- 13 Kasım 2022
- 718
- 398
- 33
- 28
Sadece 3.5 sürüyorum evetYaaa başladı mıkaç kilo aldın krem sürüyor musun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sadece 3.5 sürüyorum evetYaaa başladı mıkaç kilo aldın krem sürüyor musun
Evet gerçekten çok örneğini duyuyorum bunun kilosu özellikle çok sapabiliyor doğunca şaşırtıyo bebişlerMerhabalar bebeğin önden demesi illa kesin çok hızlı geliştiği anlamına gelmez. Bunların artı eksi değerleri var. Ha daha da önden bile olabilir hatta prematüre bile kalabilir çocuk 8 ci ayda aslında bu mevzu biraz daha netleşiyor. Benim ilk çocuğum 1 ay önden gidiyordu dr çocuk şeker hastası bence dedi hatta kafa aşırı büyük boyu ve bacakları aşırı kısa dedi . Ben başka şehirde başka dr gittim o da kafası büyük ama normal erkek çocukları genelde bu şekilde oluyor dedi. Ailede iri doğan olup olmadığını sordu ki ben iri doğmuşum. Sonra ben başka hastanelere de gittim devlet hastanesinde hem dr ultrasonunda hemde radyoloğun ultrasonuna girdim arada 500 gr gibi bir fark çıktı. Çocuk 37 haftada dünyaya geldi 4100 gram 53 cm normal bir çocuktu. Benim eltime de iri dediler 41 haftada doğum yaptı 3075 gram doğdu. Makinelere güvenme üzülmeye değmez. Ben çok ağlamıştım engelli mi acaba kafası büyük diye o yüzden çocuğun normaldir![]()
Kesinlikle ilk gebelikte insan takıyor ama sonrakiler de boy kiloyu sormuyorsun bileEvet gerçekten çok örneğini duyuyorum bunun kilosu özellikle çok sapabiliyor doğunca şaşırtıyo bebişler
Emzirme atleti ve sütyen nasıl güzel mi?Kizlar son aldiklarim e bebekten aldim fiyatlar cok uygun
Guzel canim ben begendimEmzirme atleti ve sütyen nasıl güzel mi?
Ya konusu açılmışken bahsedeyim pentiden emzirme atleti ya da sütyeni alacaksanız bol bol büyük söyleyin bence L beden emzirme atleti aldım en fazla M bedendir bence. Evdeki penti sütyenler 75 beden gayet rahat oluyor ama emzirme sütyeni için 85 beden almama rağmen sırtı sıkıyor. Alacakların haberi olsunEmzirme atleti ve sütyen nasıl güzel mi?
Canım ben e bebekten emzirme sütyeni almıştım indirimdeydi. Ama hiç beğenmedim göğüslerim çok aşırı büyük olmamasına rağmen göğüs ucumun yarısı içerde yarısı dışarda kaldı delik kısmı küçük ve göğüsü kapatan kısmı aşağıya doğru tamamen açılmıyor çok konforsuzdu geri iade ettim.Emzirme atleti ve sütyen nasıl güzel mi?
Bende de her şey erkek çıkıyor ama bebeğim kızBir insanın hiçbir teorisi nasıl tutmaz bence gelip beni incelesinlerbu da kız çıktı bende
Bir tane erkek çıkan yok hiçbir teoride inanılmaz şaşkınım
Bence de hurafe tek gerçek bilimBende de her şey erkek çıkıyor ama bebeğim kızkoca karı testleri bu testler Çin vs hepsi erkek
Canım ben doktora risk var mı demiştim 3 ay dolunca , gebelikte risk her zaman var dedi ve kendi bebeği de 1 kg doğmuş yoğunbakımda kalmış baya da ama şimdi iyiYok hayır bekliycez bebek iyi durumda şimdi doktor geldi bekliycez dedi
Ben de inandımBence de hurafe tek gerçek bilimsaf gibi inanmıştım elimde patladı
![]()
Bende de durum vahim bu saatlere kadar kalırsak homini gırtlak yeriz zaten normalKilo almışım yine , 60 olmuşum
52 ile hamile kaldım ilk üç ay kilo verdim 50ye düştüm 6. Aydayız 60 olmuşumkaçla kapanış yapcaz acaba
Doymuyorum bir bütün ekmek yiyorum bir oturuştaBende de durum vahim bu saatlere kadar kalırsak homini gırtlak yeriz zaten normal![]()
bende aynıyım valla bebişler sağlıklı olsunda kilolar giderDoymuyorum bir bütün ekmek yiyorum bir oturuştaaman napim mutlu oluyorum yedikçe
![]()
Ben daginin sadece emzirme atletini aldım ikisini bir arada kullanmak anneyi bunaltıyor atlet daha kullanışlı dediEmzirme atleti ve sütyen nasıl güzel mi?
Biz gebe olan arkadaşa misafire giderken paylaşım yapardık. Biri kurabiye biri salata biri tatlı vs gibi.Benimde 6-7 kilom var kızlar
Kızlar ben yarın 5-6 arkadaşıma seslendim tabu oynayalım diye 4 saattir mutfakta ufak tefek bi şeyler hazırlıyorum sizce bi şey olur mu çok kafama takıldı gereksiz kendimi mi yordum acaba bi şey olur mu diye![]()