2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
kuzumm sağlıkla gelsınde , ıkılı testten sonra ıcım ıcımı yıyordu..
hepımızın bebeklerı saglıkla gelsin ınsallah :dua: :KK200: :KK200:
İçini ferah tut canım sağlıklı doğacak bebeklerimiz hep olumlu düşünelim olumlu olsun yerim onları 🥰🥰🥰

Ay biz hala ve sadece siyah beyazla devam ediyoruz 🤣
Ya benim haftama göre de 400 civari fazla gibi geldi. Doktor yorum da yapmadı kaynadı gitti 🤣 bizimki hem kiz hem ana baba koca burunlu 15 yıla kalmaz burnumu yaptiricam ben demeye başlar 🤣🤣🤣
kaç haftalıksın canım?
maşallah saglıkla gelsın yavrun ınsallah:KK200:

kızlar ya sabah program izliyordum adam on tane eş bulunur bir tane anne bulunmaz dedi eşim evdeydi hahhh aynen öyle dedim hic böyle değildin sen noldu sana dedi oğlum olacak ya ahahahaha:KK48::KK70: hep ona da diyordum eş önemli diye :KK70:kaynana olacağım aklıma gelince ben

kızlar ya sabah program izliyordum adam on tane eş bulunur bir tane anne bulunmaz dedi eşim evdeydi hahhh aynen öyle dedim hic böyle değildin sen noldu sana dedi oğlum olacak ya ahahahaha:KK48::KK70: hep ona da diyordum eş önemli diye :KK70:kaynana olacağım aklıma gelince ben
ahahahah kaynananlık yuklenıyor :)))
valla banada gecen sey oldu ayy bıde askere gıtcek ya ben oglumu nasıl gondercem dedım:KK70:eşim de maşallaahhh başladın kayananalıga dıyo

Amin cümlemize zamanında sağlıklı dogum nasip olsun 🤲
Bak stresli iş dedin ya aslında buda etkili biliuo musun. Gecen aylarda eşimle iş kurma konusunda 1 ay kadar çok araştırma yaptık. Şehir dışına ciktik toptancı gezdik dukkan baktık ivir zivir farkında olmasam da stres çok yapmıştım. Doktor muayenesinde sonra dank etti kendimi nasıl zorladigimin farkına vardım. Kesinlikle ev işleri yapılır pislenirse temizlenir. Yeterki saglik olsun. Çoğu zaman evde yemek olmuyo esim çayın yanına ekmeğe bi şeyler sürüp yiyo. Bu günlerde geçecek Allahı izniyle ağzımızın tadı saglimiz olsun yeter ki.
Her kelimesine katılıyorum yormamak lazım bebek ölümü çok zor ama prematüre bebek büyütmek de zor karnın kucagin bomboş hastaneden çıkmak da kuvezde bebeğini bırakıp gelmek de kalsın iş güç ben hamileyim deyin yapamam deyin fazla değil az kaldı sonrasında her türlü istediğinizi yaparsınız hastalık değil diyorlar hamilelik bence eskiden öyleymiş eskilerin yedigi ictigiyle soludugu havayla aynı değil bizimki yine çalışıyorum mesela ama ilkinden ağzım yandı bakıyorum karnım mi ağrıyor azıcık hemen oturuyorum eve gidince yoruldum uzanacagim diyorum misafir kabul etmiyorum gitmiyorum rahatsız hissediyorsam. gittiğim yerde az rahatsız hissettiysem yoruldum dinlenmem lazım diyorum

Son adet tarihiniz

Yaşınız

Keseyi kalbi görme haftanız

Kaçıncı cocuk

Yaşadığı şehri (isteğe bağlı)

Cinsiyeti

Tüm bilgileri tek seferde yazarsanız tabloya ekleyeyim 🤗
Canim sat 2 mayis, 28 yasindayim, kese 5+4
Kalp atisi 7+3. Cinsiyet erkek. Ilk bebegim.

kızlar hb de mustelada %15 indirim var almak isteyenlere duyurulur

1696513834285.webp

Ya
ben demesem benim doktorda siyah beyazla devam edicek😂
boşver ne güzel iste kilosu önden gitsin 16. Haftada benimkinin kilosuda önden gidiyordu
Yok ya kesin seninki kesin minicik burunla çıkıp gelicek bak gör
Ama benimki için aynı şeyi söyleyemem🤣😂
Zaten her bebek dogdugunda Minik burunlu olur koca burunlu hic denk gelmedim. Ama babaya nazaran umarım burun konusunda bana çeker benimki etekli değil ama sağlık açısında geçirdiğim operasyonla düzeldi yani. Eşimin tam Karadeniz burnu 🤣🤣🤣

Her kelimesine katılıyorum yormamak lazım bebek ölümü çok zor ama prematüre bebek büyütmek de zor karnın kucagin bomboş hastaneden çıkmak da kuvezde bebeğini bırakıp gelmek de kalsın iş güç ben hamileyim deyin yapamam deyin fazla değil az kaldı sonrasında her türlü istediğinizi yaparsınız hastalık değil diyorlar hamilelik bence eskiden öyleymiş eskilerin yedigi ictigiyle soludugu havayla aynı değil bizimki yine çalışıyorum mesela ama ilkinden ağzım yandı bakıyorum karnım mi ağrıyor azıcık hemen oturuyorum eve gidince yoruldum uzanacagim diyorum misafir kabul etmiyorum gitmiyorum rahatsız hissediyorsam. gittiğim yerde az rahatsız hissettiysem yoruldum dinlenmem lazım diyorum
En güzelini yapiyosun bama doktor hareket kisitliligi verince ilk 2 3 hafta resmen bunalıma girmiştim. Cunku bi sürü planım düşüncem vardi. Eve tikildim diye çok üzüldüm. Daha 1 haftadır kabullenip akışına bırakmaya başladım. Namaz bile kılamıyorum içimdeki huzursuzluk gitse diye. Mevlam sağlık versin. Hersey olur herkes eminim ne yollardan geçmiştir ne olmazlar bi anda olmasa da olura dönmüştür

:super:kızlar selam,
bızde detaylıdan geldik çok şükür güzel geçti :KK200: :dua:
ıkılı testım orta rısk cıkmıştı ama bır bulgu rastlanmadı çok sükür.. 20+4 üz bugün.
sadece biraz baş ve gövdemiz 5-6 gun ileride çıktı bunuda ilk defa duydum :))
şekerden de olabılır seker yuklemesı yaptıralım mutlaka dedı..
2-3 hafta fark olsa sorun ama suan bır sorun teskıl etmıyor dedı.
Rabbim saglıkla kavustursun tum bebeklerımızı, hayırla gelsınler:KK200:
Tetanoz aşımı da oldum geldim.. hiç bisey hissetmedim şaun iyiyim..
benim kan sulandırıcı iğnem daha çok yakıyor açıkçası :))
Bende de baş kısmı ileride çıkmıştı canım ama doktor normal dedi

Back
X