- 18 Ağustos 2016
- 5.355
- 22.483
- 348
Benim göğüslerim çok sisti ve kaşınıyor çok acıyor kaşıyamıyorum doğduktan sonra ne yapıcam acaba
Bende hiç şişkinlik vs olmadı. Hala da yok gayet a cup memelerim. Ama baktım emzirirken çatır çatır çatlamışlar, ucu falan değil tamamı.

ayrıntıları vercem ama ben normal doğurmazmışım aşırı panikledim heyecanlandım. Sütüm de geldi hemen şükür emdi ama ağrılarım başladı emzirirken dik oturmaktan
 ayrıntıları vercem ama ben normal doğurmazmışım aşırı panikledim heyecanlandım. Sütüm de geldi hemen şükür emdi ama ağrılarım başladı emzirirken dik oturmaktan
		 o kadar fena ki sağa sola dönemiyorum ağrı içindeyim damacana bağlanmış gibi önüme bence hamilelik erkek işi ağır geldi bana
 o kadar fena ki sağa sola dönemiyorum ağrı içindeyim damacana bağlanmış gibi önüme bence hamilelik erkek işi ağır geldi bana  

ülkemiz evlatlarımız için en güzel en hayırlı günler olsun inşallah
 ülkemiz evlatlarımız için en güzel en hayırlı günler olsun inşallah

Ben mart annelerinden geliyorum. Ama doğumum 22 şubatta gerçekleşecek nasip kısmetse Doğum yapan anneler sağlıcakla büyütün
  Ben mart annelerinden geliyorum. Ama doğumum 22 şubatta gerçekleşecek nasip kısmetse Doğum yapan anneler sağlıcakla büyütün  

beklenen doğum tarihi 31 Ocakti çünkü, devam ettirilebiliyor mu acep
 beklenen doğum tarihi 31 Ocakti çünkü, devam ettirilebiliyor mu acep

gittik mezara koydular çok zor yazarken bile zorlanıyorum
 gittik mezara koydular çok zor yazarken bile zorlanıyorum