- 20 Ocak 2015
- 1.474
- 1.584
- 333
- 35
Emzirme yastığı ben alıcam kız kardeşim çok büyük rahatlık kesinlikle al dedi.Kizlar sizce emzirme yastigi gerekli birsey mi
Bi onu almadim daha
bir de bebe yagi hangi marka almayi dusunuyorsunuz![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Emzirme yastığı ben alıcam kız kardeşim çok büyük rahatlık kesinlikle al dedi.Kizlar sizce emzirme yastigi gerekli birsey mi
Bi onu almadim daha
Rabbım sağlıkla giymeyi nasip etsin inşallahve takımım da geldi çok beğendim kumaşı çok güzel duruşu çok güzel bebeklerde çok güzel foto çekiniliyor bayıldım :)))
Eki Görüntüle 3319161
Tedirgin oldum yine de doktoruma yazdım size de bilgi vereceğim cevap verdiğindeBenimde arada oluyor vajina ya ağrı girip çıkması
Ben kullandim bel acisindan rahatlik oluyor yastik.sebamedin yagini kullaniyorum kizimaKizlar sizce emzirme yastigi gerekli birsey mi
Bi onu almadim daha
Canım biz bunu aldık gidip mağazadan görerek evde kurduk rengi kalitesi felan baya hoşumuza gitti özelden kurulmuş fotoğrafını da atabilirim istersen.
Benimde o sekilde oluyor bence normaldir bu durumKızlar merhaba 19+4 günlük hamileyim bebeğimin hareketlerini hafif hafif hissediyorum ama bir gün fazla hissedersem bir gün çok az hissediyorum normal mi acaba?
Marka onerisi varsa alabilirim cunku buyukluk hacim degisiyor sanirim kaliteye goreEmzirme yastığı ben alıcam kız kardeşim çok büyük rahatlık kesinlikle al dedi.
Eğer bütçe olarak önemsemiyorsanız bu markayı öneririm ben de öneriyle aldım. Çünkü ilerde destek yastığı olarak da kullanacağım tok bir yapısı olması gerekiyordu ve kumaşı çok önemliydi bu markadan aldım kumaşı, yapısı, tokluğu bana göre çok iyiMarka onerisi varsa alabilirim cunku buyukluk hacim degisiyor sanirim kaliteye gore![]()
Aç karna ölçüm yap ondan sonra yemek yediğin saatten bir saat sonra ölçüm yap açlık şekerin 90 altı olucak tokluk şekeri de 140 ve altı normal olan değer buŞekerden bahsediyorsunuz sanirim. Bende şeker aleti var fakat hangi saat dilimlerinde ölçüm yapmalıyım bilmiyorum. Suan şekerle ilgili bi sey yok yani daha yükleme testi yaptırmadım ama yediklerimle ictiklerimle değerler farklılık gosteriyo mu yüklemeye kadar bi denesem diyorum. Benim ilk gebelik ama kardeşlerimden birinde çıkmıştı açıkçası buda genetik aktarım olur başıma gelir diye tırsıyorum.![]()
Tesekkur ederimEğer bütçe olarak önemsemiyorsanız bu markayı öneririm ben de öneriyle aldım. Çünkü ilerde destek yastığı olarak da kullanacağım tok bir yapısı olması gerekiyordu ve kumaşı çok önemliydi bu markadan aldım kumaşı, yapısı, tokluğu bana göre çok iyi
![]()
Dear Deer Love Emzirme Yastığı - Emzirme Minderi - Luna - Fiyatı, Yorumları
Dear Deer Love Emzirme Yastığı - Emzirme Minderi - Luna yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ne zahmetiCanim benim zahmet olmayacaksa sana cok iyi olur
Sabah 10 gibi bi şeyler yedim sonra 12 ye kadar hiç bi sey yemedim. 82 cikti. Yatın sabah açlığa da bakicam başka bi günde aksam yemekten sonra bakicam. Bakalim nasıl cikicakAç karna ölçüm yap ondan sonra yemek yediğin saatten bir saat sonra ölçüm yap açlık şekerin 90 altı olucak tokluk şekeri de 140 ve altı normal olan değer bu
Kocamın toptancisindanKızlar hastane çıkışı takımlarını Hangi sayfadan aldınız?
Nasıl ölçüyorsunuz sürekli
Çok sıkıntı olur mu ki acaba sadece sabah olması bide sınırı öyle geçmemiş sınırda sayılır yine de insülin şart mi benimde birl günüm bir günüme uymuyo kullanmam mi gerekdiyet işe yarıyorsa çok güzel devam etmek en iyisi. Benim tokluk tatlı da yesem en fazla 130 çıkıyor 1. saat için sınır 140mış onda sıkıntı yok da sabahki açlık için diyet işe yaramıyor. İki haftada diğer değerlerim 10 15 birim daha düştü sadece sabahki düşmüyor çözemedik öğle akşam açlık 75 85 arası sabah 100 110 heralde sabah için başlayacağız insülin birinci gebelik de aynıydı benim sadece gece yükselirdi uyumadan tek doz insülin yapıyordum
Kocamın toptancisindan![]()