Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
20+3 oldum bugünMaşallah kaç haftalıksınız?
Ben bugün gittim doktora 352 grammışMerhaba kızlar günaydln. Göbüşler baya buyumuş benimki yok gibi ya atdiklarinizin yarisi kadar anca olurpeki sizin bebekler kaç gram bu karlnla?
Maşallah sağlıkla gelsin inşallahEvet öyle oldu. Hiç planda yokken geldi bu bebişim. Sürpriz yumurta oldu![]()
Sıvı şekilde akıntı oluyor değil mi? Doktorum normal dedi bana. Size ne dedi?Sarı akıntı olmadı ama sıvı akıntı oluyor hatta 20. Haftadan sonra akıntıda fazlalaştı
Kontrole ayda bir gidiyorum diye bir ay yuregim agzimda bekliyorumRutin kontrollerde sorun yoksa hiç kafaya takıp da üzülmezdim sanırım kilo,ödem çok rahatsızlık verici çünkü bir de sonra ayrıca diyet için uğraşacak olmak da
Büyüyordur hiç canını sıkma ben de 6 eylülde gitmiştim en son. sonra enfeksiyon oldugumda gittim farklı doktora o da hiçbir şey söylemedi Bebekle alakalı rahim ağzı enfsiyon vs konuştuk hep ağrılardan dolayı bebeğin sadece kalbi atıyor mu diye sormuştum korkudan. Bol bol muz,kaşar peyniri,helva tüket bebeğe çok iyi kilo aldırıyorKontrole ayda bir gidiyorum diye bir ay yuregim agzimda bekliyorumacaba ne oldu neden buyumuyor diye kontrolden kontrole rahatliyorum. En son 6 eylul kontrolde olmuştum şimdi düşünüyorum acaba buyudumu falan diye
Kızlar bugün ayrıntılı usg yaptırdım.Kesin ve net olarak erkekmiş.Çok güzel bir duyguydu çokkişiye göre değişiyor canım çıkmaması daha iyi doğumdan sonra da büyük olmaz karnın ne güzel işte iç karnın geniş olabilir bir de şişkinlik varsa da büyük oluyor karın bende büyük ama gazım ve hazımsızlığım çok var yarısı şişkinliktir bebek değildir bence![]()
Banada normal dedi canım hatta ben bebegin suyu sandım test yaptılar su felan değilmişSıvı şekilde akıntı oluyor değil mi? Doktorum normal dedi bana. Size ne dedi?
Bende 16 sı gidicem nasıl dayanıcam bilmiyorum. Hər gun muz yiyorum inşallah faydası olurBüyüyordur hiç canını sıkma ben de 6 eylülde gitmiştim en son. sonra enfeksiyon oldugumda gittim farklı doktora o da hiçbir şey söylemedi Bebekle alakalı rahim ağzı enfsiyon vs konuştuk hep ağrılardan dolayı bebeğin sadece kalbi atıyor mu diye sormuştum korkudan. Bol bol muz,kaşar peyniri,helva tüket bebeğe çok iyi kilo aldırıyor
geçmiş olsun canım nasılsın peki ağrı sızı var mıKızlar ben hastaneye yattım kanama oldu yine takip edecekler
Geçmiş olsun, kanamanız yoğun mu ne diyor doktorlar?Kızlar ben hastaneye yattım kanama oldu yine takip edecekler
Kesinliklee benim karnım da baya belirginleşti ama zaten hamilelik öncesi karın bölgemde 11 kg yağ vardı buna gaz şişkinlik ve bebiş de eklenince büyük görünüyor oysa kilo almadımkişiye göre değişiyor canım çıkmaması daha iyi doğumdan sonra da büyük olmaz karnın ne güzel işte iç karnın geniş olabilir bir de şişkinlik varsa da büyük oluyor karın bende büyük ama gazım ve hazımsızlığım çok var yarısı şişkinliktir bebek değildir bence![]()
Evet ben de kendime bazen farkında olmadan çok yükleniyorum sanki rahmim yer çekimine karşı koyamıyomuş gibi bi his oluyodu dinlenince geçiyoduKızlar bugun ben dolap duzeni yaptım kışlıkları çıkardım hurclar biraz ağırdı çok egilip kalktim evde yalnızdım. Sağ kasık tarafıma sancılar girdi karnımda kasığımda bi agirlık sıkışmış gibi hiss vardı başına böyle bişey gelen oldumu? Korktumya keşke yapmasaydım![]()
Çok geçmiş olsunn çabucak taburcu olursunuz inşallahKızlar ben hastaneye yattım kanama oldu yine takip edecekler
Geçmiş olsun canım iyi düşünelim iyi olsun inşallahKızlar ben hastaneye yattım kanama oldu yine takip edecekler
Benimki de 13ünde inşallah hayırlısıyla geçsin bu süreçler deBende 16 sı gidicem nasıl dayanıcam bilmiyorum. Hər gun muz yiyorum inşallah faydası olur
Geçmiş olsun canım doktorlar ne diyor bebek nasilKızlar ben hastaneye yattım kanama oldu yine takip edecekler