Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    145
Ben hiiiç reaksiyon beklemeden öğrendiğim gibi buraya foto attım bakkk hamileyim sabrım yok ( sanki bir ben hamileyim sjsjsj) hemen söyleeee 🤣 ben seni erkek hissediyorumm
Haydi söyle yaaaaa 🤭
Hadiii söyleeee, çatlatma bizi 🥰💕

Kız hadi söyle 🤣
🤣🤣🤣🤣 evet dünyadaki hiç kimse tahmin edemedi ama benim bir kızım oluyor tatlı teyzeler🥰🥰🥰🥰🌼🌼🌼🌼🥹🥹🥹🧿🧿😇😇🤗🤗🤗 Prenses yazalım tahtaya🤣🤣🌼🌼💖💖💖💖

Ay gerçekten aşkım ben düne kadar duygusallığım sıfırdı, dünden beri bana bir ağlamalar geliyor anlatamam 😂 herkesin hamilelik belirtileri geçti benim yeni başladı sanırım. Birkaç güne bulantı bekliyorum 😂🤣
Kız olduğunu öğrenince geri kalmak istemedin herhalde belirtilerde 🤣🤣

Evet canım ben de gidip vereceğim kolestaz için, inşallah psikolojik geliyordur bana kaşıntı sanki bu akşam da var böyle parmak uçlarımda kaşıntı inşallah sıcaktan falandır
Canım sıcaktan kesin oluyor kaşıntı senin bir de psikolojik olarak da etki ediyor illaki. Doktorunun tatilde olması da geriyor beni ya bi gitsen görüşsen iyi olacak. Doktorun rahatlatır seni

🤣🤣🤣🤣 evet dünyadaki hiç kimse tahmin edemedi ama benim bir kızım oluyor tatlı teyzeler🥰🥰🥰🥰🌼🌼🌼🌼🥹🥹🥹🧿🧿😇😇🤗🤗🤗 Prenses yazalım tahtaya🤣🤣🌼🌼💖💖💖💖
Biz niye sana erkek diyorduk ya nolmustu da emindik bu kadar 🤣🤣 kızlar acayip ters köşe yaptı bu grupta 🤣 maşallah sağlıkla gelsin güzellik 🥰🙏🏼

Canım sıcaktan kesin oluyor kaşıntı senin bir de psikolojik olarak da etki ediyor illaki. Doktorunun tatilde olması da geriyor beni ya bi gitsen görüşsen iyi olacak. Doktorun rahatlatır seni

Evet canım ama sakin kalmaya çalışıyorum, gelsin hemen gideceğim zaten kontrole yarın sonuçlarım çıkınca daha da rahatlayacağım

Back
X