• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Buarada konuşulmuş benim girmediim günlerde. Ben grip aşısı (influenza) oldum 21. Haftada. Almanyadayım burda tavsiye ediyolardı. Bigün biraz sarsıldım ama geçti gitti. Sonra türkiyeye gezmeye gittik hemen bi grip kaptım ama hafif geçiriyorum. Aşırı salgın var iyi ki olmuşum dedim.🥲
Merhabalar grip aşısı olmussunuz bir sey sorabılır mıyım
Kan sulandırıcı kullanıyor musunuz acaba

İlk dusukte genetik test yapmıyorlar zaten bebeğe canım. Ultrasonla suphelendikten sonra mı hsg cektirmistin
Ozel hastanede doktorum çok ısrar etti yapalım diye ozaman yüksekti ücreti birde ilk diye olabilir diye onemsemedik 🥴 daha sonra prof doktora gittim muanede gördü hemen histerekobi oldum 1 yıl sonra Aşılama öncesi hsg çekildi ozaman temizdi rahmim

N11 her gün 50 tl indirim kuponu veriyor ben de onunla aldım. Sen de bu şekilde alabilirsin canım 173e geldi. Ama bunun çeşitleri varmış hangisini alıyorsun ben bunu aldım

Ay o 50tl indirim bir bana gelmiyor herhalde en fazla %10 veriyor bir de 20tl veriyor🥲 bende bundan alıyorum bir de papatya özlüsü vardı sanırım

Ozel hastanede doktorum çok ısrar etti yapalım diye ozaman yüksekti ücreti birde ilk diye olabilir diye onemsemedik 🥴 daha sonra prof doktora gittim muanede gördü hemen histerekobi oldum 1 yıl sonra Aşılama öncesi hsg çekildi ozaman temizdi rahmim
Geçmiş olsun. O zaman hsg çekilmeden direkt histeroskobi oldunuz ve bu ultrasonla da anlaşılabiliyor. Doğru mu anlıyorum

Kızlar merhaba 21.haftada bebeğin kalp atış hızı 160 civarında çıktı. Sizlerin nasıldı? Yüksek bir değer mi bu acaba🤔

Geçmiş olsun. O zaman hsg çekilmeden direkt histeroskobi oldunuz ve bu ultrasonla da anlaşılabiliyor. Doğru mu anlıyorum
Teşekkür ederim canım sanada cokk geçmiş olsun 🙏 evet doktor iyiyse ultarson cihazı netse görünüyor kuzum . Perde ölü dokuymuş oraya kan gitmiyormus bebek o kısma yerleşirse kan damarlarından beslenemiyor oksijen gitmiyor demişti doktorum . Eğer kafanızda soru işareti varsa farklı bir hekimden de görüş alın derim

Kızlar düşük sonrası bugün doktora gittim üç doktor bebekte anomali olduğundan düşmüştür demişti. Bugün şehir Hastanesi'ne gittim başka doktora karından baktı, perde olabilri dedi. Çok korktum, çok üzüldüm. Diğerleri böyle bir şey dememisti. Aranızda böyle bir durum yaşayan var mı?
İki haftaya başka doktora da gidicem muayene olucam
Rahimde perde olabilir mi dedi bu olsa önceden çıkardı ama rahim şekli cümkü ultrasonda bile çıkıyor diye biliyorum canım 🙏🏻 ama muhtemelen bir anomali olayı olabilir rabbim sağlıklı evlat nasip etsin sen ne zaman istersen 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

N11 her gün 50 tl indirim kuponu veriyor ben de onunla aldım. Sen de bu şekilde alabilirsin canım 173e geldi. Ama bunun çeşitleri varmış hangisini alıyorsun ben bunu aldım

Bende daha almadım Kasım da indirim olur diye bekleyeyim diyorum ama n11 indirimi de baya iyi . İndirimle siveno deterjan aldım sadece. Kuponu nerden takip ediyorsun

Her ense kalinliginda genetik bozukluk çıkmıyor canım ben de 2 gebeligimi ense kalınlığı yüzünden sonlandırmak zorunda kaldım 18 haftalik ama ben genetik tarama yaptırdım hem biyopsi hem amniyosentez genetik yapıya anne karnında bakıldı temiz geldi rubella yüzünden kaybettim ben

Her ense kalinliginda genetik bozukluk çıkmıyor canım ben de 2 gebeligimi ense kalınlığı yüzünden sonlandırmak zorunda kaldım 18 haftalik ama ben genetik tarama yaptırdım hem biyopsi hem amniyosentez genetik yapıya anne karnında bakıldı temiz geldi rubella yüzünden kaybettim ben
çok çok geçmiş olsun canım rubellayı nasıl aldın çok korkuyorum ben de ondan :((

Kızlar ihtiyaçlarınızı alırken çok araştırıyor musunuz mesela omuz bezi gerekli bir şey mi ya da anakucağı alacak mısınız elektrikli mi normal mi hangi marka almalıyım, ateş ölçer kulaktan ölçen daha iyi diyen var ama küçük bebek kulağına sokmak zor olmaz mı tecrübeli anneler ne yapmak lazım kafam çok karışık böyle incelemekten🥺

çok çok geçmiş olsun canım rubellayı nasıl aldın çok korkuyorum ben de ondan :((
Hato4 bide öyle bisey ki test veriyorum negatif bir test veriyorum pozitif geliyo doktor dediği böyle bisi görmedim ben ve en son bebek.annne karnında rubella geciryo annede bisi yok ve de bebeğin tamamen vurmuş genetik.bozuklugu yok ama tamamen ölümcül.iskelet displazisi organ yetmezliği oluşmaması

Back
X