- 19 Eylül 2018
- 14.172
- 37.996
- 598
Boşuna mı takı yastığı aldım ya çocukla beraber gezdircem artıkValla bu dönemde kimse bi şey de takmıyor açıkçasıinsallah yine de bi sekil bereketle gelirler
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Boşuna mı takı yastığı aldım ya çocukla beraber gezdircem artıkValla bu dönemde kimse bi şey de takmıyor açıkçasıinsallah yine de bi sekil bereketle gelirler
![]()
Kuzu İnternetten aldık..Canım fb ürünlerini internetten mi aldın mağazadan mı aldın. Mağazayı gezdim ama pek birşey bulamadım internetten almayı düşünüyorum bende
Evet bende ne aldim. Ne yaptım anlamak için yazdım, siger türlü cok. Karışıyor yaBen de PC açıp böyle yapayım ya ne var ne yok kafam karışıyor. Dolabı kurdursaydık yerleşince belli olurdu da
Kuzenim mayısta doğum yaptı manuel önerdi kesinlikle otomatik alma manuel en rahatı takıyorsun tekine diğerine bebek emiyor o kendi kendine vakumluyor dedi elektrikli denemiş elle tutmak gerekiyormuş ben de henüz almadım manuel bakıyorumKızlar bir çok sitede 550₺ civarı fiyatı burada 400₺ hatta 2 saat önce 380₺idi kaçırdım
Tamam canım bakayım bende sağol. Güle güle kullansın oğluşKuzu İnternetten aldık..
Nevresim setini de arkadaşım amazondan almis baya güzel geldi![]()
Hmmm bende manuel çok kullanışsız olur diye düşünmüştümKuzenim mayısta doğum yaptı manuel önerdi kesinlikle otomatik alma manuel en rahatı takıyorsun tekine diğerine bebek emiyor o kendi kendine vakumluyor dedi elektrikli denemiş elle tutmak gerekiyormuş ben de henüz almadım manuel bakıyorum![]()
Biz bugün aldık Siemens 17.500 8 taksite hafta sonu gelecek kurulumaKurutma makinesi![]()
Artık hayal oldu canım bugün cybex indirime girince 19.000tl bebek arabası + pusetine bayıldıkBiz bugün aldık Siemens 17.500 8 taksite hafta sonu gelecek kuruluma![]()
Benimde oğlan canım 22 haftalık olduk. Öyle şiddetli vurmuyor. Senin ki ne kadarlık?Kızlar benim kafama takildi
Siz hep bebekler deli gibi tekmeler atıyor diyorsunuz ya
Benim Oğluşum aşırı aşırı kuvvetli vurmuyor vuruyor da dönüyor da takılıyor gibi seğirme yuvarlanma gibi çok çeşitli hareketler yapıyor ama öyle karnım yırtılacak gibi vurmuyor benim gibi olan var mı ?
En önemli kısmını almışsınız canım güle güle kullanınArtık hayal oldu canım bugün cybex indirime girince 19.000tl bebek arabası + pusetine bayıldıkartık ne zaman alırız onu bilemiyorum
![]()
Benim de öyle canım hafif hafif seyriyor gibi yer değiştirince içim gidiklaniyorKızlar benim kafama takildi
Siz hep bebekler deli gibi tekmeler atıyor diyorsunuz ya
Benim Oğluşum aşırı aşırı kuvvetli vurmuyor vuruyor da dönüyor da takılıyor gibi seğirme yuvarlanma gibi çok çeşitli hareketler yapıyor ama öyle karnım yırtılacak gibi vurmuyor benim gibi olan var mı ?
Onlar için biraz daha büyümeleri lazım canımBenim de öyle canım hafif hafif seyriyor gibi yer değiştirince içim gidiklaniyordeğişik bı hız . Eşim istiyor ki tekme atsın elleri ayakları görünsün
![]()
Canım hangi modelini aldın bebek arabasını ve pusetiArtık hayal oldu canım bugün cybex indirime girince 19.000tl bebek arabası + pusetine bayıldıkartık ne zaman alırız onu bilemiyorum
![]()
Evet doğum parası var ve herkese veriliyor canım ama öyle matah bi miktar değil ben ilk çocukta 300 tl almıştımOğlumun önüne adisyon olarak çıkarırım iyi oldu bu![]()
Yaaa masallahhOnlar için biraz daha büyümeleri lazım canımbenim büyük kızım özellikle bazen ayağını dayiyordu karnıma topuğu top gibi çıkıyordu
![]()