• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Benim açlığı da koldan aldılar aslında öyle yapılması lazım daha doğru sonuç veriyor. Bende birazdan son kanı verip yemek yiyecem insallah
Bana da koldan daha doğru olur gibi geldi ama diğer ikisinden de anlarız herhalde. İlki 90 çıktı benim senin kaç çıktı

Bana da koldan daha doğru olur gibi geldi ama diğer ikisinden de anlarız herhalde. İlki 90 çıktı benim senin kaç çıktı
88 çıktı benimde. 1.saat sonucum 173 gelmiş

Aralık olarak kaç olmalı diyor
Aralık yok sadece sonuç yazıyor. 75 gram için 1.saat 190 geçmemesi lazım diye biliyorum bakalım 2.saatin sonucu da çıksın doktorla konuşacam

Benim elmalıydı tadını sevdim şekerli şeyleri sevdiğimden. Bulantı içerken olmadı ama 1 saat sonra olmaya başladı biraz
Açlıktan sanırım o da. Mideme asla güvenemediğimden şeker yüklemesinden korkuyorum :KK43: Sağlıklı sonuçlarınız gelsin inşallah :dua:

Ben hiç ac kalamam ya zor oluyo banada kızlar bebeğin hareketleri iyice hissetmeye başladınız benimki 1 haftadır kıpır kıpır

Bana da dememişti diğer ay şeker yapılacak diye ama ben aç karnına gittim bilerek. 12 saat açlık gerekiyor. Sordu açsan yapalım dedi yaptırdım.24-28 arası yapılıyor sanırım ben 23 küsürüm yine de yapıldı
Hım tamam canım bende aç gideyim o zaman

Kızlar karın bölgesinde kalp atması gibi bişey yaşayan oldu mu. Kalbimizin attığı gibi karnım hızlı hızlı inip çıkarak attı bikaç dakika. Sonra düzeldi. Kasılma mıdır bu ?

Kızlar benim 2 gündür bebiş resmen rahmime tekme atıyor ve hemen çişim geliyor sonra var mı aranqızdq böyle olan

Back
X