Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    145
Ayyy 😂😂 kaburga dolması yap onun patatesi daha önemli olur aynen bilirim bizdede var ondan 😂😂
yine sağolsunlar benim bu aralar tek şikayetim çocuk isimlerine çok karışıyor onun beğendiklerini ben çok ağır buluyorum benim beğendiklerimi de o beğenmiyor bu konuda sinirlerimi oynatıyor🤣 Alaz ismini beğendim bayıldım Malaz derler çocuğa diyor gıcık adam 😤 😡

yine sağolsunlar benim bu aralar tek şikayetim çocuk isimlerine çok karışıyor onun beğendiklerini ben çok ağır buluyorum benim beğendiklerimi de o beğenmiyor bu konuda sinirlerimi oynatıyor🤣 Alaz ismini beğendim bayıldım Malaz derler çocuğa diyor gıcık adam 😤 😡
Yani içinizde tanıdığı olanlardan özür diliyorum hiç alınmasınlar lütfen beğenmediği her isme saçma bir şey söylüyor😣

O zaman eşiniz klasik isimler seviyor herhalde, mesela oğlumda ben Kerem ismini beğenmiştim o da Ali ekledi Ali Kerem oldu 😀 şimdi de Ertuğrul koycam erkek olursa diyor 😂 sadece şu şekilde gülüyorum ona🤣 bu arada ben de eski isimleri çok severim bu yeni nesil isimlerini hiç sevemedim. Hatta belki kızım olursa diye bile düşünüp buldum ama onu da kimse beğenmiyor 😀😀 Zehra veya Rüveyda 😍 cebellato cebellato

Yaptırmazsan da sanki yine evham yapacak gibisin canım sen. Sanki bir on gün stres yaşayıp sonra oh çekmek daha iyi olacak senin için ♥️
Haklisin canim aynen dedigin gibi olurum yaptirmazsakta.. en iyisi yaptirmak. Yarin bir görüşeceğim firmalarla bakalim. Birini secip yaptiririz bu hafta ici. Artik bir an once baslasin bekleyis😍
ben eskisehir de yaptırdım 25 30 gune cikiyormus sonuc :bicak: ben napayım ya sen yaptır 10 gunr ogren icin rahat etsin en azindan canim
Ayy cidden o daha zor yaaa.. ben de yakınım Eskişehir e ama birincisi yolculuk yapamam zaten ikincisi de 1 ay beklemek epey beni terelelli moda sokar heralde fetal dna icin beklerken . Aynen canim yaptiralim da rahatlayalim

O zaman eşiniz klasik isimler seviyor herhalde, mesela oğlumda ben Kerem ismini beğenmiştim o da Ali ekledi Ali Kerem oldu 😀 şimdi de Ertuğrul koycam erkek olursa diyor 😂 sadece şu şekilde gülüyorum ona🤣 bu arada ben de eski isimleri çok severim bu yeni nesil isimlerini hiç sevemedim. Hatta belki kızım olursa diye bile düşünüp buldum ama onu da kimse beğenmiyor 😀😀 Zehra veya Rüveyda 😍 cebellato cebellato
Canım şöyle söyliyim kız olursa Reyhan diye anlaştık onunla benim de içime sindi erkek olursa çok öncedenden beri Ali kesin olacaktı öyle düşünmüştüm yanına da bir isim istedim Ali Ege dedim beğenmedi Ali Alaz dedim beğenmedi bugün Yiğit Ali diye tutturdu ya da Seyit Ali diyor başka da bir şeyi beğenmedi birisi daha hafif bir isim olsun istemiştim aslında

Rüveyda ismini çok severim hep farklı bulmuşumdur, lisede bu isimde bir arkadaşım vardı şimdi dünyayı geziyor çok zeki bir kız🤗

Kızlar sizce isimleri listeye yazalım mı. Yazılmasını istemezseniz listeden kaldıracağım. Bazen paylasilmak istenmiyor. Hissedilen cinsiyeti de çok az kişi yazmıştı kaldırdım o yüzden. İsim kısmı dursun mu. Size danışıp da ona göre karar vereyim dedim. Gönlüm kaldırmaktan yana çünkü muhtemelen bir çok kişi yazdirmayacak 🙂

Canım yüksek ihtimal çoğu kişi karar veremeyecek isme, daha şimdiden zorlanan var, sen bilirsin ama görmek isteyen de var ismi orada 😍

Canım şöyle söyliyim kız olursa Reyhan diye anlaştık onunla benim de içime sindi erkek olursa çok öncedenden beri Ali kesin olacaktı öyle düşünmüştüm yanına da bir isim istedim Ali Ege dedim beğenmedi Ali Alaz dedim beğenmedi bugün Yiğit Ali diye tutturdu ya da Seyit Ali diyor başka da bir şeyi beğenmedi birisi daha hafif bir isim olsun istemiştim aslında
Aaaa bende rüyamda yiğit Ali diye seslenmiştim bebeğime 🙈 erkek olsaydı yiğit Ali koyacaktım☺️ sende deki ben rüyamda gördüm. Ve bende bilmiyordum eğer bi hamile kadın rüyasında görürse bebek kendi ismini okurmuş kendine ve o ismi koymak lazımmış ☺️ büyüklerin hepsi öyle dedi. Sende öyle yap 🙈

Kızlar sizce isimleri listeye yazalım mı. Yazılmasını istemezseniz listeden kaldıracağım. Bazen paylasilmak istenmiyor. Hissedilen cinsiyeti de çok az kişi yazmıştı kaldırdım o yüzden. İsim kısmı dursun mu. Size danışıp da ona göre karar vereyim dedim. Gönlüm kaldırmaktan yana çünkü muhtemelen bir çok kişi yazdirmayacak 🙂
Canım bencede yazılmasının bi sakıncası yok ☺️ oyum yazılmasından yana 🤣

Günaydın kızlar nasılsınız bugün? :KK200:

Günaydın canım, ben akşam yemek yediğim için mide bulantım çok oldu, sadece çorba içiyorum eğer farklı bir şey yersem midem bulanıyor, henüz geçmedi sanki hala var sabahta uyanınca ama umursamamaya çalışıyorum neredeyse 3 ayım doluyor ama toparlayamadı vücudum 😔

Sen nasılsın 😍

Back
X