- 16 Nisan 2018
- 4.715
- 3.470
- 133
Hayır hiç ağrım da yok cidden şaşırıyorumTaş ya da kum düşürüyor olabilirsin ağrın mı oluyor![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır hiç ağrım da yok cidden şaşırıyorumTaş ya da kum düşürüyor olabilirsin ağrın mı oluyor![]()
canım ben bu duyguların aynısını yaşadım hamile kadınlarda eve karşı evdeki eşyalara nefret hissi çok yaygınmış ben tüllere koltuklara bir de duvar rengine takmıştım tülleri yırttım kalitesiz diye ki tül her yerde aynı koltukları tekmeler attım kendi kendime ama sonra geciyor o ruh hali ben en son çok kötü olunca yenisini aldık eşimle ciddi sorun olmuştu aramızda 20 gün görmedik birbirimizi şimdi hala eski koltuklar evde yenisini bekliyoruz ama bunlar da gözüme güzel geliyor hata yaptım da diyorum :)) hoş biz annemin koltuklarını almıştık kiradayız 1 sene burada oturacağız diye :))Evi alacam çöpe atacamkomple
Ayy yok gerçekten çok.kotu hepsi ya bizde sorun yaşıyoruz ben kiraciyim her ve perde mi alayım hali mi alayım holmem ne mi yapayım yemek masasını parçaladım attim çöpe bomboş salon bir TV jnitesi kaldi 2 kanepenokafar yine umrunda degilcanım ben bu duyguların aynısını yaşadım hamile kadınlarda eve karşı evdeki eşyalara nefret hissi çok yaygınmış ben tüllere koltuklara bir de duvar rengine takmıştım tülleri yırttım kalitesiz diye ki tül her yerde aynı koltukları tekmeler attım kendi kendime ama sonra geciyor o ruh hali ben en son çok kötü olunca yenisini aldık eşimle ciddi sorun olmuştu aramızda 20 gün görmedik birbirimizi şimdi hala eski koltuklar evde yenisini bekliyoruz ama bunlar da gözüme güzel geliyor hata yaptım da diyorum :)) hoş biz annemin koltuklarını almıştık kiradayız 1 sene burada oturacağız diye :))
Ben de tozla yaptım kuzum valla evde o vardıTaze zencefil bulamadım tozla yapsam olur mu kibir de nebulazatör sipariş ettim onu deneyeceğim. Ateşim yok şükür
canım ben de anneme gittim rahat edemedim eve geldim rahat edemedim inanılmaz kötü günlerdi eşimden nefret ediyordum ev çok kötü kokuyordu bir de bana ama çok yaygınmış geçecek evin için mutlu olsun huzurlu olsun en güzel eşyalarda bile ne hayatlar var git kendine güzel kocaman bir çiçek al kendine giyim al kuaföre git sen kafanı kendini düzelt eşya hiç önemli değilBırakıp gidesim var gidecek yerim yok
Erkekler genellikle böyle sanırım canım evin nasıl göründüğünü çok umursamıyolar bi şeyleri değiştirmek için savaşırsan belki sonunda istediğini alırsın ama o zamana kadar olan süreç çok yıpratıcı olur çok haklısın benim anne babam 35 yıllık evliler hatırlarım çocukluğumda annemin babama istemediği bi şeyleri yaptırması imkansızdı son 10 yıldır babam pes eder kazanan eninde sonunda annem olurAyy yok gerçekten çok.kotu hepsi ya bizde sorun yaşıyoruz ben kiraciyim her ve perde mi alayım hali mi alayım holmem ne mi yapayım yemek masasını parçaladım attim çöpe bomboş salon bir TV jnitesi kaldi 2 kanepenokafar yine umrunda degil
Bende korkuyordum normal diyince rahatladımYaa iyi ki sormuşsun benimde aklıma takılmıştı
Ah ahh hepsi aynı gercekten bazen cok farklı bir kişiliğe bürünüyor benimkideAynen bende bugün eşime çok sinirlendim sürekli tersleyerek konuşuyordu şu son zamanlarda tamam geç geliyor yoruluyor anlayışlı oldukça bugün sonunda patladım daha dikkatli olacakmış öyle bakalım o da çalışıyor bende calsliyrim 6da uyuyorum o uyurken evden çıkıyorum ise git gel temizlik yemek kızım okuldan geliyor ödevlerini yapmaya çalıyorz benden önce yatağa griryir ben 12 oluyor yatana kadar sonra hep erkekler çok yoruluyro
Sağ kasık ağrın geçti mi acaba devam ediyor mu halaBilmem ki eser ne demek.
Gazin varsa ayaklarını sıcak tut rahatlatır belki.
Uzun zamandır kasik agrim yok benimSağ kasık ağrın geçti mi acaba devam ediyor mu hala
Karıştırdım o zaman ya geçen ağrım var deyince bende de var demişti biri yanlış hatırladım demek kiUzun zamandır kasik agrim yok benim
Yok benimkinden bir şey olmaz görmemiş aile.ne bilmiyorErkekler genellikle böyle sanırım canım evin nasıl göründüğünü çok umursamıyolar bi şeyleri değiştirmek için savaşırsan belki sonunda istediğini alırsın ama o zamana kadar olan süreç çok yıpratıcı olur çok haklısın benim anne babam 35 yıllık evliler hatırlarım çocukluğumda annemin babama istemediği bi şeyleri yaptırması imkansızdı son 10 yıldır babam pes eder kazanan eninde sonunda annem olur
Yani vardi ama 20 gün felan oldu. Kasik agrisi mi varKarıştırdım o zaman ya geçen ağrım var deyince bende de var demişti biri yanlış hatırladım demek ki
Sağ kasığımda başlayan o ağrı hala geçmedi 20 gün olacak neredeyse en son salı doktora gittiğimde görünürde bir sıkıntı yok ama yine progestan başlayalım demişti. 2 gün geçti gibi oldu şimdi yine başladı. Öyle adet ağrısı gibi değil otururken yatarken de çok hissetmiyorum ama ayağa kalktığımda bacağımın üzerine bastırmıyor bile topallıyorum resmen. Canımı sıkmaya başladı. Bi de çalışıyorum ayaktayım sürekliYani vardi ama 20 gün felan oldu. Kasik agrisi mi var
Çocuklar büyüdükçe belki aile olduğunuzu anlar canım benim babam da gerçekten neler neler etmiş zamanında ama o günler de geçti Allah yuvanıza huzur mutluluk versin inşallahYok benimkinden bir şey olmaz görmemiş aile.ne bilmiyor
Magnezyum kullaniyosundur değil mi? Enfeksiyon durumunda agri olabiliyo. Bide ben demir ilacına başladığımda çok agri çekmiştim. Sonra ilacı değiştirdim. Hepsini dışında rahim genişledi için acaba agri hissediyo olabilir misin. Yani sürekli ayakta olmak da hem seni hem bebeğini yorar. Kaslarin zayıflamış olabilir mi? Beslenme konusunda nasılsın dikkat edebiliyor musunSağ kasığımda başlayan o ağrı hala geçmedi 20 gün olacak neredeyse en son salı doktora gittiğimde görünürde bir sıkıntı yok ama yine progestan başlayalım demişti. 2 gün geçti gibi oldu şimdi yine başladı. Öyle adet ağrısı gibi değil otururken yatarken de çok hissetmiyorum ama ayağa kalktığımda bacağımın üzerine bastırmıyor bile topallıyorum resmen. Canımı sıkmaya başladı. Bi de çalışıyorum ayaktayım sürekli
Çok geçmiş olsun. Bi daha mı doktora görünseniz belki gebelikle rahimle ilgili olmayan mide bağırsak problemi gibi bi şeydir.Sağ kasığımda başlayan o ağrı hala geçmedi 20 gün olacak neredeyse en son salı doktora gittiğimde görünürde bir sıkıntı yok ama yine progestan başlayalım demişti. 2 gün geçti gibi oldu şimdi yine başladı. Öyle adet ağrısı gibi değil otururken yatarken de çok hissetmiyorum ama ayağa kalktığımda bacağımın üzerine bastırmıyor bile topallıyorum resmen. Canımı sıkmaya başladı. Bi de çalışıyorum ayaktayım sürekli
Magnezyum salı günü yeni başladım. En son bir hafta önce idrar vermiştim temizdi. Demir ilacını aylardır kullanıyorum. Beslenme konusunda da randevudan beri daha çok dikkat ediyorum doktor her öğüne yoğurt ekle dedi iştahlı değilim zaten gebeliğin başından beri ama tokken de sürekli bir şeyler atıştırmaya çalışıyorum. Hepsini elersek herhalde genişlemeden dolayı olabilir bi de yorgunluk tabi sürekli ayaktaMagnezyum kullaniyosundur değil mi? Enfeksiyon durumunda agri olabiliyo. Bide ben demir ilacına başladığımda çok agri çekmiştim. Sonra ilacı değiştirdim. Hepsini dışında rahim genişledi için acaba agri hissediyo olabilir misin. Yani sürekli ayakta olmak da hem seni hem bebeğini yorar. Kaslarin zayıflamış olabilir mi? Beslenme konusunda nasılsın dikkat edebiliyor musun
Sağ olun. Doktor 2 hafta sonra tekrar gel bakalım demişti Kasım başında tekrar gideceğim inşallah. Her neyse hemen geçse iyi olacak çünkü çok canım sıkılmaya başladıÇok geçmiş olsun. Bi daha mı doktora görünseniz belki gebelikle rahimle ilgili olmayan mide bağırsak problemi gibi bi şeydir.