Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya benim de ayin 8 indeŞeker yüklemesi yaptırdım kızlar tadı biraz kötü malesef![]()
Aldim.sonundq karar verip kontrole gittiğimde bir bebek mağazasına girip hamagini besinini kuvvetini alayım diyorumhozum.gore gore
Sadece asil çok güzel benceKızlar Asil Doğan nasıl bi isim sizce![]()
İlk sırayı kaçırdın ben bu sabah yaptırdımGrubun ilk şeker yüklemesi hayırlı olsun![]()
Hemen çıktımı.sonuc kan mı verdinizİlk sırayı kaçırdın ben bu sabah yaptırdım![]()
15 dk sonra 2.saat için kan verecem 1.saatin sonucu daha çıkmadı. Açlık 88 çıktıHemen çıktımı.sonuc kan mı verdiniz
Hahaha ay sen de 3 kere mi verdinİlk sırayı kaçırdın ben bu sabah yaptırdım![]()
İlk açlık parmaktan alınıyor onu hemen söylediler. Diğerini yeni verdim 1 saat sonra yine verilecekmişHemen çıktımı.sonuc kan mı verdiniz
Aynen öyleymiş. Başlamadan önce açlık, içtikten 1 saat sonra ve 2 saat sonraHahaha ay sen de 3 kere mi verdin
Acaba geç kalma gibi bir durum oluyor mu benim doktor birşey demedi bir ay sonra gel demişti 2 hafta önce gittiğimde o da rutin kontrol için. Tetanoz u da 1 doz ol demişti pnu da daha olmadım.İlk sırayı kaçırdın ben bu sabah yaptırdım![]()
Benim açlığı da koldan aldılar aslında öyle yapılması lazım daha doğru sonuç veriyor. Bende birazdan son kanı verip yemek yiyecem insallahİlk açlık parmaktan alınıyor onu hemen söylediler. Diğerini yeni verdim 1 saat sonra yine verilecekmiş
24-28.haftalar arasında yapılıyor canım geç kalmadın yani. Muhtemelen 2 hafta sonra gittiğinde yükleme yaptırabilir söylemezse hatırlat mutlaka. Tetanozu yaptır bence zamanın gelmişAcaba geç kalma gibi bir durum oluyor mu benim doktor birşey demedi bir ay sonra gel demişti 2 hafta önce gittiğimde o da rutin kontrol için. Tetanoz u da 1 doz ol demişti pnu da daha olmadım.
Bana da dememişti diğer ay şeker yapılacak diye ama ben aç karnına gittim bilerek. 12 saat açlık gerekiyor. Sordu açsan yapalım dedi yaptırdım.24-28 arası yapılıyor sanırım ben 23 küsürüm yine de yapıldıAcaba geç kalma gibi bir durum oluyor mu benim doktor birşey demedi bir ay sonra gel demişti 2 hafta önce gittiğimde o da rutin kontrol için. Tetanoz u da 1 doz ol demişti pnu da daha olmadım.