2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Selamlar 🙋🏻‍♀️ Ben çilekten bebek odası aldım. Aralıkta kurulumu yapılacak çok heyecanlıyım 😍 İlk 6-8 ay yanımda yatabilmesi için park yatak aldım. Bebek arabasını aldım. Kıyafet olarak doğaçlama takıldım kafama göre aldım e Bebek’ten yaklaşık 12 adet Zıbın, alt-üst takım, 3 adet hastane çıkışı, hem pamuklu hemde müslin ağız mendili, Müslin örtü 3 adet, Battaniye, Sleepy Bio Natural 1 numara 128 adet bebek bezi, emzik, emzik askısı, zeka kartları, çorap, ayakkabı aldım. Şimdilik aklıma gelen bunlar 😍
Merhaba saglıcakla kucağınıza alın inşallah kolaylıkla geçsin 🥰🥰🥰🥰 bebek odasında yatak , dolap, çekmeceli olandan oluyor değil mi 🙏🏻

Merhaba saglıcakla kucağınıza alın inşallah kolaylıkla geçsin 🥰🥰🥰🥰 bebek odasında yatak , dolap, çekmeceli olandan oluyor değil mi 🙏🏻
Amin inşallah hepimiz rahat bir gebelik geçirir sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızı🙏🏼🌺 Aynen yatak, dolap, şifonyer oluyor. Ben dolap aldığım için şifonyer almaya gerek duymadım dolap yeter diye düşündüm.

Evet kızlar bende de inanılmaz bir şişkinlik var
Karnım çok sert
Sanırım demir ilacı ve yediklerimden ama çözümü nedir bende bilmiyorum 🤗

Kızlar sadece sandalyede otururken sırtımdan iki yan böbrek taraflarımda batma gibi ağrılar oluyor ama uzanınca hiç ağrı yok böbrek mi bel midir sizce ya korkmalı mıyım 10 dkdan fazla oturamıyorum
Bol su iç geçmezse bir doktora görün böbrek de olabilir 🙁

Benimde karnım sertleşmeye başladı rahim büyümesiyle mi alakalı bilemedim. Aşırı bir şişkinlikte var karnım patlayacak sanki. Dünden beri de bebeğin hareketlerini eskisi kadar çok hissetmiyorum daha az hareket ediyor gibi geliyor.

Sanırım biraz ağırlaşıyoruz artık.Ben de inanılmaz bir mide yanması , gaz problemleri yaşıyorum 😔

Selam herkese umarım herkesin hamileliği güzel geçiyordur 🌸😍 bebek odası çocuk odası gibi bir şey almayı düşünen ya da alan var mı ? Almayı düşünenler başım bir şeyler düşünüyorlar , alanlar ne aldı.Benim ilk bebeğim saha hiçbir şey almadım açıkçası bazen çok heyecanlanıyorum ne alacağım ne yapacağım şaşırıyorum 🥰🥰🥹
Benim de ilk bebeğim Rabbim sağlıkla sıhhatle kavuştursun bizleri bebişlerimize 😍 ben şuan için Kanz Park yatak, İkea'dan'da divan aldım.Bebek yada çocuk odası takımı almak istemedik boyutları küçük oluyor ,bir kaç sene sonra da tekrar eşya almak durumunda kalmayalım dedik 🐣 Şimdi de büyük bir Gardrop , küçük bir şifonyer ve divanın başına komodin almaya karar verdik .Bizim ki biraz genç odası gibi oldu ama 🙈Son aylara doğru tatliş minik eşyalarla bebek odasına döner inşallah 😍

Benimde karnım sertleşmeye başladı rahim büyümesiyle mi alakalı bilemedim. Aşırı bir şişkinlikte var karnım patlayacak sanki. Dünden beri de bebeğin hareketlerini eskisi kadar çok hissetmiyorum daha az hareket ediyor gibi geliyor.
Ben karnımın sert olduğu zamanlar hareketlerini daha az hissettiğimi farkettim biraz dinlenince uzanınca rahat hissediyorum endişelenme 🙏🏻

Ben karnımın sert olduğu zamanlar hareketlerini daha az hissettiğimi farkettim biraz dinlenince uzanınca rahat hissediyorum endişelenme 🙏🏻
Bugün sabahtan beri hangi pozisyona girdiysem eskisi kadar hareket hissedemedim. Fetal Doppler ile baktım kalp atışları var hareket ediyor ama ben hissetmiyorum. Plasenta yer değiştirmiş falan olabilir mi acaba

Bugün sabahtan beri hangi pozisyona girdiysem eskisi kadar hareket hissedemedim. Fetal Doppler ile baktım kalp atışları var hareket ediyor ama ben hissetmiyorum. Plasenta yer değiştirmiş falan olabilir mi acaba
Bilmiyorum ki hiç ondan kaynaklanır mı😕 sadece bugün mü daha az hissettin benimki iki gün az hareket etti biraz daha bekleyim dedim sonra normale döndü duruma göre yarın da takip et istersen

Bilmiyorum ki hiç ondan kaynaklanır mı😕 sadece bugün mü daha az hissettin benimki iki gün az hareket etti biraz daha bekleyim dedim sonra normale döndü duruma göre yarın da takip et istersen
Ya aslında panik yapacak bir durum değil bu çünkü bebeklerin hareketleri günü gününü tutmaz da işte analık 😁

Doktorum son gittiğimde bebeğin hareketlerini sürekli dinlemeyin dedi her gün sürekli hissetmemenin çok çok normal olduğunu , hissedemeyince boşuna panik yapıldığını söyledi.Bence hiç endişelenmeyin normal bir durumdur

Doktorum son gittiğimde bebeğin hareketlerini sürekli dinlemeyin dedi her gün sürekli hissetmemenin çok çok normal olduğunu , hissedemeyince boşuna panik yapıldığını söyledi.Bence hiç endişelenmeyin normal bir durumdur
Bencede normal günü gününü tutmaz da işte endişeleniyorum yine de normal olduğunu bildiğim halde 😁🤦🏻‍♀️

benim de aynı öğle akşam iyice düştü gece uykuda yükseliyor ne kadar erken kalkarsam o kadar yüksek çıkıyor en çok 115 gördüm açlıkta haftaya endokrin tekrar bakacak 110u geçerse insülin demişti. Sizin ne kadar çıkıyor. KAdın doğumcu gayet iyi dedi endokrin de korkutuyor bilemedim
Benimde sabahları sınırda veya üstünde çıkıyor bazen de normal çıkıyor bende anlamıyorum gece ne oluyor da çıkıyor ama gündüzleri açlık gayet iyi toklukta fazla yemezsem normal ama ekmeği tam.bugday kepekli vs yesemde her türlü çıkıyor şuana kadar en fazla 220 gördüm genelde 160 falan oluyor diyetle daha iyiyim dahiliyeci diyetle normal diye insilun vermedi ekmeği tamamen kesmem lazım tatliyla bile çıkmıyor ama ekmek çıkarıyor aynı tür yemek yesemde değişiklik oluyor bazen sanırım hareketsizlik vücut durumuna göre birde migdeyi fazla doldurmaktan oluyor inşaallah bu durumlardan dolayı sıkıntı olmaz çok da iradeli değilim önüme geleni yiyorum 🤭

Kızlar iki saatlik uykuyla yazıyorum gerçekten annelik hiç kolay değilmiş iki gün önce hareket etmiyor iyi midir acaba diye yazarken bu gece sıpa beni hareketlerinden uyutmadı kafamı yemek üzereyim 😂😂 eşimi de uyutmadım sağa dön sola dön artık çıktım odadan 😶 kasık bölgemde hiç durmuyor ve karnım ağrıdı artık ağlamak üzereyim inşallah normaldir buda 🤕

Sağlıklı günlerde kullan canım inşallah çok güzel ve yesyeni
Kızlar alıp geldi eşim bu yeniymiş sağlam gelir gelmez çamaşır suyuyla sabunla iyice ovdum sildim çok sağlam çantalıydı ama aklıma takıldı yani doğunca da yatırabilir miyiz içine nasıl bir yatak alınır acaba 🙏🏻 hiç para vermeyelim kullanalım dedim bende

Back
X