• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Canım fb ürünlerini internetten mi aldın mağazadan mı aldın. Mağazayı gezdim ama pek birşey bulamadım internetten almayı düşünüyorum bende
Kuzu İnternetten aldık..
Nevresim setini de arkadaşım amazondan almis baya güzel geldi ❤️❤️

Kızlar bir çok sitede 550₺ civarı fiyatı burada 400₺ hatta 2 saat önce 380₺idi kaçırdım
Kuzenim mayısta doğum yaptı manuel önerdi kesinlikle otomatik alma manuel en rahatı takıyorsun tekine diğerine bebek emiyor o kendi kendine vakumluyor dedi elektrikli denemiş elle tutmak gerekiyormuş ben de henüz almadım manuel bakıyorum 🙏🏻

Kuzenim mayısta doğum yaptı manuel önerdi kesinlikle otomatik alma manuel en rahatı takıyorsun tekine diğerine bebek emiyor o kendi kendine vakumluyor dedi elektrikli denemiş elle tutmak gerekiyormuş ben de henüz almadım manuel bakıyorum 🙏🏻
Hmmm bende manuel çok kullanışsız olur diye düşünmüştüm 😕😕

Ben elektrikli aldım sabah ise giderken çift taraflı 10 dk sağar giderim diye düşündüm açıkçası 🤣

Kızlar benim kafama takildi
Siz hep bebekler deli gibi tekmeler atıyor diyorsunuz ya
Benim Oğluşum aşırı aşırı kuvvetli vurmuyor vuruyor da dönüyor da takılıyor gibi seğirme yuvarlanma gibi çok çeşitli hareketler yapıyor ama öyle karnım yırtılacak gibi vurmuyor benim gibi olan var mı ?

Benim Oğluşum aşırı aşırı kuvvetli vurmuyor vuruyor da dönüyor da takılıyor gibi seğirme yuvarlanma gibi çok çeşitli hareketler yapıyor ama öyle karnım yırtılacak gibi vurmuyor benim gibi olan var mı ?
Benimde oğlan canım 22 haftalık olduk. Öyle şiddetli vurmuyor. Senin ki ne kadarlık?

Benim de öyle canım hafif hafif seyriyor gibi yer değiştirince içim gidiklaniyor🙈 değişik bı hız . Eşim istiyor ki tekme atsın elleri ayakları görünsün 😂😂😂

Benim de öyle canım hafif hafif seyriyor gibi yer değiştirince içim gidiklaniyor🙈 değişik bı hız . Eşim istiyor ki tekme atsın elleri ayakları görünsün 😂😂😂
Onlar için biraz daha büyümeleri lazım canım 😃 benim büyük kızım özellikle bazen ayağını dayiyordu karnıma topuğu top gibi çıkıyordu 😃

Onlar için biraz daha büyümeleri lazım canım 😃 benim büyük kızım özellikle bazen ayağını dayiyordu karnıma topuğu top gibi çıkıyordu 😃
Yaaa masallahh 🙈 tabi canım daha erken o kısma ben kiloluyum bide göbek var yeni yeni çıkmaya başladı göbeğim 🥰 aynaya baktikca çok hoşuma gidiyor🤩🌸

Back
X