2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Canım bende kanamayla 3 gün önce acile geldim 2 gündür hastanede kalıyorum nst ye bağladılar ilk geldiğim gün 2 dk da bir sancım 50-60 lardaydı doktorum resmen doğuma girmişsin dedi neyseki gece 12 den sabah 5 e kadar durdurdular sancı ve kanamayı kanama olmasa anlamamışım şükür iyiyim doktorum enfeksiyondan kaynaklı olabilir dedi inanılmaz grip oldum crp yani enfeksiyon değerim 80 di geldiğimde bugün ancak 40 a düşmüş belki bugünde yaptırabiliriz hastanede dedi bebekler iyi şükür ama Rahime dikiş atma kararı aldı bu cuma bakıp netleştirecek durumu ama rahimde şuanlık açılma ya da rahim uzunluğunda kısalma yok çok geçmiş olsun sana da Allahım tüm bebeklerimizi korusun kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻🙏🏻
Çok geçmiş olsun canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın ikizler sanırım kötü göz var nazar var herşeyi dillendirmemek lazım canım senin vesilenle genel olarak söylüyorum 🤗

Çok geçmiş olsun canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın ikizler sanırım kötü göz var nazar var herşeyi dillendirmemek lazım canım senin vesilenle genel olarak söylüyorum 🤗
Evet bol bol dua ediyoruz her zaman Allahın izniyle inşallah 🙏🏻🧿

Katılıyorum bu dönem nazara çok açığız kızlar özellikle çoğul gebe annelerimiz millet zorluğunu görmez de nazar değdirir bol bol okumak lazım kendimize,dışarı çıkarken özellikle güzel giden şeyleri söylememek lazım kendimden örnek vereyim ilk gebeligimde elbise giyip gezmeye gitmiştim gittiğim yerde kadının birini gobegime bakarken görmüştüm gözlerini dikmiş odaklanmis gobegime. ertesi gün erken doğum yaptım gözlerdeki enerjiye çok inanıyorum ben

Canım bende kanamayla 3 gün önce acile geldim 2 gündür hastanede kalıyorum nst ye bağladılar ilk geldiğim gün 2 dk da bir sancım 50-60 lardaydı doktorum resmen doğuma girmişsin dedi neyseki gece 12 den sabah 5 e kadar durdurdular sancı ve kanamayı kanama olmasa anlamamışım şükür iyiyim doktorum enfeksiyondan kaynaklı olabilir dedi inanılmaz grip oldum crp yani enfeksiyon değerim 80 di geldiğimde bugün ancak 40 a düşmüş belki bugünde yaptırabiliriz hastanede dedi bebekler iyi şükür ama Rahime dikiş atma kararı aldı bu cuma bakıp netleştirecek durumu ama rahimde şuanlık açılma ya da rahim uzunluğunda kısalma yok çok geçmiş olsun sana da Allahım tüm bebeklerimizi korusun kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻🙏🏻
Çok geçmiş olsun bir daha yaşamayın inşallah sağlıkla gelsin minnaklar 🤲

Katılıyorum bu dönem nazara çok açığız kızlar özellikle çoğul gebe annelerimiz millet zorluğunu görmez de nazar değdirir bol bol okumak lazım kendimize,dışarı çıkarken özellikle güzel giden şeyleri söylememek lazım kendimden örnek vereyim ilk gebeligimde elbise giyip gezmeye gitmiştim gittiğim yerde kadının birini gobegime bakarken görmüştüm gözlerini dikmiş odaklanmis gobegime. ertesi gün erken doğum yaptım gözlerdeki enerjiye çok inanıyorum ben
valla istediğim dönemlerde hamile kedilere bile bakıyordum hayran hayran bazen de kıskanarak 🤔😂 nazardan bende korkuyorum kimselere zorunlu olmadıkça söylemedim hala hiçbir akram bilmiyor en yakınlarım dışında

Kızlar ben 19.haftadayım şu ana kadar sadece multivitamin kullandım demir kullanmama gerek var mı siz kullanıyor musunuz

Sorma canım ya artık hamile olduğumuz tam belli olduğu için ben de her dışarı çıktığımda kadınların gözlerini hep üzerimde hissediyorum. Hatta bazıları dik dik bakıyor eşim çok rahatsız oluyor. Allahtan ben de genelde dua okuyup çıkıyorum. Artık Allaha emanetiz Rabbim bizleri de çocuklarımızı da korusun 🤲🏻

Kızlar ben 19.haftadayım şu ana kadar sadece multivitamin kullandım demir kullanmama gerek var mı siz kullanıyor musunuz
Canım ben kullanıyorum. Hamile olduğumuz için haftalar ilerledikçe her türlü demir ihtiyacımız olur bence doktoruna söyle.

Zaten kan değerlerim çok düşük çıktı geçen hafta 😔
O zaman kesinlikle kullanman lazım canım doktorun nasıl yazmadı. Ben de ilk çocuğumda ne vitamin ne demir kullanmamıştım çocukta demir ve vitamin eksikliği var. Bence sen de bekletmeden yazdırıp kullanmaya başla.

Nazar deveyi kazana insani mezara sokar demişler. Ben 3 yıl bi apartmanda oturdum bi kaç kişi eşimle beni yanana gördüğü an gözü değerdi ve hiç yoktan sebeplerle eşimle birbirimize girerdik. Ne zaman beraber cikicak olsak kapıda başlardım okumaya. Elhamdülillah taşındık o binadan ama hala o kişileri gördüğümde slm bile vermem. Bebeklerde bizler kadar nazar çeker. Birer nas Felak okumak dahi kafii gelir. Mevlam bizi ve yavrularimizi kötülerden ve serrinden korusun.

Okullu çocukları olan annelerim bu aralar çok dikkat edin sanırım salgın var . Anaokuluna giden kızım bugün ishal ve kusma ile uyandı hiç iştahı yok birşey de yemiyor çok seçici birde ne yedireceğimi de şaşırdım .. biraz yese kusuyor biraz daha devam ederse sanırım acile gidecez... İshale iyi gelecek birşeyler önerir misiniz 😔
Patates haslama muz canm

O zaman kesinlikle kullanman lazım canım doktorun nasıl yazmadı. Ben de ilk çocuğumda ne vitamin ne demir kullanmamıştım çocukta demir ve vitamin eksikliği var. Bence sen de bekletmeden yazdırıp kullanmaya başla.
Benkmkilerde eksik aile hekimi yazmadı bisi kadin dogumcu girsin dedi

Benimde yakın rahim ağzına 16. haftada lekelenmeyle ortaya çıktı 19. haftadayım şimdi her hafta 3 gün falan lekelenme yaşıyorum çok canım sıkılıyor ☹️
Benim 12. Haftada başladı 19 olduk hala devam en son çare yatış verdi . Doğum kanalını kapatmış dedi yukarı cıkar diyor ama kanama gercekten insanı korkutuyor dün baya yoğundu sabah yine aynı şekilde oldu ilaç verince duruyor

Kizlar genel olarak kac kilo aldiniz 17-18. Haftada ben 4kilo civari acaba az mi aldim kimle konussam benim karnim cikmisti diyo karnim cok az var😔😔😔

Benimde 2 cm kıstım çıktı adette gider takibe gel dedi hala adet olmadım adet söktürücü verdi aşılama tedavisi oldum negatif sonuç verdi sonraki ay işte bu kist oldu kafayı yemek üzereyim tüp bebek istiyorum ama bu kist düşmeden nasıl olur bilmem
Kendini 2 cmlik kist icin üzme bende de vardı aşılamayla gebe kaldım gonalf ile sizin yumurtaları neyle büyüttüler hap mi iğne mi

Back
X