- 25 Şubat 2025
- 1.303
- 1.749
- 48
- 34
- Konu Sahibi annabelica
- #11.161
Haydi söyle yaaaaaAaaa ama reaksiyon çok zayıf nerde bu millet![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haydi söyle yaaaaaAaaa ama reaksiyon çok zayıf nerde bu millet![]()
Kız hadi söyleÇocuukklaaaarrrr birisi cinsiyeti öğrendi![]()
Bu bebeğinde tüy yok ama dimi canım
Çocuukklaaaarrrr birisi cinsiyeti öğrendi![]()
Ben hiiiç reaksiyon beklemeden öğrendiğim gibi buraya foto attım bakkk hamileyim sabrım yok ( sanki bir ben hamileyim sjsjsj) hemen söyleeeeben seni erkek hissediyorumm
Haydi söyle yaaaaa![]()
Aaaa kendimden sonra en çok sana şaşırdımevet dünyadaki hiç kimse tahmin edemedi ama benim bir kızım oluyor tatlı teyzeler
Prenses yazalım tahtaya
![]()
Çok sağol canım valla biz de çok şaşırdık ama babamız nasıl mutlu anlatamamAaaa kendimden sonra en çok sana şaşırdımsağlıkla gelsin minik kuşun
![]()
evet dünyadaki hiç kimse tahmin edemedi ama benim bir kızım oluyor tatlı teyzeler
Prenses yazalım tahtaya
![]()
Yaa çok sevindim sağlıkla gelsin prensesevet dünyadaki hiç kimse tahmin edemedi ama benim bir kızım oluyor tatlı teyzeler
Prenses yazalım tahtaya
![]()
Canımmmm çok teşekkür ederiz teyzoşYaa çok sevindim sağlıkla gelsin prenses![]()
Allah gönlüne göre versin güzel olsun annesi gibiMoral oldu bana![]()
Kız olduğunu öğrenince geri kalmak istemedin herhalde belirtilerdeAy gerçekten aşkım ben düne kadar duygusallığım sıfırdı, dünden beri bana bir ağlamalar geliyor anlatamamherkesin hamilelik belirtileri geçti benim yeni başladı sanırım. Birkaç güne bulantı bekliyorum
![]()
Canım sıcaktan kesin oluyor kaşıntı senin bir de psikolojik olarak da etki ediyor illaki. Doktorunun tatilde olması da geriyor beni ya bi gitsen görüşsen iyi olacak. Doktorun rahatlatır seniEvet canım ben de gidip vereceğim kolestaz için, inşallah psikolojik geliyordur bana kaşıntı sanki bu akşam da var böyle parmak uçlarımda kaşıntı inşallah sıcaktan falandır
Onlar her türlü bol bol alınacak canım. Sırtına kakalar falan çıkıyor aksiyonlar sürekliO zaman kısa kollu ya da kolsuzları daha fazla alabiliriz ya
Ben öncekini diyorsun sandım ya. Bu da mı erkek yoksa hepimiz şokkkAyy var işte bunda çenem de çıktı onu diyorum![]()
Biz niye sana erkek diyorduk ya nolmustu da emindik bu kadarevet dünyadaki hiç kimse tahmin edemedi ama benim bir kızım oluyor tatlı teyzeler
Prenses yazalım tahtaya
![]()
Canım sıcaktan kesin oluyor kaşıntı senin bir de psikolojik olarak da etki ediyor illaki. Doktorunun tatilde olması da geriyor beni ya bi gitsen görüşsen iyi olacak. Doktorun rahatlatır seni
Ben öncekini diyorsun sandım ya. Bu da mı erkek yoksa hepimiz şokkk![]()
evet dünyadaki hiç kimse tahmin edemedi ama benim bir kızım oluyor tatlı teyzeler
Prenses yazalım tahtaya
![]()