- 3 Şubat 2023
- 1.946
- 1.414
- 53
Yüksek ihtimalle öyle olmuştur canım. Tekrar git baksınlar bence sıkıntı olmasın.Tir
Tiroid ilacımı bayadir almıyorum aldıktan sonra kustuğum içinsağlık ocağında kan verdim ama TSH a bakmamışlar sanırım o yükseldi
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yüksek ihtimalle öyle olmuştur canım. Tekrar git baksınlar bence sıkıntı olmasın.Tir
Tiroid ilacımı bayadir almıyorum aldıktan sonra kustuğum içinsağlık ocağında kan verdim ama TSH a bakmamışlar sanırım o yükseldi
![]()
kaç saat açlık gerekiyor canım şeker yüklemesi için ?Kızlar ben şeker yükleme testine geldim 1 saat sonra 3. Kanı vericem
75 ml içecek içtim hiç korktuğum gibi olmadı
Gece unutup süt içmiştim az kalsın yapmıycaklardı 8 saat doldu diye yaptılar haberiniz olsun
Ayy yanlış yazmışım @atolyearisi sayfası kızlarrr edit yapamadımKızlar dolaptan @panayear sayfasından aldım bunları şu kolej çoraplarının aynısı bende var beyaz sporla giyiyorumannesiyle ikiz gibi olcak , bayıldım çok tatlılar yumuşacık
10’lu 170’e aldım indirim istedim toplu diye
Canım doktorum 12 saat demiştikaç saat açlık gerekiyor canım şeker yüklemesi için ?
Ben devlette sezaryan olacağım Allah nasip ederseKızlar devlette doğum yapacak olanlar kimler?Ben özele gidiyordum ama eşim düşüp ameliyat olunca masraflar kısılmak zorunda kaldı devlete geçmeyi düşünüyorum ama nedense devlete karşı içimde hep bir fobim var birde doğum olunca isteksizim biraz ama mecbur kaldığım için devlete geçmeyi düşünyrum
iyi bari,anladım canım..Canım doktorum 12 saat demişti
Ama unutup süt içtiğim için laboratuvardakiler 8 saat yeterli olur dedi
Ben de çarşamba yaptırdımCanım doktorum 12 saat demişti
Ama unutup süt içtiğim için laboratuvardakiler 8 saat yeterli olur dedi
Bende çok heycanlıydımiyi bari,anladım canım..
ay benimde 18inde çok heyecanlıyım ..
ınsallah cok güzel çıksın sonuçların
Sonuçlarım daha çıkmadı canım ya akşama yada diğer güne çıkar dedilerBen de çarşamba yaptırdım
Nasıl çıktı sonuçlarınız
Bende 12 saat dedim doktorum gece 12 den sonra yeme yeter çok da aç kalma dedi
Sabah da 09.00 da verdim ilk kanimj
Bende özele gidiyordum devlete doncemBen devlette sezaryan olacağım Allah nasip ederse![]()
Anladım canım hayırlı sonuçlar olsun bende strese girmiştim sabaha kadar rüyamda görmüştüm kafanıza takmayın insallah güzel gelir sonuçlarSonuçlarım daha çıkmadı canım ya akşama yada diğer güne çıkar dediler
Eğer temiz çıkarsa çok rahatlıycam bunun stresi mahvetti beni
Canım senin nasıl çıktı sonuçlarAnladım canım hayırlı sonuçlar olsun bende strese girmiştim sabaha kadar rüyamda görmüştüm kafanıza takmayın insallah güzel gelir sonuçlar![]()
Açlık 85Canım senin nasıl çıktı sonuçlar
Rica etsem yazarmısın sınır kaç hiç bilmiyorum
Benim açlık çıkmış 0,75 g/l yazıyor sanırım 75 mi oluyor anlamadımAçlık 85
1.saat 109
2.saat 83 çıktı
Tam sınırları bilmiyorum açıkçası ama sonuçlarıma iyi dedi doktorum hatta çok mu düşük dedim
Yok gebelikte böyle bekleriz dedi tamam dedim bende![]()
Evet bizim mg/dl değeri sizin g/l olunca öyle 75 mg/dl oluyorBenim açlık çıkmış 0,75 g/l yazıyor sanırım 75 mi oluyor anlamadım
Tamam canım çok teşekkür ederim diğerleri çıkıncada yazarım inşallahEvet bizim mg/dl değeri sizin g/l olunca öyle 75 mg/dl oluyor