2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Ben gynoferon kullanıyorum muadil gibi, içinde ekstra folik asit varmış. Ama maalesef bugün onu içtikten sonra baya kustum kötü yaptı beni. Sanırım haftada 1-2 şeklinde alacağım demiri ben
Söyle benim multivitamin içinde folik asit olunca gynoferonda da folik asit olunca doktoruma sordum sade demir al dedi eczanede oroferon verdi benim de kafama takıldı kullanabilir miyim o zaman ?

Dün doktorum d vitamini olarak d colefor hap olarak verdi dün ve bugün içtim ama prospektüste hamilelikte kullanılmaz yazıyor cok korkuyorum :KK17: var mı kullanan sanırım mg cok yüksekmiş
fıs fıs istiyorum ne kullansam
Weellcare kullanıyorum doktorum reçete etmişti fiş fiş şeklinde içeriği temiz kullanabilirsin🥰

Ebenin insanlığına kalmış bisi bence ama 21 haftadan önce elindeki cihazlarla duyamiuorlarmis benim ebe öyle dedi
Dinlenebilir de belki canım ben bugün gittim ilk koyduğu yerde kalp atışını duyduk öncesinde aynı bu şekilde söyledi duyamayabiliriz evham yapma dedi ama şansımıza dinleyebildik. 18+5im bu arada

İdrar yolu enfeksiyonu geçirdiğim için şu sıralar tedirginim. Bir kaç gündür iç çamaşrımda sanki idrar kaçırmışım gibi yer yer ıslklıklar görüyorum. Korkuyorum normal akıntı olsa beyaz olurdu bu resmen berrak su gibi ıslaklık 😞 korkuyorum sizde de oluyor mu ya

Söyle benim multivitamin içinde folik asit olunca gynoferonda da folik asit olunca doktoruma sordum sade demir al dedi eczanede oroferon verdi benim de kafama takıldı kullanabilir miyim o zaman ?
Kullanın kullanın oroferonda folik asit yok zaten benimki gynoferon. Ama duodenal olanlardan birine geçeceğim demirde, bu kusma yaptı bende dün

Kızlar merhaba. 1 haftadır enfeksiyonla uğraşıyorum. Bi türlü düşmedi. Kadın doğum, dahiliye ardından Ürolojiye gittim. Antibiyotik kullanıyorum ve sabah akşam iğne vuruluyorum. Enfeksiyonum yani crp değerim 69. Sağ böbreğim şişmiş. Akşamları tansiyonum düşüyor. Çok zorlandım bu süreçte okula de gitmiyorum 10 gündür 😕 bilmiyorum nasıl düzelecek
Beyaz dutu kaynatıp suyunu içmeyi denedin mi ? Bende de enfeksiyon sorunu olmuştu 1 hafta böyle yaptım geçti

Benim değerler oynamış hep edevlete baktim crp protein yüksek b12 düşmüş bide degisik bir test var yüksek kullandığın ilaçları alip gelin demişti bir gideyim ya

İdrar yolu enfeksiyonu geçirdiğim için şu sıralar tedirginim. Bir kaç gündür iç çamaşrımda sanki idrar kaçırmışım gibi yer yer ıslklıklar görüyorum. Korkuyorum normal akıntı olsa beyaz olurdu bu resmen berrak su gibi ıslaklık 😞 korkuyorum sizde de oluyor mu ya
Ben üst solunum enfeksiyonu geçirdim antibiyotik kullandım sizin gibi şeyler yaşadım suyum mi azalıyor diye düşündüm

Alanın aminbisi alt mi ne
ALT ve AST karaciğer enzimleri, normalde yüksek olması istenmez. Benim gebelikten önce hep çok güzel değerlerdeydi ama gebelik boyunca her yapılan tahlilde giderek yükseldi, artık referans değerin baya üstünde ama dert etmiyorum, burada okumuştum gebelikte yükselirmiş diye. Doktora da sormadım ama sıkıntılı bişey olsa o zaten söylerdi diye düşündüm.

Back
X