• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Kızlar anlayanlar bi baksın lütfen😞
benim zaten biliyosunuz erken doğum riskim var
Bide bununda erken doğum riski varmış
Resmen çöküş yaşadım suan
Napcam nasıl olucak hiç bilmiyorum diyet verseler hiç aksatmam zaten😔😢
canım öncelikle geçmiş olsun sakın panik yapma. Dikkat ederek çok kolay düzene giriyor. 1. saat için sınır zaten 180 yüklemede ikinci saat için 140 orası yüksek kalmış. Tatlı ekmek patates abartmadığın sürece bu rakamları asla görmüyorsun bile. Dikkatli olduğun sürece erken doğum olmuyor şekeri kontrolde tut yeter onu da ölçerek anlarsın zaten. Benim de ilk gebelikte yüklemede yüksek çıkmıştı ama diyetle sorunsuz geçirdim 40+3te doğdu

Evet canım direk aklıma sen geldin zaten
Ben yarın diyetisyenle görüşücem hatta şimdiden başladım diyetime akşam yemegim haşlanmış brokoli ve 1 kase yogurt
Diyetime uyucam ve bir sorun çıkmıycak inşallahh🫶🏼
sadece brokoli ve yoğurt gebelik için az canım 1 kase çorba ya da 1 dilim tam buğday ekmekle karbonhidrat almalısın. Sonra da ani şeker düşüşleri sonra daha çok yükselişleri oluyor. Gebe olmadan önceki dönem gibi düşünme gerçekten etkiliyor.

Kızlar bende göğüs altından şişmeye başladım.Sanıyorum ki göbek deliğine kadar büyüyor karnımız 😂😂 Mini minnak memislerim bile büyüdü de göbeğime değiyor resmen yaa 🤣🤣

Kızlar ben alışverişe erken mi acaba derken neredeyse çoğu ihtiyacımı aldım 🙈 mobilyalar, bebek kıyafetleri , beşik bir kaçta ıvır zıvır 😍 Şimdiden bir iki saat ayakta durunca pertim çıkıyor özellikle kıyafet alışverişini son aylara bıraksam hiç yapamazmışım otur kalk ağrı sızı öyle yaptık alışverişleri zaten🥲 Hâlâ korkuyorum ama dua ediyorum bir yandan erken doğum riskine karşı 🙏🏻 Ocak sonu 36.haftam bitmiş oluyor Şubat'ı hiç saymıyorum o yüzden şimdi zaman geçmiyor ama son iki ay anlamayacağız bence ne ara geldi geçti diye 🙈 ❤️ Rabbim sağ salim kavuştursun yavrularımıza 😍❤️🤲🏻

canım öncelikle geçmiş olsun sakın panik yapma. Dikkat ederek çok kolay düzene giriyor. 1. saat için sınır zaten 180 yüklemede ikinci saat için 140 orası yüksek kalmış. Tatlı ekmek patates abartmadığın sürece bu rakamları asla görmüyorsun bile. Dikkatli olduğun sürece erken doğum olmuyor şekeri kontrolde tut yeter onu da ölçerek anlarsın zaten. Benim de ilk gebelikte yüklemede yüksek çıkmıştı ama diyetle sorunsuz geçirdim 40+3te doğdu
Maşallah canım
Artık dikkat edicem hem saatini ögününü asla aksatmıycam inşallah
Düzelicegine inanıyorum 🙏
Makineyi verdiklerinde şekerimi takip edersem daha rahat olurum
Çok teşekkürler mesajın için❤️

Canım doktoruna yazdın mı kanama durumunu ?
Doğuma kadar olacak bu elimizden geleni yapıyoruz cnm ilaçlarımı kullanıp dinlenmekten başka bir şey iyi gelmiyoe plesenta previ vardı bende o yukarı cıkmaya başlamış ondan kaynaklı oluyordur kanamam geçende oldu doktor öyle söyledi . Zaten kahverengiye döndü

sadece brokoli ve yoğurt gebelik için az canım 1 kase çorba ya da 1 dilim tam buğday ekmekle karbonhidrat almalısın. Sonra da ani şeker düşüşleri sonra daha çok yükselişleri oluyor. Gebe olmadan önceki dönem gibi düşünme gerçekten etkiliyor.
Evet canım öyleymiş ama ilk sonucum 75 düşük çıkınca şeker çıkmıycak diye günlerdir tatlı ve meyve yemediğim için 1 cennet hurması 1 muz yemiştim birde avakado ve 5-6 parça ekmek yemiştim
O yüzden dengelemeye çalıştık bugün böyle oldu ama yarın tam listeye göre devam edicem

Doğuma kadar olacak bu elimizden geleni yapıyoruz cnm ilaçlarımı kullanıp dinlenmekten başka bir şey iyi gelmiyoe plesenta previ vardı bende o yukarı cıkmaya başlamış ondan kaynaklı oluyordur kanamam geçende oldu doktor öyle söyledi . Zaten kahverengiye döndü
Anladım canım bol bol dinlen Rabbim vaktinde sağ salim kavuştursun inşallah 🤲🏻❤️

Hanımlar bebek bakım çantası alanlar yada önceden alıp kullanıp memnun olanlar marka söyleyebilir mi çok kararsız kaldım acaba indirimimi beklesem

Hanımlar bebek bakım çantası alanlar yada önceden alıp kullanıp memnun olanlar marka söyleyebilir mi çok kararsız kaldım acaba indirimimi beklesem
Canım ben Çarşamba akşamı aldım bugün geldi çok beğendim.Bayadır takip ediyordum Instagram'dan bir sayfayı.Bir kaç mağazaya baktım hoşuma gitmedi anne bakım çantaları marka olanlar da dahil.İyi ki onlardan almamışım dedim.Sende bir bak istersen.Bir gün sonra fiyatlar zamlanacakmış.

Eklentiler

• IMG_20231103_125149.webp
    IMG_20231103_125149.webp
    35,7 KB · Görüntüleme: 41
  • IMG_20231103_124943.webp
    IMG_20231103_124943.webp
    40,1 KB · Görüntüleme: 41
  • IMG_20231103_124753.webp
    IMG_20231103_124753.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 45
  • IMG_20231103_124748.webp
    IMG_20231103_124748.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 45
Canım ben Çarşamba akşamı aldım bugün geldi çok beğendim.Bayadır takip ediyordum Instagram'dan bir sayfayı.Bir kaç mağazaya baktım hoşuma gitmedi anne bakım çantaları marka olanlar da dahil.İyi ki onlardan almamışım dedim.Sende bir bak istersen.Bir gün sonra fiyatlar zamlanacakmış.
Çanta baya büyük bu arada fotoğraflarda küçük çıkmış.

Baya baktım bunlara ama kalitesinden emin olamadım

Strese engel olamıyorum maalesef
Doktor öyle derken bile tansiyonum düştü ağlamaya başladım
Ama yapıcak bişey yok inşallah herşeye uyucam
Seker yüzünden sezeryanda yapılıyormuş ondanda çok korktum umarım bende görümcen gibi o haftaları görüp normal doğum yaparım🙏🥲
Sen diyetine başla inş ben düzeleceğine inanıyorum sonra stresin de azalır 🥰🥰

Back
X