• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
Kızlar sabah uyandıgımdan beri karnımda sancı var bele de vuruyor komple sancı gaz sancısı gibi sabah tuvalete kalktım ama geçmedi gaz mıdır başka bisey midir korktum saatlerdir kıvranıyorum :(

Kızlar sabah uyandıgımdan beri karnımda sancı var bele de vuruyor komple sancı gaz sancısı gibi sabah tuvalete kalktım ama geçmedi gaz mıdır başka bisey midir korktum saatlerdir kıvranıyorum :KK43:
Dün de bana olmuştu uyanınca 1 saat kıvrandım gaz olduğunu anlamıştım ben ondan panik yapmadım inş senin de gazdır

kızlar sinirden oturup ağlıcam gerçekten. Biz Bursaya taşındık eşimle evlenince ailelelerimiz memlekette. Yarın Kayınvalidemler görümcem gelicek haftasonu onlara lafım yok başım üstüne ama üstüne eşimin kuzenleri gelicek bir de dayısıyla eşini davet etmiş eşim. Ya ben onca kişiye nasıl hizmet etcem. Kimse beni düşünmüyo mu ya. Zaten ağrılarım var annem bana sofra bile kurdurtmuyo geldiğinde. Eşim bile düşünmüyo şu an beni ya

Kızlar dünden beri bebek arabası seçmeye çalısıyorum kafam allak bullak oldu bana yardımcı olun lütfen
Cybex alıcam ama büyük tekermi alsam minik tekermi alsam onun kararsızlığındayım
Herkes büyük teker konforlu ama arabaya zor sıgıyor diyor
Küçük teker çok takılıyor ama katlanınca küçücük oluyor diyorlar 😕

kızlar sinirden oturup ağlıcam gerçekten. Biz Bursaya taşındık eşimle evlenince ailelelerimiz memlekette. Yarın Kayınvalidemler görümcem gelicek haftasonu onlara lafım yok başım üstüne ama üstüne eşimin kuzenleri gelicek bir de dayısıyla eşini davet etmiş eşim. Ya ben onca kişiye nasıl hizmet etcem. Kimse beni düşünmüyo mu ya. Zaten ağrılarım var annem bana sofra bile kurdurtmuyo geldiğinde. Eşim bile düşünmüyo şu an beni ya
Aaa cok yanlış ama hepsi bir arada niye geliyorlar
Ya Allah affetsin hamilelikte hiç misafir ağırlayasım gelmiyor ben kendime zor bakıyom bide misafir ağırlıycam
İnşallah kayınvalidem görüncen filan misafir gibi davranmazlar sana iş yaptırmazlar inşallah

Aaa cok yanlış ama hepsi bir arada niye geliyorlar
Ya Allah affetsin hamilelikte hiç misafir ağırlayasım gelmiyor ben kendime zor bakıyom bide misafir ağırlıycam
İnşallah kayınvalidem görüncen filan misafir gibi davranmazlar sana iş yaptırmazlar inşallah
ya ben çalışıyorum bide eve gidince kendimize zor yemek yapıyorum ıkına sıkına. Yaptığım yemekler de annemin dolaba koydukları ya da hazırladıkları konserve. Çok sinirim bozuldu gerçekten. Bir insan evladı demez mi ya bu kadar kalabalık gidilmez diye

ya ben çalışıyorum bide eve gidince kendimize zor yemek yapıyorum ıkına sıkına. Yaptığım yemekler de annemin dolaba koydukları ya da hazırladıkları konserve. Çok sinirim bozuldu gerçekten. Bir insan evladı demez mi ya bu kadar kalabalık gidilmez diye
Eşinle konuş canm bu durumu sana yazık ya
Sen çalışıyorsun eve gelene kadar her halde yemeklerini filan kendileri yapar

Bunu diyeceğim hic aklıma gelmezdi amaaaa misafir gelince sürekli ah uh diyerek dertlen. Ay suram agriyo ay başım döndü bilmem ne.. misafire hurmetten yanayimdir ama bu durumda seni dusunmeyenleri sende düşünme. Ya yardım etsinler seni öyle görünce ya çıkıp giderler. Hic zorlama kendini ahla uhla

Kızlar sabah uyandıgımdan beri karnımda sancı var bele de vuruyor komple sancı gaz sancısı gibi sabah tuvalete kalktım ama geçmedi gaz mıdır başka bisey midir korktum saatlerdir kıvranıyorum :KK43:
Hani 2. Trimester balayı dönemi gibiydi ya😄
Dün gece ağrıdan sızıdan 4 te uyudum 😕
Hepimizin bi şikayeti var biz direk 3. Trimestere atladıkta haberimizmi yok

Kızlar feramat kullanan varmı aranızda
Ben kullanıyordum kabızlık sorunu yüzünden değiştirdim
Oğluşumdan herkese hayırlı cumalar teyzeleri 😍🤲
Oyyy gülüsee bak maşallah😍
Bırak hizmet etme canım madem eşin sana sormadan kafasına göre iş yapıyor kendi hizmet etsin
Kızlar dünden beri bebek arabası seçmeye çalısıyorum kafam allak bullak oldu bana yardımcı olun lütfen
Cybex alıcam ama büyük tekermi alsam minik tekermi alsam onun kararsızlığındayım
Herkes büyük teker konforlu ama arabaya zor sıgıyor diyor
Küçük teker çok takılıyor ama katlanınca küçücük oluyor diyorlar 😕
Bu grupta cybex alan veya almayı düşünen çok az kisi var M merymeryg almış ben de eesy twix alacağım

Bunu diyeceğim hic aklıma gelmezdi amaaaa misafir gelince sürekli ah uh diyerek dertlen. Ay suram agriyo ay başım döndü bilmem ne.. misafire hurmetten yanayimdir ama bu durumda seni dusunmeyenleri sende düşünme. Ya yardım etsinler seni öyle görünce ya çıkıp giderler. Hic zorlama kendini ahla uhla
ya şeyi de biliyolar geçen serviks uzunluğum 25 mm çıkmıştı. dinlenmem lazım araba yolculuğu yapmamam lazım falan bu riski de biliyolar. O şu an kalmadı iki ölçüm daha yaptırdım sorun yok ama yine de bir insan evladının umrunda olmamış. şimdi iş çıkışı eve gidicem deli gibi temizlik yapcam ertesi günü yemek yapcam 3 kedim var zaten ekstra uğraşmam gerekecek.

Ben kullanıyordum kabızlık sorunu yüzünden değiştirdim

Oyyy gülüsee bak maşallah😍

Bırak hizmet etme canım madem eşin sana sormadan kafasına göre iş yapıyor kendi hizmet etsin

Bu grupta cybex alan veya almayı düşünen çok az kisi var M merymeryg almış ben de eesy twix alacağım
Canım bende melio ve easy 2 twist arasında kaldım
M merymeryg sen hangi modeli aldın canım

ya şeyi de biliyolar geçen serviks uzunluğum 25 mm çıkmıştı. dinlenmem lazım araba yolculuğu yapmamam lazım falan bu riski de biliyolar. O şu an kalmadı iki ölçüm daha yaptırdım sorun yok ama yine de bir insan evladının umrunda olmamış. şimdi iş çıkışı eve gidicem deli gibi temizlik yapcam ertesi günü yemek yapcam 3 kedim var zaten ekstra uğraşmam gerekecek.
Aaaa evet senin öyle bi durumunda vardi. Bak sen dediğimi yap. Eşine bi sey deme suçlu olursun canını sıkar bi sey der. Ama dediğim gibi yap. Dun bende olcum yaptırdım 35 mm cikti fakat doktor 34. Haftaya kadar yatmaya devam edeceksin dedi. Hala hareket kisitliligi devam ediyo. Evi temizliycem 10 çeşit yemek cikaricam diye uğraşma. Utanmıyorlar bu halde. 2 gün evvel annem bi şeyler dedi gelirseniz herseyi yaparsanız valla ben bi sey yapamam dedim. Sen dikkat et kendine.

Canım bende melio ve easy 2 twist arasında kaldım
M merymeryg sen hangi modeli aldın canım
Ben de eezy twist 2 aldım canım. Yani ne çok aşırı hafif ve küçük ne de büyük. Bence ideal konfor ve büyüklük olarak. Ama gidip görebiliyorsan git bi dene bence

Hiçbir şey yapma yapıyormuş gibi görün sadece.Nazlan sürekli elini kaldırırken oturup kalkarken felan.Eşinin düşünmesi gerekirdi yazık günah yani ama patlama eşine gelenlerin de akıl etmesi lazım 🙄

Back
X