• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Kızlar belki fikir olur

Eklentiler

• IMG_1012.webp
    IMG_1012.webp
    42,4 KB · Görüntüleme: 120
Alt değiştirme örtüsü
Pamuk
Bebek dolabı, beşik, beşik koruyucu, lastikli çarşaf
Kıyafetler ortaya karışık 😂
Kendime bir iki tane düğmeli pijama takımı
Battaniye, müslin örtü
Biberon temizleyici, şampuan, deterjan
Süt sağma aleti
Bebek arabası
Oyun oynama halısı gibi bir şey fisher priceın
Zeka kartı, tummy time kartı
Bebek yıkamak için katlanır küvet ve kova
Galiba bu kadardı 😂
Merhaba süt sağma makinası nemarkave bebek arabai ne marka aldınız güle güle kullanın

Kızlar doğum parasını ben ilk kez duydum kendim bağkurluyum 8 yıldır bende alabilir miyim acaba doğum parası

Ben özel olarak puset örtüsü değil de emzirme örtüleri var ya onlardan alacağım hem puset örtüsü hemde emzirme örtüsü olarak kullanılıyor. Bebek bezi olarak bende sleepy bio natural 1 numara 128 adet aldım. Pişik yapacağını zannetmiyorum ama 2 numarayı doğumdan sonra alırım diye düşündüm. Islak mendil de sleepy bio natural aldım. Plastik göğüs kalkanı alacağım gümüş kapak almayı düşünmüyorum. Göğüs kremi de lansinoh alacağım indirim kovalıyorum.
Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin. HAmilelerin duasi kabul olurmus bana eski isime geri donebilmem icin betul adina dua eder misiniz

Kızlar sorularım var ona göre Alışveriş yapcam 😃 puset örtüsü alacak mısınız? Bazıları içeri hava akışını engelliyor diyor ondan vazgeçmiştim ama şubat da soğuk olur kafam karıştı.
Bebek bezi 1 numara 128 tane sleepy bionaturel aldım sonra bebeğe göre alırım diyordum ama herkes bez al diyor yine bundan mı alsam acaba.
Son olarak da gögüs kalkanı gümüş kapak gögüs kremi falan aldınız mı?
Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin. HAmilelerin duasi kabul olurmus bana eski isime geri donebilmem icin betul adina dua eder misiniz

Kızlar doğum parasını ben ilk kez duydum kendim bağkurluyum 8 yıldır bende alabilir miyim acaba doğum parası
Bağkur kısmını bilemiyorum ama doğum parası diye bir şey yok aslında. Doğum parası denen şey çalışan annelerin 8 hafta doğum öncesi 8 hafta doğum sonrası olmak üzere 4 aylık maaşlarının sigortadan ödenmesidir. Raporlu sayıldığımız için sgk tarafından maaş alıyoruz. Bağkurda nasıl oluyor hiç bilmiyorum.

Bağkur kısmını bilemiyorum ama doğum parası diye bir şey yok aslında. Doğum parası denen şey çalışan annelerin 8 hafta doğum öncesi 8 hafta doğum sonrası olmak üzere 4 aylık maaşlarının sigortadan ödenmesidir. Raporlu sayıldığımız için sgk tarafından maaş alıyoruz. Bağkurda nasıl oluyor hiç bilmiyorum.
Onu bir öğreneyim doğum sebebi ile çalışamayacağım ben de bir süre idare edecek kadar verseler bize de çok iyi olur 🙏🏻 bir soruşturayım

Kızlar sorularım var ona göre Alışveriş yapcam 😃 puset örtüsü alacak mısınız? Bazıları içeri hava akışını engelliyor diyor ondan vazgeçmiştim ama şubat da soğuk olur kafam karıştı.
Bebek bezi 1 numara 128 tane sleepy bionaturel aldım sonra bebeğe göre alırım diyordum ama herkes bez al diyor yine bundan mı alsam acaba.
Son olarak da gögüs kalkanı gümüş kapak gögüs kremi falan aldınız mı?
Gümüş kapak indirimi bekliyorum ben 🥹 puset örtüsü alacağım kışın burası çok soğuk çocuk üşür gibi geliyor ne kadar arabayla gidip gelsem de dünyanın bin türlü hali var ya bu bebek bezi stoklamak sıkıntı geliyor sleepy eşimin yeğenine hiç yaramadı çocuk hep pişik oldu ne zaman molfixe geçti pişik geçti belki bizim çocuklarda da sıkıntı olacak elimde kalır diye korkuyorum

Canım bunun için 32. Haftada çalışamaz raporumu almamız gerekiyor nerden alıcağız ve ne zaman yatıcak para doğumdan sonramı

Kızlar masabası çalışan var mı işleri bilgisayarda yaptığım için neredeyse tüm gün sandalyede oturuyorum belim kopuyor çok fena ne yapsam acaba laptopta değil, masaüstü yemek masası sandalyesinde oturuyorum 😢

Kızlar masabası çalışan var mı işleri bilgisayarda yaptığım için neredeyse tüm gün sandalyede oturuyorum belim kopuyor çok fena ne yapsam acaba laptopta değil, masaüstü yemek masası sandalyesinde oturuyorum 😢
Bende sabahtan akşama kadar ayaktayım belim ağrıyor bu beller her şekilde ağrıyacak herhalde 😅

Bende sabahtan akşama kadar ayaktayım belim ağrıyor bu beller her şekilde ağrıyacak herhalde 😅
Bende wc harici hep yatiyorum belim boynum her yerim ağrıyor 🥲

Ben de masabaşı çalışıyorum sayılır, baya yoruyor arada kalkıp bacaklarımı esnetiyorum bi de belime hep yastık koyuyorum o biraz destek veriyor

Evet 🤣🤣 ben toplam ne kadar tutacak diye eşimle iddiaya girdik ondan yazdım hepsini bi de merak ediyordum ne kadar tutacak diye
Çocuk gerçekten masrafmış ya 🙈🙈 bereketiyle geliyor diyorlar ya 😄 bol bol bereketle gel oğluşum diyorum konuşuyorum haha

Back
X