• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Nedenini bilmiyorum ama ben hep 1 şubatta karlı bir günde doğuracağım gibi hissediyorum 🥰 çok istiyorum o doğduğunda her yer bembeyaz olsun 🥹🥹🥹
Yaaa ben de isterdim karlı bir gün İstanbulda yaşarken ne güzeldi Kuşadasında yok hasret kaldım kuru soğuk bomboş 🥹🥹

Ayy bi delilik yapıp doğum videoları izleyim dedim mahvoldum 😂😂 sezeryan kesikleri çekiştirmeleri mi daha fena normal doğumun çıkarma esnası mı daha fena bilemedim valla.En son normal doğum videosunda bebek çıkınca kadının bir ağlaması var annem annem diye mahvoldum fena ağlama geldi bütün bedenimde hissettim resmen sonra geri gönderdim ağlamayı 😅😅 başka yol yok mu kızlar yaa böyle şıp diye kucağımıza verseler 😭😭😭😭😭

Uykumdan ağrıyla uyandım kasılma hissetmiyorum ama değişik bir ağrı sol tarafıma doğru gaz sancısı mı acaba çok tedirgin oldum hareket de hissetmiyorum şu an, hep hissediyordum 🙁 bu haftalarda nst yapılıyor mu acaba?Ultrasona mı gitmek lazım ne yapmak lazım korkuyorum

Uykumdan ağrıyla uyandım kasılma hissetmiyorum ama değişik bir ağrı sol tarafıma doğru gaz sancısı mı acaba çok tedirgin oldum hareket de hissetmiyorum şu an, hep hissediyordum 🙁 bu haftalarda nst yapılıyor mu acaba?Ultrasona mı gitmek lazım ne yapmak lazım korkuyorum
Sol taraftaki genelde gaz sancısı oluyor canım benim de son zamanlarda çok olmaya başladı geçer ama merak etme

Ayy bi delilik yapıp doğum videoları izleyim dedim mahvoldum 😂😂 sezeryan kesikleri çekiştirmeleri mi daha fena normal doğumun çıkarma esnası mı daha fena bilemedim valla.En son normal doğum videosunda bebek çıkınca kadının bir ağlaması var annem annem diye mahvoldum fena ağlama geldi bütün bedenimde hissettim resmen sonra geri gönderdim ağlamayı 😅😅 başka yol yok mu kızlar yaa böyle şıp diye kucağımıza verseler 😭😭😭😭😭
Annelik öyle kolay olsaydı canım evlatlarımıza bu kadar değer vermezdik herhalde diye düşünüyorum o da bu işin cilvesi :anne:

Kendinize yapacağınız en kotü şey bence bu tarz videolar izlemek, "cahillik mutluluktur" diye bir söz var😁😁 ya tamda doğum için geçerli bence, sadece tevekkül edip, Allah'a sığınmak en güzeli bence🤲🤲 ne diyoruz biz kadınlar çok güçlüyüz ve "milyonlarca milyarca kadın yaptıysa ben de yaparım💪💪"... Hem doğumun normali sezaryanı yok anne ve bebek nasıl rahat edecekse öyle olmalı... Gecekusum bişey daha diyeyim mi, bebeğin çıkma anı en kolay ve en rahatladığın an, tüm sancılar ağrılar bır anda bitiyor, kuş gibi oluyorsun...
Rabbim tüm hamişlere sağlıkla bebişlerini kucaklarına almayı nasip etsin🤲🤲hamiş olmayı bekleyenlerinde bie an önce hayırla göbüşlerini doldursun inşallah 🤲🤲

Kızlar dün gece eşim geldi oturdu annemi arayıp özürler dilemiş zaman verelim dava açmayalım demiş annemde ben bilmem ikiniz konuşun bana düşmez demiş. Geldi işte bebeğimiz olcak ben gece salonda onun eşyalarıyla uyuyorum haberin yok sizi kaybetmek istemiyorum psikolojim bozuldu yanlış davrandım aile terapisine gidelim dedi. İçimden hiç gelmiyor ama çekip gitmek istemiyorum evden çocuğum için çocuk olmasa var ya bugün kesin adliyedeydim ben :/ bisey demedim ona ama zamana bırakalım olmazsa biter dedim o da tamam dedi benden hemen yakınlık bekleme dedim içimden biseyler koptu gitti eskisi gibi hissetmiyorum açıkçası sevgi vs yok gibi içimde
Canm yine sen iyisini bilirsin ama istersen bi şans ver eşine aile terapisine kesinlikle gidin faydası olacağını dusunuyorum

Back
X