Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    133
Herkese selamlar

Bebeğimin hareketlerini 17.haftadan beri vajinamda hissediyorum sürekli. Normal mi sizce? Daha kontrolüme çok var merak ediyorum. Bir de sarı akıntı geliyor. Bu durumu yaşayan var mı
Benim de öyle canım geçen kontrolde doktor leğen kemiklerin ne kadar genişmiş dedi bebek kasıklarda sürekli idrara çıkıyorsundur dedi 😂 ama orda rahatmış birkaç haftaya yukarı çıkar demişti ulttasonla bakarken taa alta kadar iniyor göbekten hiçbir şey yok

kizlar iyi geceler 18+1 im tam ama bende bulantida kusmada azalma hala yok hayatim bitti resmen artik. hic biseyden zevk alamiyorum allahim isyan etmekte istemiyorum ama ilaçlar vs hic bisey kâr etmiyor. yiyip içemiyorum bıktım böyle mi sürecek hep hala hiç kilo alamadım
Hangi ilaçları kullandın canım ?
Bende ilk 3 ay öyleydim bilirim o duyguyu ama şükür azaldı benim.

kızlar doktor sarı akıntıdan dolayı kültür aldı ve antibiyotik yazdı enfeksiyon için 15 gün kullanacakmışım bana süre biraz uzun geldi böyle kullanan oldu mu ?

Umarım herkes iyidir 🤲🏻 1 haftadır misafirim vardı konuya hiç bakamadım, şu zamanda hemde hamile birinin evine 1 hafta yatılı gelmek.. Gerçekten kendimde değildim rahat bir nefes alacağım bugün yolculadık 4 kişilik aileydiler. Tükenmiş hissediyorum. Kızımı okuldan almaya gitmeden evvel yani tam şuan uyuyacağımm🥲🥲

Kızlar selam🫠❤ Azönce 1.doz tdap aşımı oldum sifa olsun hepimize olanlara olacaklara...💙 insallah hafif ağrıyla atlarım🙏🏻
Ben solak olduğum için ve sürekli sol tarafıma yattığım için aşıyı sağ koluma yaptırdım daha rahat ederim diye.

Umarım herkes iyidir 🤲🏻 1 haftadır misafirim vardı konuya hiç bakamadım, şu zamanda hemde hamile birinin evine 1 hafta yatılı gelmek.. Gerçekten kendimde değildim rahat bir nefes alacağım bugün yolculadık 4 kişilik aileydiler. Tükenmiş hissediyorum. Kızımı okuldan almaya gitmeden evvel yani tam şuan uyuyacağımm🥲🥲
O kadar haklısın ki. Ciddi düşüncesizlik olarak görüyorum ama işte insan önünü alamıyor pek çok durumda. Umarım güzelce dinlenebilirsin🥰

Kızlar bu idrar yolu enfeksiyonu başıma bela oldu benim evde nasıl gecirebilirim bunu ben sizde oluyor musunuz nasıl yapıyorsunuz ya 😣

Kızlar bu idrar yolu enfeksiyonu başıma bela oldu benim evde nasıl gecirebilirim bunu ben sizde oluyor musunuz nasıl yapıyorsunuz ya 😣
Ben de kanamamın idrar yoku enfeksiyonundan olduğunu düşünüyorum ve bence hala geçmedi yarın tahlil istiycem doktorumdan. Instagramda beğendiğim bi doktor var orthogen sistione diye bi takviye önermişti kendi doktoruna sorup onu alabilirsin.

Back
X