2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Merhabalar bebeğin önden demesi illa kesin çok hızlı geliştiği anlamına gelmez. Bunların artı eksi değerleri var. Ha daha da önden bile olabilir hatta prematüre bile kalabilir çocuk 8 ci ayda aslında bu mevzu biraz daha netleşiyor. Benim ilk çocuğum 1 ay önden gidiyordu dr çocuk şeker hastası bence dedi hatta kafa aşırı büyük boyu ve bacakları aşırı kısa dedi . Ben başka şehirde başka dr gittim o da kafası büyük ama normal erkek çocukları genelde bu şekilde oluyor dedi. Ailede iri doğan olup olmadığını sordu ki ben iri doğmuşum. Sonra ben başka hastanelere de gittim devlet hastanesinde hem dr ultrasonunda hemde radyoloğun ultrasonuna girdim arada 500 gr gibi bir fark çıktı. Çocuk 37 haftada dünyaya geldi 4100 gram 53 cm normal bir çocuktu. Benim eltime de iri dediler 41 haftada doğum yaptı 3075 gram doğdu. Makinelere güvenme üzülmeye değmez. Ben çok ağlamıştım engelli mi acaba kafası büyük diye o yüzden çocuğun normaldir ☺️
Evet gerçekten çok örneğini duyuyorum bunun kilosu özellikle çok sapabiliyor doğunca şaşırtıyo bebişler

Hb e bebek satıcısında goon bez indirime girmiş almak isteyen varsa. Gerçi tüm bezle indirime girmiş 😃

Emzirme atleti ve sütyen nasıl güzel mi?
Ya konusu açılmışken bahsedeyim pentiden emzirme atleti ya da sütyeni alacaksanız bol bol büyük söyleyin bence L beden emzirme atleti aldım en fazla M bedendir bence. Evdeki penti sütyenler 75 beden gayet rahat oluyor ama emzirme sütyeni için 85 beden almama rağmen sırtı sıkıyor. Alacakların haberi olsun

Emzirme atleti ve sütyen nasıl güzel mi?
Canım ben e bebekten emzirme sütyeni almıştım indirimdeydi. Ama hiç beğenmedim göğüslerim çok aşırı büyük olmamasına rağmen göğüs ucumun yarısı içerde yarısı dışarda kaldı delik kısmı küçük ve göğüsü kapatan kısmı aşağıya doğru tamamen açılmıyor çok konforsuzdu geri iade ettim.

Bir insanın hiçbir teorisi nasıl tutmaz bence gelip beni incelesinler 🤣 bu da kız çıktı bende
Bir tane erkek çıkan yok hiçbir teoride inanılmaz şaşkınım
Bende de her şey erkek çıkıyor ama bebeğim kız😀 koca karı testleri bu testler Çin vs hepsi erkek

Yok hayır bekliycez bebek iyi durumda şimdi doktor geldi bekliycez dedi
Canım ben doktora risk var mı demiştim 3 ay dolunca , gebelikte risk her zaman var dedi ve kendi bebeği de 1 kg doğmuş yoğunbakımda kalmış baya da ama şimdi iyi 💕 demem o ki risk hepimizde heran var, senin belirtin şuan fazla diyelim . İçini ferah tut inş bu dünyada rızkı vardır

Kilo almışım yine , 60 olmuşum 😅
52 ile hamile kaldım ilk üç ay kilo verdim 50ye düştüm 6. Aydayız 60 olmuşum 🤭 kaçla kapanış yapcaz acaba

Kilo almışım yine , 60 olmuşum 😅
52 ile hamile kaldım ilk üç ay kilo verdim 50ye düştüm 6. Aydayız 60 olmuşum 🤭 kaçla kapanış yapcaz acaba
Bende de durum vahim bu saatlere kadar kalırsak homini gırtlak yeriz zaten normal 🤣

Benimde 6-7 kilom var kızlar
Kızlar ben yarın 5-6 arkadaşıma seslendim tabu oynayalım diye 4 saattir mutfakta ufak tefek bi şeyler hazırlıyorum sizce bi şey olur mu çok kafama takıldı gereksiz kendimi mi yordum acaba bi şey olur mu diye 😢

Benimde 6-7 kilom var kızlar
Kızlar ben yarın 5-6 arkadaşıma seslendim tabu oynayalım diye 4 saattir mutfakta ufak tefek bi şeyler hazırlıyorum sizce bi şey olur mu çok kafama takıldı gereksiz kendimi mi yordum acaba bi şey olur mu diye 😢
Biz gebe olan arkadaşa misafire giderken paylaşım yapardık. Biri kurabiye biri salata biri tatlı vs gibi. 😏 cokda yorma artık 4 saat de az değil. Yaptıklarınla agirlarsin daha fazla kendini yorma bence.

Back
X