duyamiuorlarmis benim ebe öyle dedi
Kuzum ben yanlış hatırlamışım ya 5 doz kuduz aşısı bi doz tetanoz olmuşum ben 7 yıl önce5 dozun 10 yıl geçerliliği var diye biliyorum canım keşke sorsaydın
Kullanın kullanın oroferonda folik asit yok zaten benimki gynoferon. Ama duodenal olanlardan birine geçeceğim demirde, bu kusma yaptı bende dünSöyle benim multivitamin içinde folik asit olunca gynoferonda da folik asit olunca doktoruma sordum sade demir al dedi eczanede oroferon verdi benim de kafama takıldı kullanabilir miyim o zaman ?
Beyaz dutu kaynatıp suyunu içmeyi denedin mi ? Bende de enfeksiyon sorunu olmuştu 1 hafta böyle yaptım geçtiKızlar merhaba. 1 haftadır enfeksiyonla uğraşıyorum. Bi türlü düşmedi. Kadın doğum, dahiliye ardından Ürolojiye gittim. Antibiyotik kullanıyorum ve sabah akşam iğne vuruluyorum. Enfeksiyonum yani crp değerim 69. Sağ böbreğim şişmiş. Akşamları tansiyonum düşüyor. Çok zorlandım bu süreçte okula de gitmiyorum 10 gündürbilmiyorum nasıl düzelecek
Hiç duymamıştım bi bakayımGebeler için olan kemer aparatından edinin. Ben o şekilde biniyorum arabaya.
Ben üst solunum enfeksiyonu geçirdim antibiyotik kullandım sizin gibi şeyler yaşadım suyum mi azalıyor diye düşündümİdrar yolu enfeksiyonu geçirdiğim için şu sıralar tedirginim. Bir kaç gündür iç çamaşrımda sanki idrar kaçırmışım gibi yer yer ıslklıklar görüyorum. Korkuyorum normal akıntı olsa beyaz olurdu bu resmen berrak su gibi ıslaklıkkorkuyorum sizde de oluyor mu ya
https://www.amazon.com.tr/Hamile-Emniyet-Kemeri-Aparatı-Koltuğu/dp/B0C3HPY9N4?th=1 şöyle bir şey. Ben çok rahat ettim.Hiç duymamıştım bi bakayım
Aa benimde doktorum mustafa beyAmin inşallah Topçular Medstarda Mustafa Sağlam![]()
ALT ve AST karaciğer enzimleri, normalde yüksek olması istenmez. Benim gebelikten önce hep çok güzel değerlerdeydi ama gebelik boyunca her yapılan tahlilde giderek yükseldi, artık referans değerin baya üstünde ama dert etmiyorum, burada okumuştum gebelikte yükselirmiş diye. Doktora da sormadım ama sıkıntılı bişey olsa o zaten söylerdi diye düşündüm.Alanın aminbisi alt mi ne