• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
aaaa inanmıyorum 18.130 şimdi siz kaça almıştınız baliosla arasında kaldık neden twist seçtiniz kararsız kaldım ☺️☺️☺️ben de gidip bugün alacağım ☺️
Ben hepsini toplam 19.800 civarında aldım sadece araba 14bin küsürdü 🥲 bende ilk ballios alacaktım ama daha hantalmış eezye göre zaten arka tekerleri de kocaman o sebeple vazgeçtim eezye döndüm☺️

N11 kuponu kullanacak varsa bugünün kuponları bitmeden alın

Eklentiler

• IMG_6255.webp
    IMG_6255.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 60
Hangi modeline baktınız ben de Cybex düşünüyorum da bu aralar alacağım.

Bir de kızlar babybjörn muadili anakucağı alan araştıran var mı? Ya da daha önce kullanmış olan
Cybex eezy twist aldım canim.
Babybjörn muadili anakucağı olarak da ohyo marka aldım

Cybex eezy twist aldım canim.
Babybjörn muadili anakucağı olarak da ohyo marka aldım
Cybex için bu indirimi beklemek çok mantıklıymış çok üzgünüm erken aldığıma 😅 benim aldığımdan aşırı ucuz , hayırlı olsun güle güle kullanın. Ben de mamma aldım ana kucağı olarak

Bu arada benimde bebeğim erkek ve 25 haftalığız . Son 1 haftadır hareketleri daha fazla hissediyorum gibi ama dediğin gibi seğirme gibi hissediyorum bir de son 1 haftadır karnıma bakınca karnımdan da belli oluyor seğirmeler. Ama asla sert bir tekme vs atmıyor
Aynen benimde öyle 🙏🏻🤲🏻🧿😊

Kızlar b12im düşmüş 180 düşüklüğü yaşayan var mı ve size önerim kanlarınızı tekrarlayın daha bir ay önce herşey iyiyken şuan herşeyim düşmüş

Cybex için bu indirimi beklemek çok mantıklıymış çok üzgünüm erken aldığıma 😅 benim aldığımdan aşırı ucuz , hayırlı olsun güle güle kullanın. Ben de mamma aldım ana kucağı olarak
Ya burada bir arkadaş haber verdi yoksa bende bu kadar iyi bi fiyata alamazdım🙈 Güzel günlerde kullanmak nasip olsun hepimize😊
Kızlar b12im düşmüş 180 düşüklüğü yaşayan var mı ve size önerim kanlarınızı tekrarlayın daha bir ay önce herşey iyiyken şuan herşeyim düşmüş
Sağlık ocağında mı verdiniz? Çünkü onlar her ay kan için çağırıyor zaten ama ben pek memnun değilim hiç d vit, demir, b12 vs bakmıyorlar tsh bi bakiyor bi bakmiyor yarım yamalak yani

Ya burada bir arkadaş haber verdi yoksa bende bu kadar iyi bi fiyata alamazdım🙈 Güzel günlerde kullanmak nasip olsun hepimize😊

Sağlık ocağında mı verdiniz? Çünkü onlar her ay kan için çağırıyor zaten ama ben pek memnun değilim hiç d vit, demir, b12 vs bakmıyorlar tsh bi bakiyor bi bakmiyor yarım yamalak yani
Yok ben hastaneye gittim özellikle istedim sağlıkcıyım dedim bunlarda gerekli bakmanız gerek hepiniz baktırın kızlar biz iyi olmadan iyi edemeyiz

Bağkur kısmını bilemiyorum ama doğum parası diye bir şey yok aslında. Doğum parası denen şey çalışan annelerin 8 hafta doğum öncesi 8 hafta doğum sonrası olmak üzere 4 aylık maaşlarının sigortadan ödenmesidir. Raporlu sayıldığımız için sgk tarafından maaş alıyoruz. Bağkurda nasıl oluyor hiç bilmiyorum.
B Buffalosos yok canım çalışanların sssk dan aldıkları maaşı ama doğum parası devletin verdiği cüzzi bir miktları, ben oğlumda çalışmıyorum doğum parası aldım. Pttden alıyorsunuz.

Bebek arabam.var pus3t var ateş ölçerjm var alindan olcer hastane çıkış kiyafetleri var battniyelr hazir dün marangoz 5 li cekmece sipatis verdim esyalri koymaya bide büyüyen besikler varyq ondan almayı düşünüyorum küvet takimi alcam falan biberon işine girmedim.bile eksik.cok

Belim kopuyo benimde camasir kayla oryalik topla bittim çok fena ağrı var anlatamam doktor bana da kg alma dedi kızlar daha önümde 13 hafta var nasıl.almayacam

3 numara bezi molfix pure&soft almaya karar verdim indirim görürseniz yazar mısınız 🌸

canım melio ve easy arasında ne düşünüyorsun ne fark varmış :KK43:( çok kararsızım
Canım melio küçük tekerli ve heryere kolayca sığıyor melio kullananlar çok memnun ama büyük teker kadar sürüsü rahat degilmiş
Easy büyük tekerli heryere kolay sıgmıyor ama bebek için daha konforluymuş
birde küçük teker 15 kg büyük teker 22 kg taşıyormuş
Ben balios s lux+ cloud z2 i-size modelini aldım büyük tekerli

Back
X