Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    145
Ay kuzum yapıyor benimki de ne yapma ama 😒 çamaşır asmış şimdi görseniz yerle bir. kırmayayım deyip müdahale de etmiyorum içime fenalık basıyor baktıkça 😢
Ay bu benim kocamda da var. Bulaşık makinesini bir doldurması var baksan dolmuş taşıyor ama bir de bakıyorsun ki rafları açmaya üşenmiş hepsini ön tarafa koymuş 😅 Bütün kaşık çatallar ön boşlukta. Arka taraflar bomboş. Bir de yerleştirmedi var iç içe geçen bütün leğenler ayrı ayrı dizilmiş dolabın kapağını bir açıyorsun üstüne üstüne geliyor 😅 Bir şey deyince de ben böyle yapıyorum diyor...

Kızlar bizim de isimlerimiz hazır 🌸
Cinsiyetler belli olana kadar bir kız bir erkek ismi vardı kafamızda. Aynı cinsiyet olsaydı ikinci ismi düşünecektik ama bir kızımız bir oğlumuz olacağını öğrendiğimiz günden beri isimleriyle de hitap ediyoruz artık bebeklerimize 🥰
Sonradan karar değiştirmezsek Yiğit & Yaren olacak inşallah 💙🩷

Ay isim sormuşsunuz kızlar. Bugün o kadar geriden okudum ki mesajları şimdi bitirdim. Şebnem olacak kızımızın adı inşallah ♥️🙏🏼
ayy çok tatlı bir isimm eridim🥹😍❤️
Kızlar sizce isimleri listeye yazalım mı. Yazılmasını istemezseniz listeden kaldıracağım. Bazen paylasilmak istenmiyor. Hissedilen cinsiyeti de çok az kişi yazmıştı kaldırdım o yüzden. İsim kısmı dursun mu. Size danışıp da ona göre karar vereyim dedim. Gönlüm kaldırmaktan yana çünkü muhtemelen bir çok kişi yazdirmayacak 🙂
yazalım ya bence gizlencek bişey değil sonucta burda tatlı bir kücük aile gibi bişey olduk🥰
Ya hadi yazalım o zaman bence şimdiden 🥰 suuuduru68 suuuduru68 @cezerye_ sizin kuzuların adını da yazalım mı. Değiştirmek isterseniz değiştiririz 🥰
yaz lider teyzesii😂🥰 hadi bismillah😂
Cinsiyetler belli olana kadar bir kız bir erkek ismi vardı kafamızda. Aynı cinsiyet olsaydı ikinci ismi düşünecektik ama bir kızımız bir oğlumuz olacağını öğrendiğimiz günden beri isimleriyle de hitap ediyoruz artık bebeklerimize 🥰
ayy eridim bu nee😍 ikiz ve uyumlu isimler Allahim yicemmm❤️

Sağlıkla gelsinler bende ikiz çok istemiştim bence çok şanslısınız 🥰🥰 isimlerine de bayıldım yaaa 🤩 ayy şükür ki bulantı kusmalardan şu konulara geldik be 🥹🤓

Sağlıkla gelsinler bende ikiz çok istemiştim bence çok şanslısınız 🥰🥰 isimlerine de bayıldım yaaa 🤩 ayy şükür ki bulantı kusmalardan şu konulara geldik be 🥹🤓
Çok şükür gerçekten ya biz de kendimizi çok şanslı hissediyoruz 🥰
Gitgide daha heyecanlı oluyor gerçekten. Alışveriş konuşacağımız günleri de iple çekiyorum 💃🏻

detayliya ben 22 temmuzda gidiyorummm , resmen yarılamış olacağız hamileliği 😍
Bence iyi yapmışsın canım bende bekliyorum 20 22 hafta yapacakmışız detaylıyı yaparken de hep ne kadar hızlı büyüdklerini düşün😍 ben galiba önce ateş ölçer biberon vs başlayacağım ama dayanamaz başlarsan alışverişe paylaşır mısın ☺️ paslaşarak alalım senin araştırmalarını beğeniyorum ben 🧿😍

Kızlar sizce isimleri listeye yazalım mı. Yazılmasını istemezseniz listeden kaldıracağım. Bazen paylasilmak istenmiyor. Hissedilen cinsiyeti de çok az kişi yazmıştı kaldırdım o yüzden. İsim kısmı dursun mu. Size danışıp da ona göre karar vereyim dedim. Gönlüm kaldırmaktan yana çünkü muhtemelen bir çok kişi yazdirmayacak 🙂
cogunluga gore karar verelim ama bence kalabilir hem fikir vermis oluruz birbirimize, bizimki Mavi olacak 😍 burada da kolay telaffuz edilebilecek bi isim olsun istedik, bi de hamile kalmaya calışma surecinde Mavi ismiyle cok tesadüfler yasamistim o yuzden ismiyle gelmis oldu 😍

Ay kuzum yapıyor benimki de ne yapma ama 😒 çamaşır asmış şimdi görseniz yerle bir. kırmayayım deyip müdahale de etmiyorum içime fenalık basıyor baktıkça 😢
Evet konuşursan bir daha göremezsin🤣 bizimki de öyle sağolsun yemek yapıyor arkasından dört günde mutfak ancak temizleniyor ama diyecek bir şey yok tabiki😂

Evet konuşursan bir daha göremezsin🤣 bizimki de öyle sağolsun yemek yapıyor arkasından dört günde mutfak ancak temizleniyor ama diyecek bir şey yok tabiki😂
ayni durum bizde de var bulaşık makinesi daha dolmadan calisiyor sonra 2 gun bosaltilmiyor, cok şikayet var cok 😂

bazen kendime de kızıyorum diyorum adam yapıyo elinden geleni oldugu kadar olsun ama tam yerine oturacakken hep bi sey isteyesim geliyor 😂

Ay bu benim kocamda da var. Bulaşık makinesini bir doldurması var baksan dolmuş taşıyor ama bir de bakıyorsun ki rafları açmaya üşenmiş hepsini ön tarafa koymuş 😅 Bütün kaşık çatallar ön boşlukta. Arka taraflar bomboş. Bir de yerleştirmedi var iç içe geçen bütün leğenler ayrı ayrı dizilmiş dolabın kapağını bir açıyorsun üstüne üstüne geliyor 😅 Bir şey deyince de ben böyle yapıyorum diyor...
Üzülmeyin bacılar o kadar yanlız değilsiniz ki bu konuda 🤣🤣 al birini vur ötekine 🤣

ayni durum bizde de var bulaşık makinesi daha dolmadan calisiyor sonra 2 gun bosaltilmiyor, cok şikayet var cok 😂

bazen kendime de kızıyorum diyorum adam yapıyo elinden geleni oldugu kadar olsun ama tam yerine oturacakken hep bi sey isteyesim geliyor 😂
Valla ben hamilelik işine bayıldım inşallah hepimiz sonuna kadar böyle yaşarız eşlerimiz destekçilerimiz olur💙🧿 ilgi ve destek güzel yani her zaman olmalı tabiki ama biz hamileyiz diye yapasımız gelmeyebiliyor hamilelik olmasa iş isteyeceğimiz olmayacak😅

😂😂 sen bilmiyor oluyorsun yani gün sonunda, efsaneymiş 😂 ay yok ben çıtımı çıkarmıyorum yapsın hayatım napayım bende kendimi terbiye ediyorum biraz oturmayı öğreneyim 😄

Back
X