Arada paniklettiriyor pipililerGeçti canım çok şükür uzandım, dinlendim şimdilik problem yok. Ilık duş alıp uyuyacağım biraz daha rahatlarım mis gibiteşekkür ederim
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arada paniklettiriyor pipililerGeçti canım çok şükür uzandım, dinlendim şimdilik problem yok. Ilık duş alıp uyuyacağım biraz daha rahatlarım mis gibiteşekkür ederim
![]()
Olabilir canım benim eşim de bebektendir belki panikleme dedi. Paniklemiyorum da aslında sinir oluyorum ağrıya hahah uyuz bir ağrı çünküArada paniklettiriyor pipililerbugun aksama dogruda benim rahmime doğru şiskinlik bi oldu hafif agrir gibi oldu panikledim eşim diyor kendini dinleme sonra gecti kendiliginden uzaninca bebegin pozisyonundan kaynakli snirim buyudukce alanlari kuculuyo
![]()
Geçti demi şimdi, benim hafta dönümlerimde oluyo genelde buTeşekkür ederim canım![]()
Geçti geçti canım çok şükür otursam oturamadım, kalksam kalkamadım çok gıcık bir ağrıydı. Şimdilik sorun yok şükür, yatmadan da ılık duş alıp yatacağım daha da iyi gelir.Geçti demi şimdi, benim hafta dönümlerimde oluyo genelde bu
İyi gelir duş olabildiğince oturarak yaparsan çok iyi olurGeçti geçti canım çok şükür otursam oturamadım, kalksam kalkamadım çok gıcık bir ağrıydı. Şimdilik sorun yok şükür, yatmadan da ılık duş alıp yatacağım daha da iyi gelir.
Evet canım söylemiştin olduğunu. Sen nasılsın iyi misin? Bir sorun yok değil mi genel olarak
Eğilip doğrulamıyorum eskisi gibi diye eşime tabure aldırdım duşta keyifliyim oturarak, oturarak iyi valla hahahhaİyi gelir duş olabildiğince oturarak yaparsan çok iyi oluriyiyim ya kafam çok doldu bugün
ama iyiyim şu an yatıyorum
Valla hiçbir şey yapmıyorum ya karpuz büyütüyorum. Ohh miss otur oturarak daha iyi yoksa olmuyo vallaEğilip doğrulamıyorum eskisi gibi diye eşime tabure aldırdım duşta keyifliyim oturarak, oturarak iyi valla hahahhaeee yoruldu beynin stres oldun anlıkta olsa inşallah bir şey olmaz yat dinlen ayaklanma işini gücünü halletme bir şekilde geçsin gitsin zaman dinlene dinlene
Neden olurmuş peki ne dedi? Doktorun normal demesine çok sevindim. Nasıl geçti bugün kontrol?
Karpuz değil bebe büyütüyorsun olsun o kadarcıkValla hiçbir şey yapmıyorum ya karpuz büyütüyorum. Ohh miss otur oturarak daha iyi yoksa olmuyo valla
Benim aşırı batmam oldu hastanede beklerken iki gündür de arada oluyordu test verdim temizdi ama doktorum dedi ki bebeğin pozisyonu olabilir rahmin büyüyor diye olabilir baskıdan olabilir zaten bu haftadan sonra bunların olması daha sıkmış. Sadece dedi ki aşırı şiddetli olursa ve beraberinde sarı yeşil akıntı yada suyun gelmesi (bacak arandan sızar görmesen hissedemezsin dedi) kanama olmadığı sürece normalmiş. Kontrol güzel geçti çok şükür 2 kilo almış görünüyorum gerçi doktor dedi ki bebeklerin kendi kiloları suları plesentaları ama yine de ben vermemişimNeden olurmuş peki ne dedi? Doktorun normal demesine çok sevindim. Nasıl geçti bugün kontrol?
İkiz gebelik olmasına rağmen maşallah nazar değmesin çok güzel ilerliyorsunBenim aşırı batmam oldu hastanede beklerken iki gündür de arada oluyordu test verdim temizdi ama doktorum dedi ki bebeğin pozisyonu olabilir rahmin büyüyor diye olabilir baskıdan olabilir zaten bu haftadan sonra bunların olması daha sıkmış. Sadece dedi ki aşırı şiddetli olursa ve beraberinde sarı yeşil akıntı yada suyun gelmesi (bacak arandan sızar görmesen hissedemezsin dedi) kanama olmadığı sürece normalmiş. Kontrol güzel geçti çok şükür 2 kilo almış görünüyorum gerçi doktor dedi ki bebeklerin kendi kiloları suları plesentaları ama yine de ben vermemişimayın 2 de detaylıya giricem son kez. 25. Haftada da şeker yüklemesi yapıcam pucos ve lipodem olduğum için şekerim olabilir diye
Şeker çıkarsa üzüleceğim şey meyve özellikle karpuz olacakİkiz gebelik olmasına rağmen maşallah nazar değmesin çok güzel ilerliyorsunsevindim canım güzel geçmesine. Yani evet bebek büyüdükçe olabilir, pozisyonu etkileyebilir çok normal. Aksi olan belirttiğin şeyler olmasın allah korusun da… Şeker yüklemesine aynı haftada gireceğiz bende de pcos var inşallah çıkmaz gruptaki kimsede şeker falan aman uğraştırmasın bizi
Solenta pregna kullanıyorumArkadaşlar hangi güneş kremini kullanıyorsunuz acaba .Ben mustelanın mineral filtreli olanını almayı düşünüyorum ama başka önerisi olan var mı
Dualarım seninle canımm, sağ Salim gelsin bebeklerimizRapor bekliyorum canım çektirdim de doktorla konuşamadım daha, suyum azmış sadece onu biliyorum servis yine yerlerde 22mmdua edin nolur bana sağ salim 36 ya geleyim
Ben aşırı korkuyorum tehlikelerindenŞeker çıkarsa üzüleceğim şey meyve özellikle karpuz olacakzaten tatlı hiç çekmedi canım yemiyorum sadece geçen çikolata yedim. Ama hergün dondurma yiyordum
inşallah hiç birimiz de çıkmaz canım sağ salim bebişlerimizi alırız kucağımıza
![]()
Ben de solenta pregna kullanıyorum. Çok bereketli azıcığı bile yetiyo. Makyaj yapacaksam önce sürüp 10 dakka sonra yapıyorum.Arkadaşlar hangi güneş kremini kullanıyorsunuz acaba .Ben mustelanın mineral filtreli olanını almayı düşünüyorum ama başka önerisi olan var mı
Eğer doktora gitmek seni rahatlatacaksa git canım, ama bende de 2 gündür tam vajinada batışmalar oluyor. Pelvis kemikleri geliştiği için ve rahim daha da büyüdüpğ için diyolar. Eğer benim de bikaç gün devam ederse gitmeyi düşünüyorım ama uygulamalarda ve kitapta da böyle yazıyo. Psikolojik olarak endişeliysen ayrıca git için rahatlasınKızlar kötüyüm yine aynı şey oldu uykumdan uyandım geçmezse giderim acile çok tuhaf yerimden zıplıyorum anlık kramp giriyor karnıma, kasıklarıma
Ya tam olarak yaşadığın şeyi yaşıyorum resmen yazdığın gibi. Braxton Hicks zıkkımını yaşıyorum resmen öyleli zıplıyorum bu da korkutuyor. Gitmek istemiyorum her karşıma çıkan ağrıda bekliyorum sadece canım. Baktım çok kötüyüm geçmiyor öyle giderimEğer doktora gitmek seni rahatlatacaksa git canım, ama bende de 2 gündür tam vajinada batışmalar oluyor. Pelvis kemikleri geliştiği için ve rahim daha da büyüdüpğ için diyolar. Eğer benim de bikaç gün devam ederse gitmeyi düşünüyorım ama uygulamalarda ve kitapta da böyle yazıyo. Psikolojik olarak endişeliysen ayrıca git için rahatlasın![]()