• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Bizim erkek.ogrenci yurdumuz vardı.malesef panzeri deprem 3 yıl kapali durdu bu yılda çok.az öğrenci geldi kayıt için o yüzden başlamadık benim.sigortayq eşimin.ki.yatiyo tek 9 ay 10maylik.kesintisiz yatti bakalim.bidaha ne zman baslar

Canım herkesin enerjisi birbirini tutmaya bilir, herkesin beklentisi farklıdır. Bence bir iki muayenesine gidip öyle karar vermelisin. Belki sen çok memnun kalacaksın
İkisine de gittim canım ikisi de güven verdi aslında bana. Hiç düşünmeden kadın olan doktorla devam edecektim ama biriyle davalık olmuş, doğum esnasında bebek çıkmadığı için 5 kere vakum yapmış bebeğin kafası şekil değiştirmiş falan bunu duyunca baya bi gerildim 😓

Açlık 85
1.saat 109
2.saat 83 çıktı
Tam sınırları bilmiyorum açıkçası ama sonuçlarıma iyi dedi doktorum hatta çok mu düşük dedim
Yok gebelikte böyle bekleriz dedi tamam dedim bende 😊
Canım sonuçlarım çıktı
1. Saat 75
2. Saat 189
3.saat 180
Çokmu yüksek yaa çok tedirgin oldum😔😔

Kan değerlerin nasıl canım, benim 8lerdeyken çarpıntım oluyordu.
En son 2 hafta önce baktılar değerlerin normal dedi doktor ☹️ tsh de iyi çıktı anlamadım dün bir tekledi gibi sanki inşallah bidaha olmaz

Benim karnım davul gibi çok gergin ağırlık var gibi hissediyorum aşırı şiş gibi.. derim de iyice gerildi ta göğüs altından başlıyor kocaman top gibi önüm :(

Canım sonuçlarım çıktı
1. Saat 75
2. Saat 189
3.saat 180
Çokmu yüksek yaa çok tedirgin oldum😔😔
Canım bu 1.saat dediğin ilk bakılan açlık şekeri sonucun mu? 2.3. Saat yüksek gibi duruyor

Kızlar maalesef bende şeker çıktı
Eşim doktor arkadaşını aradı o söyledi çarşamba günü hastaneden makine ve diyetisyen ayarlıycaklar
Korktugum başıma geldi
Çok yakın arkadaşım Suan hamile onda da çıktı şeker diyeti yapıyor canım doktor doğumdan sonra rahat olursun dedi 🙏🏻 geçmiş olsun diyetine sadık kalırsan hiç sorun olmuyormuş 🙏🏻

Canım bu 1.saat dediğin ilk bakılan açlık şekeri sonucun mu? 2.3. Saat yüksek gibi duruyor
1. Saat gittiğim gibi ilacı içmeden yaptıkları canım
Evet yüksekmiş eşim doktoru aradıda makine vericeklermiş
İlaç tedaviside uygulanabilir dedi
Diyet vericekler
Çok kötü oldum

1. Saat gittiğim gibi ilacı içmeden yaptıkları canım
Evet yüksekmiş eşim doktoru aradıda makine vericeklermiş
İlaç tedaviside uygulanabilir dedi
Diyet vericekler
Çok kötü oldum
Allah beterinden korusun canım sakin ol diyet önemli doğuma az kaldı 🙏🏻 Doğumla düzene girecektir

Çok yakın arkadaşım Suan hamile onda da çıktı şeker diyeti yapıyor canım doktor doğumdan sonra rahat olursun dedi 🙏🏻 geçmiş olsun diyetine sadık kalırsan hiç sorun olmuyormuş 🙏🏻
benim zaten biliyosunuz erken doğum riskim var
Bide bununda erken doğum riski varmış
Resmen çöküş yaşadım suan
Napcam nasıl olucak hiç bilmiyorum diyet verseler hiç aksatmam zaten😔😢

Back
X