- 12 Ocak 2017
- 362
- 367
- 103
- 32
İnşallah kuzumAa çok iyi sonucunuzn iyi çikmasina sevindim bende haftaya yaptircam inşallah benimkide güzel çikar![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah kuzumAa çok iyi sonucunuzn iyi çikmasina sevindim bende haftaya yaptircam inşallah benimkide güzel çikar![]()
Geçmiş olsun canım, allah şifa versin hastanede olman iyi bir şey en azından güvendesinKızlar ben bugün kan verdim yine değerlerimin sert bi şekilde düştüğünü gördük doktor yatış verdi hastanedeyim şimdi yükleme yapıldı Kortizonun dozunu artıracağız sanırım. Dua edin bana ya. Bir de bi şey sorucam etrafınızda falan hiç hamilelikte kortizonlu ilaç kullanan oldu mu? Bi fikriniz var mı? Bebeğe zarar verir miymiş? Hadi beni şişirdi falan hiç sorun değil ama bebeğe zarar vermez inşallah ya çok dert ediyorum bunu.
Dimii ya geçecek inşallah. Sonra bu günleri gülerek hatırlamak istiyorummmm ay allahım nolur böyle olsunBas topla kendini bas o pozitif enerjiyi. En kötü söylemek istemediğim hastalık bile pozitif, güzel enerjilerle düzeliyor. Geçecek öyle düşün.![]()
Çok çok teşekkür ederim canımm amin inşallahGeçmiş olsun canım, allah şifa versin hastanede olman iyi bir şey en azından güvendesinsağlıkla çıkarsın inşallah
Lajivertten aldıkİyi yapmışsınız maşallah subhanallah :) Hangi mobilyacıdan aldınız acaba
Firma adini inanin hatirlamiyorum. İzmirde tup bebek merkezindeki doktoruma danisarak yaptirmistim. İnternette cok arastirdim. Aynen fazla duyulan bise degilmis. Perinatoloji doktoru zaten varsayim uzerine konustu. Cok tesekkur ediyrm insallah hepimiz saglikla kucagimiza alalim yavrularimiziDaha önce hangi firmaya yaptırmıştınız acaba? Zaten bazı şeyler doğuma kadar geçiyor diye okumuştum. Hiç duymadım bende, geçmiş olsun sağlıkla alalım bebişlerimizi kucaklarımıza![]()
Allahıım bir an önce şifa versinBenim hamilelikten önce de düşüktü canım. Kronik bi rahatsızlık gibi diyeyim. Hani Allah benzetmesin ama kanser gibi, bi sebebi yok, vücut kendi ürettiğini düşman olarak algılayıp yakıyor. hayati sınıra düşmedikçe tedavisi de yok denildi hep. 2019 yılından beri. O kadar çok doktor Hadtane gezdim hepsi de aynısını söyledi. Özel devlet araştırma vs hepsi de aynı. Ama hamilelik aşşırı düşürdü ve hep hayati seviyede ilerliyor. Çok ağlıyorum ya korkuyorum yine bebeğim dayanamaz da kaybedersem diye. Ne bileyim zormuş böyle durumlar da. Allah dermansız çaresiz dert vermesin
Aşkım ben yağlanmayı yanlış yapmışım ben duştan sonra iyice kurulanıp yapıyordum ama hafif nemli yapmak lazımmış sende öyle deneBenim sadece bir tane var göbek altında oda 14. Haftada çatlamıştı ama uzamış
Daha sakinleştim şimdi canım. İnsan bi an panikliyor ya can havliyle. Bebeğe bi şey olacak mı bana bi şey olacak mı diye düşünüyorsun hemenAllahıım bir an önce şifa versin
Umarım değerlerin düzelir kendini strese sokup olumsuz düşüncelere yönelmemeye çalış![]()
İnşallah canımmm allahın izniyleDimii ya geçecek inşallah. Sonra bu günleri gülerek hatırlamak istiyorummmm ay allahım nolur böyle olsun![]()
Ben 2 aylık hamileyken alerjik astımım bir türlü geçmiyordu. Normalde her sene olurum prednol iğne kullanırım geçer ama hamilelikten dolayı yaptırmak istemedim. Ama baktık geçmiyor, öksürmekten ciğerlerim yanıyordu doktorum yaptır iğneyi bir şey olmaz dedi. 40 mg olandan yaptırdım 5 gün boyunca sanırım net hatırlamıyorum. Çok şükür bir sorun yaşamadım hatta o dönem düşük tehlikesi de vardı prednolden hemen sonra progestan iğne başladık kanama olunca. Ben düşük tehlikesi yaşarken bile kullandım atlattım bebeğimde de bir sorun yok şükür, içinizi ferah tutun. Onlar sandığımızdan daha güçlü, artık yolun yarısını da geçtiler, iyi düşünün iyi olsun.Kızlar ben bugün kan verdim yine değerlerimin sert bi şekilde düştüğünü gördük doktor yatış verdi hastanedeyim şimdi yükleme yapıldı Kortizonun dozunu artıracağız sanırım. Dua edin bana ya. Bir de bi şey sorucam etrafınızda falan hiç hamilelikte kortizonlu ilaç kullanan oldu mu? Bi fikriniz var mı? Bebeğe zarar verir miymiş? Hadi beni şişirdi falan hiç sorun değil ama bebeğe zarar vermez inşallah ya çok dert ediyorum bunu.
Yaaaa çok güzel moral oldu bu yazdığınızBen 2 aylık hamileyken alerjik astımım bir türlü geçmiyordu. Normalde her sene olurum prednol iğne kullanırım geçer ama hamilelikten dolayı yaptırmak istemedim. Ama baktık geçmiyor, öksürmekten ciğerlerim yanıyordu doktorum yaptır iğneyi bir şey olmaz dedi. 40 mg olandan yaptırdım 5 gün boyunca sanırım net hatırlamıyorum. Çok şükür bir sorun yaşamadım hatta o dönem düşük tehlikesi de vardı prednolden hemen sonra progestan iğne başladık kanama olunca. Ben düşük tehlikesi yaşarken bile kullandım atlattım bebeğimde de bir sorun yok şükür, içinizi ferah tutun. Onlar sandığımızdan daha güçlü, artık yolun yarısını da geçtiler, iyi düşünün iyi olsun.
Moral olduysa ne mutlu banaYaaaa çok güzel moral oldu bu yazdığınızumarım benim bebişime de hiçbişey olmaz sağ Salim zamanında kucağıma alırım ya
çok teşekkür ederim
![]()
Ben öyle yapıyorum kuzum çatlamıyorum ama çatlayan da çatlıyor her şekilde sadece aza indirilirAşkım ben yağlanmayı yanlış yapmışım ben duştan sonra iyice kurulanıp yapıyordum ama hafif nemli yapmak lazımmış sende öyle dene
Kanayıp kanamamasına bakılmaksızın ben çok hayvanlarla haşır neşir olan biri olarak kuduz aşısını yaptırma taraftarıyım. Bi iletişime geçebiliyorsan doktorunla görüş yoksa acile müracaat et canım. Şimdi de sabunla yıka, kolonya dök ve evde varsa batikonla sil. Çok geçmiş olsunArkadaşlar selam herkese hastenede olan ya da evde sıkıntıda olan arkadaşlarımıza Rabbim şifa versin tez zamanda.Demin bizim burada dolanan minik yavru kediler eve girmiş camdan. dışarı çıkarırken birisi elimi tırmaladı görünürde yara filan yok ama canım yandı çok korktum sizce kuduz aşısı yaptırmam gerekli midir?
Direkt yıkadım zaten elimi kolonya ile silerim batikon yok eşim gece mesaisinde ve ben tekim ancak sabah gidebilirim acile of yaKanayıp kanamamasına bakılmaksızın ben çok hayvanlarla haşır neşir olan biri olarak kuduz aşısını yaptırma taraftarıyım. Bi iletişime geçebiliyorsan doktorunla görüş yoksa acile müracaat et canım. Şimdi de sabunla yıka, kolonya dök ve evde varsa batikonla sil. Çok geçmiş olsun![]()